blogy logo
login PRIHLÁS SA
BLOG devil207
ČLÁNKY
GALÉRIE
DISKUSIE
SLEDOVAŤ BLOG
Vitajte na mojom blogu
Devil207



Manuál na všetko...
pridal Devil207 1.7. 2012 o 23:16

Zdravím všetkých čitateľov. Už som do názvu skoro napísal "Nová položka" :D - možno to bude tou dobou čo som do blogu ničím neprispel. Akurát som dočítal ďalší článok, ku ktorému som sa dostal z domovskej stránky pokecu. Na pokec občas hodím oko na mail, ale stále sa pozriem aj na aktuality pod prihlasovacím okienkom. Občas mi nedá, a na niečo proste kliknem, aby som si prečítal viac.
Už mnohokrát som klikol na články pod kartou "najmama". Dá sa povedať, že len zo zvedavosti, čo o mne píšu samozvaní "odborníci". Každý článok, na ktorý som klikol bol len ďalším "manuálom", ako vychovať dieťa, čo mu dať jesť, kedy ho pustiť von, a podobné kraviny. 

Ako to bolo pred rokmi? Ako mohli mamy vychovávať svoje deti, keď nevedeli čo je správne? Vážne tomu nerozumiem, veď niekedy takéto "manuály" neboli k dispozícii, to musela byť vážne ťažká výchova.
Odsudzujem takéto články! Nie, nie som mama, takže to možno znie neobjektívne, ale takýmto štýlom nám budeo pár rokov manuál hovoriť aj kedy ísť na záchod, kedy sa nadýchnuť a ako veľmi, kedy sa najesť a koľko... Je to choré. Zaujímavé, že milióny detí, z ktorých sú dnes úspešní mladí ľudia boli vychovaní bez pomoci podobných pseudoodborníkov. Majú teda tieto "rady" nejaký zmysel? Nie, podľa mňa určite nie.

Prečo som niekoľko krát spochybnil profesionalitu ľudí, ktorí takéto veci vymýšľajú? Lebo preto! N-e-e-x-i-s-t-u-j-e aby niekto vedel presne ako má vyzerať správna výchova, správna strava, a pod. Každý človek je iný, každý si vyžaduje iný prístup. Je to rovnaké, ako u psychológov (psychiatrov? neviem presne, neuznávam). Každý vám na váš problém povie niečo iné. Také niečo, ako je ľudská psychika sa nedá poznať. (Nie, nedá. Nikto ma o tom nepresvedčí.) A pritom si stačí pohovoriť s dobrým kamarátom, ktorý vás postaví na nohy v ťažkej chvíli.

PS: Pozdravujem autorov článkov, ktoré sa zobrazujú na pokeci. Milión gramatických chýb, ktoré bijú do očí. Nehovorím, že každý musí byť dokonalý, ale keď sa aspoň trochu považujem za "profesionála", tak si to po sebe aspoň prečítam.

Gratulujem, práve ste prečítali ďalší môj článok plný kritiky :D Aj keď to tak možno nevyzerá, myslím pozitívne, a stále vidím "pohár radšej poloplný, ako poloprázny", veď chápete, ako to myslím.
Záverom také to "klišé", ale odo mňa úprimné,
chcem popriať všetkým čitateľom (nielen) môjho blogu krásne leto plné zábavy, skvelých ľudí, kolegom bajkerom silu a chuť bezpečne šľapať do pedálov, a hlavne aby ste všetci počas leta neprežívali, ale žili. Veď aj Ego vraví, že "žijeme len raz."

http://www.youtube.com/watch?v=lYEi_WdCTDI




Prístupov 2979
Kvalita článku
(100%) hlasov 1

PRÍSPEVKY
SLEDOVAŤ
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Prihláste sa, alebo použite facebook login facebook login
ĎALŠIE ČLÁNKY V BLOGU
Tuning zraz Svidník 8.8.2015
[ 16.8.2015] (príspevkov 0)
"Na horskom bicykli dole kopcom..." - ča...
[ 27.6.2015] (príspevkov 0)
"Na horskom bicykli dole kopcom..." - ča...
[ 10.11.2014] (príspevkov 0)
Pomsta je sladká...
[ 30.11.2012] (príspevkov 10)
"Nemám strach povedať čo treba povedať.....
[ 20.11.2012] (príspevkov 3)
Idete von? Zostaňte v spojení
[ 15.11.2012] (príspevkov 2)
"Prestaň toľko rozmýšľať"
[ 4.11.2012] (príspevkov 4)
"Na horskom bicykli dole kopcom..." - ča...
[ 11.10.2012] (príspevkov 2)
Taký bežný deň
[ 4.10.2012] (príspevkov 6)
Nákupné centrum
[ 4.10.2012] (príspevkov 5)