blogy logo
login PRIHLÁS SA
BLOG had-89
ČLÁNKY
GALÉRIE
DISKUSIE
4
SLEDUJETE BLOG
Welcome !!!
naked-snake89



Zombie Blow Fucking Son Of A Bitch Job
pridal naked-snake89 25.5. 2012 o 12:39



Pár hodín pred...alebo ako to bolo v alternatívnom vesmíre...


   Stojím si v prievane rozdrbaných dverý jedného domčeka na pokraji malebného mestečka plnom hladných zombííí, v ústach mám strčenú cigaretu, ehm slimku, nevýhoda zombie apokalypsy, všetci preživší vykradnú ako prv cigarety, ale slimky tam nechajú,argh.

Veselo si pofajčievam, trasiem si s cikulou, áno som v tom prievane nahý a uvedomujem si že keď ochoriem ťažko zoženiem lieky, no a čo? Rád som nahý a mutantom to problém nerobí, práve naopak uľahčujem im prácu, som pre nich ako ošúpaný banán, otvorená konzerva.


Rožmýšľam aký bol ten život krásny pred udalosťami vedúcim ku koncu sveta, ale ako rozmýšľam tak rozmýšľam, nemôžem si na nič krásne spomenúť. Onanujúci starší pán na balkóne naproti môjmu bytu?

Alebo snáď moja zoofilná na mačičky orientovaná susedka ktorá výzorom pripomínala spuchnutý pomaranč? AAAACH


Volám sa Doug Graves a toto je Zombie Fuckin Son of a Bitch Job


AAA tu prichádza moja drahá polovička Faye Slift, krásna tridsaťdeväť ročná žena ktorá vyvraždila svoju zombie rodinku a zamilovala sa do, prosím pekne, mňa.Áno moja drahá mŕtva zombie mama je to tak...


Ale aby sme sa teda dostali k nejakej pointe tohto príbehu tak vám moje drahé úchilné deti porozprávam, ako sme sa s mojou drahou Faye Slift, tridsaťdeväť ročnou milenkou, dostali do domčeku s rozdrbanými dverami na pokraji malebného mestečka plnom hladných zombie (hapčí).

Ďakujem...


Bolo príjemné letné popoludnie, horúce slnko pražilo na kapotu rýchleho auta, ktoré smerovalo do malebného mestečka plnom hladných zombie. Cestu obklopenú lesným porastom ospevoval Johny Cash tak hlasito, div lesná zver nevyskočila na cestu a nezačala tancovať hula hula tanec, čo by sa hodilo k danej hudbe, ehm...

Moja drahá Faye Slift čítala Telemagazín a nadávala že neuvidí finále Amerika má talent,no a to som tak fandil Joe King-ovi, dokázal ritným otvorom prespievať americkú hymnu....


Hrdzavá tabuľa nám oznamovala príchod do mesta, spomalil som, stíšil hudbu aby neprilákala hladné mrchy, drahá Faye Slift mi podala brokovnicu ktorú som si oprel tak že som mieril a šoféroval.

Ohoreté, zničené domy, ulice plné zničených áut, po zemi mŕtve nehybné telá, zoschnuté vnútornosti...Srmť tu bolo cítiť na každom kroku. Museli sme opustiť auto pretože cestu nám blokoval vybuchnutý autobus.


Čím hlbšie sme sa dostávali do centra mesta tým bol pach smrti bližšie k naším análnym zvieračom. Na každom kroku sme počuli chrapčanie hladných obyvateľov tohto krvou posiateho miesta. Skrývali sme sa, obchádzali domy, uličky až sme sa dostali pred akýsi obrovský oplotený pozemok, nedokázali sme ho nijako obísť.

Preskočili sme plot, naše telá čľupli ako hovno do záchoda, stáli sme v nejakom nechutnom slize, boli sme v týchto sračkách až po kolená.

Čvachtavím krokom sme obišli vraky áut až sme uvideli pravdepodobne majiteľa tohto slizu.


OBROVSKÉHO ZMUTOVANÉHO SLIMÁKA !!!!!!



Prístupov 2993
Kvalita článku
(93,3%) hlasov 6

PRÍSPEVKY
SLEDUJETE
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Prihláste sa, alebo použite facebook login facebook login
ĎALŠIE ČLÁNKY V BLOGU
Mojou cestou
[ 29.12.2019] (príspevkov 0)
Hore v svetle
[ 29.12.2019] (príspevkov 0)
Cesta blázna
[ 26.2.2018] (príspevkov 0)
Spolu cestou
[ 31.12.2017] (príspevkov 0)
Čierna vojna
[ 12.10.2017] (príspevkov 0)
Dávam ti zbohom
[ 20.5.2017] (príspevkov 0)
Nezničiteľný
[ 7.2.2017] (príspevkov 0)
Zase si tu
[ 5.9.2016] (príspevkov 0)
Brána k tebe
[ 10.1.2016] (príspevkov 0)
Možeš?
[ 20.12.2015] (príspevkov 0)