blogy logo
login PRIHLÁS SA
BLOG bossmartas
ČLÁNKY
DISKUSIE
1
SLEDOVAŤ BLOG
Vitajte na mojom blogu
Boss Marťas



(Ne)skúsení študenti sectoru
pridal Boss Marťas 16.10. 2012 o 17:44



Posledných recenzií sectoru a nie len posledných ide normálneho človeka hlava bolieť a pousmeje sa nad tým...Už len s číselným hodnotením je problém keďže priemer tu nie je 5,0 ale 7,0...Nehovoriac o bezvýznamných záporov danej hry...Naposledy čo som fakt čítal kvalitnú recenziu od „Matusa Acea“(a toho pritom veľmi nemusím) Borderlands 2 a na prekvapenie aj Spec Ops:The Line...Mal najprv smolu naozaj sa mu do rúk dostali herné sračky, ale ako dostal kvalitnú hru do rúk dokázal ju adekvátne zhodnotiť na rozdiel od jeho študovaných kolegov.  Sector naozaj má niekedy snáď najpodivnejšie názory na hry zo všetkých herných webov, ale ja tu chcem pochváliť dnes šikovných užívateľov čo mám rád :) Je to len o nich, pre nich. Tým čo sa veci nepáčia, môžem jebať do ucha lebo sú sympatický ako vred na cicine a zjedli všetku múdrosť, hneď po narodení a nevedia ani psove hovno, ani posrandovať.  

 

EDUARDO: Toto je herný šaman, ktorému sa veľa vecí nepáči a aj páči. Mám rád jeho komenty, sú dlhé, zmysluplné, nie sú to žiadne záprdky typu – dobrá hra koniec....Zhodnotí hru v komente 100x lepšie ako recenzent sectoru na jednu stranu...Úplne ako keby som ho počul, táto hra je kvalitná pre toto a pre toto a nie je dobrá pre toto a pre toto...Jednoducho ide hneď na to, s ničím sa nehrá len občas zabudne nejakú maličkosť typu aký použil toaletný papier, keďže je do textu úplne oddaný. PS: Hral aj najnovšie: Call of Duty.

 

MX-72: Rovnaký a predsa iný ako Eduardo. Nie je to už taká divoká herná šelma ako pred 4 rokmi, ale stále vysoká kvalita. Potrpí si naozaj na čo najlepšiu kvalitu hry, nejde na neistotu a páči sa mi, že humorne si kúpi aj slabú hru z pasie, veď na to sme tu. Neverí prvým recenziám, na hry má správny inštinkt a je preňho dôležitá aj kvalita PC portu. Ak ho nejaká hra sklame tak jej nič nedaruje a pošle ju do pekiel.  Normálne aj v súkromí vás pošle do péčka a povie vám, že ste kokot, keď je to treba – vie ako na to a stojí to za to.

 

R!PPER: Nemôže tu chýbať tento herný klasik známy ako GURU. Keď sleduje hru tak ju sleduje pečlivo a porovnáva ju so známymi klasikami. Ide na vec a vždy má podložené nezničiteľné dôkazy, ale je aj vždy férový – nie je to namyslený kokotko ako veľa užívateľov. Keď napríklad mňa zjebe alebo aj hociktorú inú osobu tak je to taká studená sprcha a preto mám rád jeho komenty, len už tu nie je tak často, keďže je s rodinkou. Vždy rád zareagujem na jeho nejaký koment. Tento týpek má štýl: Žiadny autoheal, ukazovateľ smeru a uľahčovanie hrateľnosti. Je to herný tarzan a tvrdý veterán.   

 

PATRIK DEE: Bez neho by to nebolo ono. Keď vám povie, že najnovšie Call of Duty si zaslúži minimálne 10/10 a že tá druhá deviatková hra je slabota tak tomu tak je a stojí si za tým ako nikto iný. Úplne tu osere nejakých debilov čo si na neho otvárajú tú špinavú hubu od čokolády. Prezentoval hry aj prostredníctvom videa so svojou priateľkou. Herne vie kam má zapichnúť svoje pero a to je hlavné. Proste jeho komenty: Počuli sme slovo Patrikovo – Božia chvála jemu a poďme hrať novú FIFU a NHL.

 

????: Super dedko čo obetoval svoju PS 3 s XBOXOM kvôli svojej rodine čo znamená, že má vo vnútri veľké srdce a to si vážim. Chlapci čo s ním boli na pivku(zdravím HANSOLA) hovoril, že úplne super človek. Chápete je jedinečný a dokáže zhodnotiť hru z troch obrázkov a 5 sekundového videa. Konzoly sú slabé a naprd a stále ide na to kruto s pravdou. Nezabúdajme však, že SPEC OPS sú lepší než Gears of War. Chvála ???? nech sa ti darí.

 

CROSSBOW: K tomuto len toľko. Vie čo hrá, čo hovorí, ako dosiahnuť nedosiahnuteľný achiev. Je to pán. Viac takýchto študentov.  

 

MICHI GEN: Hej šikovný to avatar. Nech žije Poľsko a ich PC hry. Vyzná sa v hernom biznise a bežia fámy, že mal tajné stretnutie s Gabom a ukazoval mu nový Half Life a chlapec mu dal pár návrhov a preto bol celý nový HALF LIFE zrušený a vývoj začal od nuly. Keď hra proste predala 1 000 000 na jednej platforme tak to je úspech povie vám tento majster.

 

MARCINKO: Keď vám povie, že si serete do huby a táto hra je proste úplne odbytá a že všetko je to tu skorumpované tak je to tak. Je to neporaziteľný špión zo Slovenska. Zažil som s týmto človekom herné akcie a je to proste kúzelník. Nikto naň proste nemá.

 

Samozrejme sú tu moje ďalšie milé deti čo mám rád, nebojte sa deti moje mám vás rád podobne ako aj tých usmrkancov čo tu frflú, prečo tento titul nebude na PC a príspevky podobného typu. Zdravím tu teraz len všetkých šikovných herných študentov podobne ako aj ľudí z PS 3 komunity(Kane, BlazeSK, DOGYNO, KRATOS, TVOJ VRAH) a aj ľudí z XBOX komunity: (HEMLAX, HANSOLO, MASTRO), podobne ako aj ďalších ľudí z PC komunity (veď vy viete, ktorý ste to).

Povedala stará mať, že nás môže v riť bozať.      



Prístupov 6363
Kvalita článku
(84,8%) hlasov 25

PRÍSPEVKY
SLEDOVAŤ
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Prihláste sa, alebo použite facebook login facebook login
ĎALŠIE ČLÁNKY V BLOGU
NITRA + HOKEJ
[ 16.10.2016] (príspevkov 7)
Michalský Jarmok
[ 1.10.2016] (príspevkov 7)
Boss Marťas a Kira 260686 - stretnutie p...
[ 12.9.2016] (príspevkov 41)
Stretnutie so Sectorákom Kirom
[ 18.3.2015] (príspevkov 19)
Kvety 2014/2015
[ 6.1.2015] (príspevkov 13)
Marťas a Kira260686
[ 28.5.2014] (príspevkov 49)
Čung-jüan-čchi-kung - skúsenosti
[ 18.9.2013] (príspevkov 2)
Posledný z nás (The Last of Us bez spoil...
[ 14.6.2013] (príspevkov 7)
Ján Slota - klasik
[ 29.4.2013] (príspevkov 2)
Výnimočne vysvetlenie konca Bioshock Inf...
[ 7.4.2013] (príspevkov 7)