blogy logo
login PRIHLÁS SA
BLOG darkdragon
ČLÁNKY
DISKUSIE
1
SLEDUJETE BLOG
Ktorú cestu si vyberieš ?
DarkDRAGON



Čo je to sloboda ?
pridal DarkDRAGON 13.7. 2012 o 23:46

Čo je to sloboda ? väčšine sa vybaví krásna krajinka, kde nieje nik kto by vás na niečo upozorňoval, stál nad vami a hovoril vám čo je správne a čo nie, žiadne zákony, priam hotová anarchia. Nuž a čo je anarchia ? to isté len v temnejšom svetle môjho podania slobody... Príliš veľká sloboda je zlo pre človeka medzi inými ľudmi, necháva sa zmiasť predstavou, že nieje zodpovedný za svoje skutky, úprimne čo by ste spravili, keby svetu zrazu zavládla anarchia ? začali by ste zabíjať ludi ktorí su vám nepohodlní ? vykradli by ste obchody a brali všetko možné, len preto lebo nieje nik kto by vás zastavil ? znásilňovali by ste len preto lebo predtým ste sa neodvážili a bali ste sa, že pojdete na pekne dlho do chládku kde by si vás podali väzni ?.....

Pravý démon ktorý vo vás drieme by sa ihneď prejavil, ukázal by vám aké to je, byť takzvane  „slobodný“ , vy by ste sa ale prestali ovládať, lebo by vám už bolo jasné, že vás už nedržia ako zver v rozohnených putách terajšej demokracie, ktorou sa musíte riadiť, vaše slovo, váš názor je kontrolovaný a zaznamenávaný, len si to neuvedomujete.

Sloboda je dezilúzia ktorú vám predhadzuje vláda a ostatní na vyšších postoch. Deň čo deň sme ovládaný mediami, zákonmi ktoré pre nás vytvorili, aby sme sa mali lepšie, lenže pre koho su tieto zákony, pre koho je táto sloboda ?.. Je to len pre tých mocnejších, áno ale vy to už dávno viete, myslíte si, že vám tu píšem len hovadiny, ktoré su vám už jasné (pre podaktorých), ale zamysleli ste sa nad tým ?.... Povedzme si, chcem byť konečne slobodný od médií ktoré mi každý deň pchajú do hlavy nové a nové veci ktorým verím, aj keď niesu všetký pravdivé, ale prestanem s tým ? nie lebo už som otrokom v celom tomto systéme, cítim sa akoby mi niečo chýbalo, neaké informácie... ale na čo mi sú ? zmení sa snaď niečo v tom, že teraz viem to ako sa chystá útok na izrael a on sa vyhráža jadrovou vojnou ? nie nezmení sa nič, vôbec nič ! Čo spravím keď vidím v televízií rasovú neznášanlivosť, náboženskú neznašanlívosť, len to rozprúdi krv plnú nenávisti v celom vašom tele, začneme odsúdzovať čo nieje správne, ale kto sme my aby sme vedeli čo je správne ?

Zabili by ste islámistu len preto, že vy ste kresťan a on spálil bibliu a ešte si to aj naťočil ? Hlboko v srdci viete odpoveď... je úplne jedno akej ste viery, alebo či ste len ateista, ide ale o to či ste slobodný svojou mysľou a viete čo je správne a čo nie, ale to nám uniká, žiaľ možno sme zatratený, ale každý ma na výber, konať správne a bez pochybností je to čo treba učiniť, dobro sa dobrom vypláca aj keď nie stále, ale zlo sa vždy len zlom vyplatí. Sme kŕmení odpadom, podprahovými správami, ktoré si ani neuvedomuje, naša myseľ je už dávno zotročená, len si to neuvedomujeme a kto za to môže ? len média ? ale čo keď oni sú pod niekym, napríklad vinu na triko prihádzujú illuminátom a sionistom... sionisti, možno sú židia ktorý sa chceli pomstiť za to ako s nimi alebo ich predkami bolo zaobchádzane zavčas 2.svetovej, ale držia sa toho a chcú nastoliť totálnu nadvládu prostredníctvom finácií a krízy ktorá teraz niči našu planétu ako rakovina ?....

Illumináti, z nás chcu ovce, ktoré ani nemajú zdanie, koľko sa im za deň dostane do hlavy podprahových správ a chcú nás pripraviť na povstanie antikrista, ktorý ma vládnúť svetu a vytvoriť jednú veľmoc, má postaviť šalamúnov chrám a tam byť na tróne a predstierať, že je mesiáš ktorého keď budeme poslúchať, tak na svete znovu nastane mier a rovnováha ?.... aj keby, tak by to nebolo na dlho, ľudia nie su hlúpi, keby si ale aspoň raž prečítali bibliu vedeli by, že zjavenie jána je popisovane ako už do predu určený plán... nebudem len zasahovať do náboženstva, aby som upokojil neveriacích, bolo to aj vytvorené ľudmi, ktorý si to upravili tak aby sa podľa toho mohli do predu riadiť.... Je určite veľa vecí ktoré som ešte nespomenul, ale chcel som hlavne dáť vedieť ostatným aby pochopili význam slobody, my slobodný niesme, možno je to zlé, ale anarchia je ešte horšia, tak čo je správne ? Odpoveď vám nedám, som len obyčajný človek, ale verím, že každa vec čo sa deje ma určitý zmysel a každý v tom zohráva určitú rolu... no poslednou otázkou ostáva, chcete sa držať svojej role v tomto svete, alebo chcete niečo zmeniť ?

 

Ospravedlňujem sa za gramatiku, nikdy mi moc nešla, ale snažím sa :-)



Prístupov 5022
Kvalita článku
(90%) hlasov 1

PRÍSPEVKY
SLEDUJETE
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Prihláste sa, alebo použite facebook login facebook login
ĎALŠIE ČLÁNKY V BLOGU
Charlotte (anime) - recenzia
[ 7.7.2016] (príspevkov 1)
Zopár anime recenzií, part 2
[ 31.1.2013] (príspevkov 2)
Battlefield 3
[ 15.7.2012] (príspevkov 4)
Zopár anime recenzií
[ 14.7.2012] (príspevkov 10)
Čo je to sloboda ?
[ 13.7.2012] (príspevkov 1)