blogy logo
login PRIHLÁS SA
BLOG theonek
ČLÁNKY
DISKUSIE
1
SLEDUJETE BLOG
Emotivny citat
TheOnek



Polnoc na Times Square
pridal TheOnek 30.7. 2012 o 16:03

"J'ai entendu à ce sujet, qu'il est quelque chose de magnifique, mais je ne m'attendais pas à quelque chose comme ceci!" - kričala nejaká Francúzska do telefonu pravdepodobne niekomu zo svojej rodiny. Tvár mala ostrú, malý nos, stredne úzke pery namaglené nejakým leskom, pekné modré oči a čiernočierne vlasy ostrihané nakrátko so seknutou ofinou. Počkal som kým položí. Až vložila svoj telefon do vkusnej kabelky značky Prada, ktorá ladila s jej čiernými cocktailovymi šatmi a čiernými lodičkami - podľa červenej podrážky som usúdil, že sú z dielne známeho návrhára Christiana Louboutina, pristúpil som bližsie. Bol to presne ten typ ženy, ktorý som dnes večer hľadal - mladá, pekná, bohatá a naivná. "Bonne soirée mademoiselle, vous aimez Times Square?" - aby som vás uviedol do diania. Na to, aby ste začali rozprávať s pôvabnou mladou dámou/slečnou, proste ženou nepotrebujete alkohol, treba len týždne tréningu ako prekonať takzvanú AA - Approach anxiety, po tom, čo zvládnete tento krok, už nebudete neštastní z toho, že máte na Facebooku 50 priateľov z čoho 30 je rodina a zvyšných 20 sú spolužiaci mužského pohlavia.

 

"C'est quelque chose d'incroyable, vous devez voir ceci sur vos propres yeux. Excusez-moi êtes-vous français aussi?" - odvetila, rozumel som akurát posledné slová, v ktorých sa ma pýtala, či som aj ja Francúz.

 

"No, there are only three things I can say in French, but... you don't want to hear the other ones. Excuse me for being rude and not introducing myself. I'm Derek" - pousmial som sa.

 

"Apologize accepted Derek, I'm Anette."

 

"From the look on your face I assume, that you're in New York for the first time, am I right?"

 

"Oh yes you're, I expected something... you know... magnifique, but this is way ahead of my expectations."

 

"I hear that very often" - touto vetou sa jej klasifikujete, keď prezrádzate o sebe niečo trošku viac a síce, že ste chválení veľmi často. Ženy sú veľmi zvedavé a keď v žene dokážete vzbudiť zvedavosť, tak konverzácia naberie úplne iný rozmer.

 

"Do you? Really? When did you hear it last time?"

 

"Well, you just said it, or didn't you mean me?" - keď ju rozosmejete, už je vaša.

 

Na to sa zľahka zasmiala a pochopila môj žart, hneď som jej navrhol drink v miestnom bare, na moje potešenie súhlasila.

 

Vošli sme do baru "Dices" - žiadny luxusný, elegantný podnik, proste bežný bar, nie však piata cenová bez podlahy. Sadli sme si na pohovku oproti sebe.

 

"I like this bar, because you know, the tables here are quite small, so I can get closer to you." - opäť sa zasmiala - to bolo mojim cieľom.

 

Toto je bod, keď začína ta pravá hra, pri prvom stretnutí ste v nej vzbudili záujem, čím ste sa posadili na koňa, teraz však musíte dať tento pocit jej, lebo si pomyslí, že ste namyslení a myslíte len na seba. Avšak stále je to len fáza jeden, takže dotyky sú zakázané, teda ak nieste Brad Pitt, vtedy je dovolené všetko. Fáza jeden je rozdelená do niekoľkých krokov: Approach, Opener, DHV, Rapport.

Approach - je o tých pár sekundách, kým sa dostanete k vytúženému objektu. Opener - oslovenie, ktorým ženu oslovíte. DHV - Demonstrating high value, je to tá veta, ktorou v nej vzbudíte pozornosť, jednoducho musíte byť pre ženu zaujímavý. Rapport - tu sa hra začína, toto je v podstate len rozhovor, ale bez tohto rozhovoru to proste nejde, Rapport je rozdelený do 4 fáz - Light Rapport, Wide Rapport, Deep Rapport, Release. Pre pochopenie zhrniem to všetko v krátkosti. Spýtate sa jej otvorenú otázku napríklad, "Čo si robila dnes?", po jej odpovedi, jej prikývnete a vyjadrite jej súhlas proste jednoduché "Oh, super" stačí. Tu ale väčšina chlapov končí a nastane to povestné trápne ticho, preto je tu 3. krok - Deep Rapport, kde jej zážitok prirovnáte k niečomu, čo ste zažili vy (vôbec to nemusí byť pravda, môžete si to vymyslieť), najlepšie je prirovnávať niečo k detstvu, príklad: "Bola som nakupovať" "Oh, cool. Určite si si to užila, pamätám sa, keď som ako malý musel chodiť s babkou po obchodných domoch, lebo ma chcela mať vyobliekaného ako cukríka, vážne som to nemal rád, ale vždy na konci dňa, som bol rád, že som mal toľko nového oblečenia." Pozor, tu sa Deep Rapport nekončí, pretože môže tak isto nastať trápna chvíľa ticha, lepšie je tu situáciu potom nejako spojiť s prebiehajúcim časom napr. "A teraz, stale keď chodím nakupovať vždy si na ňu spomeniem ako mi vravela buďto si to vyskúšaš alebo odídeme, preto si už veci neskúšam ale rovno ich kupujem" - určite sa vám táto odpoveď zdá ako slepá ulička, ale nebojte sa, so správnou rečou tela sa rozosmeje a konverzáciu ponesie na další stupeň. Až vyčerpáte možnosti tejto témy, proste ju uzavrite - táto časť sa volá Release a prejdite späť k Light Rapport s novou otvorenou otázkou. Aby sa žena pri vás uvoľnila, musí o vás niečo vediet a taktiež je dobre, aby ste aj vy niečo vedeli o nej, pozor nenechajte to však spadnúť do Friendzone, treba vedieť kedy a v akú chvíľu chytiť slečnu za ruku a pozriet sa jej hlbšie do očí. Áno a ešte jedna rada, nikdy neuhýbajte pohľadom, je to ako keď sa bojíte pri psovi, vycíti to, vycíti, že nieste sebavedomí a náhodou sa chytila - potom vás odkopne.

