blogy logo
login PRIHLÁS SA
BLOG mokuba
ČLÁNKY
DISKUSIE
2
SLEDUJETE BLOG
Vitajte na mojom blogu
Mokuba



Obmedzovač IQ na 90
pridal Mokuba 2.7. 2012 o 15:12

Veľmi veľa ľudí považuje leto práve za najlepšie ročné obdobie. Ja medzi nich nepatrím, ale viem sa stotožniť s týmto názorom. Leto je fajn. Je teplo, dlhé dni, obnažené ženy [aj muži] a podobne. Okrem toho obligátne letné lásky, letné brigády, dovolenky a mohol by som pokračovať.

Prečo je teda leto tak obľúbeným ročným obdobím ? Je čas na konšpiračnú teóriu, ktorú som vytiahol zo šúflíka zbytočných konšpiračných teórii.

Prevláda všeobecný názor, že ľudia osprosteli. Určite by sa dalo o tom polemizovať, pretože používame samé smart veci, gadgety, žijeme v high-tech svete a ak ostatné tri výrazy sa vám nezdali slovenské, tak aj to je prejavom pokroku. Aj napriek týmto faktom, prevláda názor, že ľudia sú hlúpejší ako inokedy. Poprosím si ako prvú poznámku napísať – ľudia osprostievajú. Že nemáte pero a papier ? Prvá chyba a potvrdzuje to, čo som písal vyššie.

Druhým bodom je, že v lete býva teplo a niekedy neznesiteľne teplo. V každom prípade je to skvelý námet na konverzáciu. Schválne, skúste si spomenúť, na to, že koľkokrát ste sa bavili o tom, že ako je vonku teplo. Koľkokrát ste začali rozhovor práve slovami: „To je ale hic“.

Určite aj dnes ste konverzovali o teple. Preto ako druhú poznámku si napíšte: tropické teplo.

Prejdime teda k letným láskam. Určite mi všetci dáte za pravdu, že letnú lásku nenabalíte bez toho, aby ste s ňou nezačali rozhovor. A ako najlepšie v lete začať rozhovor ? Predsa tým, že je totálne teplo. Potom môžte rozhovor premostiť v cool štýle, že sa vám nič nechce a uvidíte ako sa to začne celé rozbaľovať. Doslova debata na hodiny. Potom nejaké to pivečko v stánku, na terase a človek ani nevie kedy a už je ruka v kraťasoch, poprípade pod sukňou. Ale to už odbieham od témy.

Že neviete čo je témou tohto celého článku ? Nepísali ste si poznámky, alebo aj vy ste zapli obmedzovač IQ na 90. Poprípade 90 IQ nedosahujete ani v 13 °C teplote, či počas zimných mesiacov. A to je ten dôvod, že prečo je leto takým obľúbeným obdobím. Aj hlupáci môžu hviezdiť. Dajme si nejaký príklad z praxe [alebo z práce, ale pssst, nehovorte to mojim kolegom].

A: Včera som Vás žiadala, aby ste mi nainštalovali program. Ako to, že stále mi to nefunguje. Môžte mi to prísť opraviť ?
B: Program máte nainštalovaný, skúšali ste stlačiť ikonu, ktorú som Vám umiestnil do stredu pracovnej plochy ?
A: Nie, skúšala som tú čo mi predtým fungovala...........aha, už to ide. Viete, je strašné teplo, tak mi to nepáli

 

Poprípade iné príklady. Verím, že každý by si mohol pridať ten svoj. A tu je niekde skryté to tajomstvo, že prečo sú letné lásky, ktoré vyprchajú, keď teplota klesne pod 23 °C – vypne sa obmedzovač IQ. Takisto je to dôvodom, prečo sú letné hitovice tak úspešné a ak tú pesničku počujete v zime, tak vám zmrzne aj nemrznúca kvapalina v aute.

Nevravím, že je to tak, ale ako konšpiračná teória to má svoju váhu. Škoda, že o tom nie je video na youtube a článok na topkách. Vtedy by to bola už pravda.



Prístupov 3402
Kvalita článku
(93,3%) hlasov 15

PRÍSPEVKY
SLEDUJETE
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Prihláste sa, alebo použite facebook login facebook login
ĎALŠIE ČLÁNKY V BLOGU
Dobré vtipy a zlé básne
[ 24.9.2021] (príspevkov 0)
Odkvitnutý kvet
[ 24.9.2021] (príspevkov 0)
Odysseus a Argonauti
[ 2.8.2021] (príspevkov 0)
Bazén
[ 12.7.2021] (príspevkov 0)
Nadránom na pohovke
[ 14.6.2021] (príspevkov 0)
Obrazy
[ 14.1.2016] (príspevkov 0)
Osem poschodí v úzkom výťahu
[ 21.9.2015] (príspevkov 0)
Jedna Brejvíkovska
[ 12.2.2015] (príspevkov 4)
Motivačné posty na fejsbučiku nestoja za...
[ 30.11.2014] (príspevkov 2)
Nechoďte behávať, bolia z toho kolená
[ 10.10.2014] (príspevkov 3)