blogy logo
login PRIHLÁS SA
BLOG crysisclovek
ČLÁNKY
GALÉRIE
DISKUSIE
1
SLEDUJETE BLOG
Vitajte na mojom blogu
crysis-clovek



5 mojich najoblubenejsich postav v Mass Effect
pridal crysis-clovek 13.7. 2012 o 22:37

Clanok moze obsahovat spoilery!!!!

 

 

5. LEGION

Legion je meno ktore vybrala EDI (umela inteligencia normandy) pre jedeneho z Gethov, ktoreho Sheppard a jeho spolocnici nasli v troskach mrtveho Reapera vznasajuceho sa v utrobach hlbokeho vesmiru. Legion vam neskor prezradi, ze po Sheppardovi (postava za ktoru hrate) patral od doby, co skoncila bitva o citadelu (vid Mass Effect 1 zaver). Taktiez zistite, ze jeho brnenie na rameni patrilo pred tym, nez ste zomreli, vam. Legion je inak velmi spolahlivy  v bojoch, a ma obcas velmi dobre a trafne strohe odpovede. Nie kazdy ma tuto postavu rad, no ja som sa v poslednej misii Mass Effectu 2 sebeviac snazil aby mi prezil a aby som sa s nim mohol stretnut aj v tretom diely. Taktiez som vdaka nemu uplne zmenil nazor na Gethov.

 

 

 

4. THANE KRIOS

Je to drellsky najomny  vrah, ktoreho zivot bol vskutku velmi smutny. V hre vam neskor prezradi ze umiera a vy budete moct vyriesit jeho rodinne problemy a tym si ziskat jeho uplnu loajalitu. Thane hoci posobi velmi uzatvorene, rozhovory s nim patria medzi najlepsie v Mass Effect 2, ma vskutku zaujimavu minulost a rasa "drellovia" su tiez velmi zaujimavy, pre mna aj vdaka ich vzhladu. Taktiez ma vyborny dabing a zaujimavy hlas.

 



3. David Anderson

Konecne clovek! Kapitan Andersson je jednoznacne najcharizmatickejsi a najlepsi zastupca ludskej rasy (s vynimkou Shepparda), s ktorym sa v trilogii stretnete. Je to vojnovy veteran a taktiez povodny kapitan SSV normandy. V Mass Effect 1 ho mozete zvolit za clena novej rady, ja som ho ale nezvolil a neskor sa ukazalo, ze je to tak lepsie, a kapitan nakoniec aj v trojke stal po mojom boku az do uplneho konca.

 

 

2. Garrus Vakarian

Tento turiansky rebel a byvaly dostonik C-Seuc je bez pochyb Sheppardov najlepsi a najvernejsi priatel v celej trilogii. Garrus ma velmi dobry a trafny humor a taktiez je velmi platny bojoch. Beriem si ho pravidelne na kazdu akciu.

 

 

1. Mordin Solus

Moj najoblubenejsi clen posadky. Charizmaticky, vtipny, velmi uzitocny salariansky vedec a proferor (taktiez byvaly clen STG), ktoreho dabing nema obdoby, rozhovory s nim su vzdy plne zabavy a aj zaujimavych informacii, rozprava velmi rychlo a je obcas velmi tazke ho zastavit. Prvykrat sme sa s nim stretli v Mass Effect 2 kedy sme ho naverbovali ako velmi cenneho clena do spacialneho teamu aby nam pomohol vyvinut specialne ochranne stity proti kolektorom. Taktiez hral vyznamnu rolu pri vytvoreni genofagu (virus, ktory sposobuje nepolodnost kroganov), ale to by bolo uz moc spoilovania.

 




Prístupov 22023
Kvalita článku
(85%) hlasov 6

PRÍSPEVKY
SLEDOVAŤ
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Prihláste sa, alebo použite facebook login facebook login
ĎALŠIE ČLÁNKY V BLOGU
Hnisavec
[ 21.11.2012] (príspevkov 1)
Historia najkontroverznejších ľudí na se...
[ 20.11.2012] (príspevkov 53)
Sviečka v riťke
[ 20.11.2012] (príspevkov 0)
Najhnusnejší človek, akého som kedy vide...
[ 18.11.2012] (príspevkov 34)
TOP 10 najlepších futbalistov planéty
[ 18.11.2012] (príspevkov 7)
The Stone Roses
[ 20.10.2012] (príspevkov 5)
Moji najobľúbenejší hudobní interpreti
[ 25.8.2012] (príspevkov 44)
5 mojich najoblubenejsich postav v Mass ...
[ 13.7.2012] (príspevkov 3)
TOP 10 mojich najlepších akčných hier na...
[ 10.7.2012] (príspevkov 41)