 

Ďalšia dôležitá vec je reč tela. Videli ste už niekedy peknú ženu, že by chodila s niekym, kto celý čas pozerá do zeme, ma neistú chôdzu a je roztržitý v tom zmysle, že sa stále obzerá okolo seba? Určite nie. Je rozdiel držať si dobrú reč tela, keď chodíte, keď stojíte a keď sedíte. Keďže som vás zaviedol do baru, tak vám poviem o tom, ako správne sedieť. Po prvé, musíte byť narovnaní, ženy si nemyslia, že je atraktívne, ak sa chlap hrbí. Ak máte problém s chrbtom, tak si nájdite nejaký trik, alebo sa nakloňte na stranu, ale pozor, nikdy si nepodopierajte hlavu, či už je to váš osobný štýl alebo nie, bude jej pripadať, že ste znudení, alebo, že premýšľate o niečom inom. Nedržte nohy pri sebe, sadnite si pohodlne. Kľudne dajte nohy od seba a ukážte, že ste sebavedomí tým, že si rozšírite osobný priestor. Neseďte oproti nej priamo, nech vaše ramená a hruď nesmerujú priamo na ňu, tým nemyslím, aby ste si sadli v 90 stupňovom uhle k nej, nie, len trošku mierne pootočene - samozrejme to platí len pre prvú schôdzku na ostatných už seďte ako chcete. A nakoniec samozrejme, udržujte očný kontakt, ak musíte uhýbať, dávajte si pozor ktorým smerom to je, ale určite nikdy neuhýbajte očami na ľavo, to je znak toho, že sa hanbíte, alebo si vymýšľate, ženy síce niesu psychiatri, ale nejako to v mužovi rozpoznajú.

 

"What would you like to drink?" - spýtal sa čašník.

 

"I'd like one old fashioned please, and lady will order for herself" - Nikdy, opakujem NIKDY neobjednávajte za ženu, budete vyzerať, ako keby ste sa nadraďovali a to v tomto momente nechcete a vlastne ani nikdy, inak vam to dá zožrať.

 

"Well Martini would be good, bianco please, the dry one"

 

"Would you excuse me for a moment? I just need to check up on my make-up"

 

"Well it's still perfect, but be my guest, the restrooms are there"

 

Zatiaľ, čo si sla na WC prepudrovat nos, priniesli nam drinky.

 

"Sooo Anette, how was your day? What did you do in Big Apple?"

 

"Well I'm here maybe two or three hours, I flew directly from Paris here, then I just dropped my cases in the hotel and went on Times Square, then I've met you."

 

"So, until now, you're having an amazing first day in New York" - pridal som mierny smiech. Mierne sa pousmiala a odpila si zo svojho Martini. Len aby som dodal, ak si žena objedná Martini, alebo aperitív podobný tomuto, je to pre vás veľká výhoda, pretože môžete ľahšie sledovať jej IOI (Indicator of interest) podľa olivy napichnutej na špáradle. "I remember, when I was, I don't know 10 maybe 11 on my first flight with Aeroplane. You know that feeling when the earth is no more beneath you, it's just undescribable, isn't it? Now, when I'm flying I'm trying to enjoy every moment of that feeling, I think it's one of the best feeling a human may feel."

 

"Well, it depends of what kind of personality are you, doesn't it? I think that people who puke in the plane may disagree with you."

 

"Yeah you're right, we should let it be as it is" - pousmial som sa. "Do you've got any plans, for your trip, what would you like to do, what would you like to see and so on?" .........

 

To be continued....



Prístupov 2876
Kvalita článku
(100%) hlasov 5

PRÍSPEVKY
SLEDOVAŤ
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Prihláste sa, alebo použite facebook login facebook login
ĎALŠIE ČLÁNKY V BLOGU
Polnoc na Times Square
[ 30.7.2012] (príspevkov 4)
Otto, Fatcoste a pokrový dýchanek
[ 25.11.2011] (príspevkov 0)
Bellagio
[ 22.11.2011] (príspevkov 0)
Múza
[ 15.3.2011] (príspevkov 0)
Zberateľ ɥɔʎuǝpo=...
[ 12.2.2011] (príspevkov 0)
Slečna môjho života
[ 22.5.2010] (príspevkov 0)
Dievča s tvárou anjela
[ 6.4.2010] (príspevkov 0)
Francúzsky štvorverš
[ 5.4.2010] (príspevkov 1)
Večerná chvíľka zúfalca
[ 4.4.2010] (príspevkov 1)
Západ slnka nad jasnou mysľou...
[ 18.2.2010] (príspevkov 0)