blogy logo
login PRIHLÁS SA
BLOG bossmartas
ČLÁNKY
DISKUSIE
1
SLEDOVAŤ BLOG
Vitajte na mojom blogu
Boss Marťas



Posledný z nás (The Last of Us bez spoilerov)
pridal Boss Marťas 14.6. 2013 o 13:41



13.6.2013 – 7:20 a 59 sekúnd!!! Chceme zrejme najlepšiu exkluzivitu na PS 3? Nie je ako dal som prednosť kariére a kampani na poslednú sériu Dextera, som totižto vrah – moje temné tajomstvo vyjde už 20.6.2013 na povrch aj s fotkou. Pravdepodobne skončím za mrežami s nejakým buzerantom a možno ako prvý človek na Slovensku dostanem trest smrti. Lepil som plagáty Dextera aj s mojimi vlastnými vraždami s injekciou v hube, ktorú som si pred pár minútami kúpil v lekárni. Ľudia dostali, ponúkali mi peniaze, ženy sex, striptíz, koláče, pečivo, chleba, jeden bezdomovec mi dával 5 skurvených centov...Všetko som odmietol a vyhlásil súťaž, že kto mi dá „The Last of Us“ dostane možnosť skončiť na mojom vraždiacom stole. Nastal tvrdý boj o to, kto mi hru dá.


Monika z Bistra Veronika mi však hru priniesla 14.6.2013 už o 7:45 a 13.sekúnd tak ju dnes pomilujem ešte predtým než ju zabijem. Monika mala z toho radosť aj ako keď môj kolega dostal nádobu od Jacobsu, keď vytrtkal šéfku Jacobsu. Zdeno má takisto nádobu od Jacobsu s tým rozdielom, že on netrtkal šéfku Jacobsu.


Dokonca bola k hre pribalená aj čapica, s ktorou som si dokázal jebnúť hlavu o čelo a pustil som sa do samotného hrania. No najprv sa mi hra ledva načítala. Dostal som sa do emotívneho menu a nadstavil si jazyk český, aby som vedel či tam niekto trtkal šéfku z Jacobsu a vie kto je Dexter na Slovensku.


Pod kontrolu som dostal postavu ženského pohlavia, pri ktorej som dostal pár úchylných nápadov, ale nebudem prezrádzať čo sa deje. Normálne som si myslel, dopiče to už vyšiel Resident Evil 7? BRUTALITA!!! O pár minút som už ovládal najebaného a ešte k tomu neoholeného Sandokána, ktorý naposledy trtkal pred 20 rokmi šéfku z Jacobsu. Je to pán!!! Za tých 20 rokov sa po svete rozšírila pohlavná choroba od šéfky z Jacobsu. Hlavný hrdina zisťuje, že jeho priateľku zbili lebo im nechcela dať. Náš Sandokán sa rozhodne si to ísť vyriešiť s ich šéfom.     


Musel som sa dostať cez armádu lenže nastal problém, pretože som nemal občiansky preukaz. Keď som im však povedal, že som naposledy trtkal pred 20 rokmi šéfku Jacobsu tak ma pustili ďalej. Zistil som, kde sa skrýva šéf tých násilníkov. Zistil som, že na tie jeho tlsté prasce proste nemám šancu tak som ich potichu obišiel ako James Bond. Bohužiaľ som si počas toho nahlas uprdol a tak hra na skovávačku skončila. Nastala brutálna sedliacka bitka, dostal som silnú ranu do hlavy, začala mi tiecť krv z nosa, ja som však rýchlo chytil na zemi čerstvú hrušku zo stromu a rozjebal som to prasa po dvore. Týpek na mňa šiel so žehličkou, teda s cehlou, ale neriskoval radšej že by ma netrafil tak si s ňou radšej drbol po vtákovi. Atmosféra by sa dala krájať na malé kúsky. Dostal som sa až k hlavnému šéfovi a očakával som drsný boss fight na život a na smrť plný QTE-ventov. Ničoho som sa však nedočkal. Našiel som však nejakú dievčinu, ktorá už bola nakazená dlhšiu dobu a stále žije. Myslel som si, že má dvanásť rokov, ale povedala, že má štrnásť rokov tak som sa rozhodol, že keď bude mať pätnásť tak ju strelím a dám do opravy tie pokazené hodiny. Priznala sa mi, že je dokonca dcérou šéfky z Jacobsu a že keď ju privediem k nej domov tak sa mi veľmi dobre odvďačí, pretože veľmi dobre vie po čom muži túžia. Vydal som sa teda na toto smrteľné dobrodružstvo!!! Opravil som starý generátor, išiel som sa vyščať. Dcéra šéfky z Jacobsu sa priznala, že pustila do plienok tak som bojoval pol hodinu s tým smradom. Smrad však prilákal nejaké zombie, ktoré boli slepé, ale nie hluché. Rýchlo som si sadol na odstavený traktor a tých zombíkov trošku pokosil a pripadal som si ako keby hrám Traktor simulátor v kvalitnej grafike, až na tie hranaté tiene. Začal som aj krvácať z nosa tak som si nos zaviazal ručne vyrobeným obväzom a vypil nájdenú vodku. Nevedel som ako mám pokračovať ďalej. Viete ja som kanál vykopal a nič sa nedeje. Zostal som bezradný a tak som PS 3 vypal. Toto sú moje nadšené dojmy. Berte všetkými desiatimi. Rozlúčka s PS 3 bude dúfam naozaj veľkolepá a možno to aj ja ako Dexter nakoniec prežijem. Uvidíme...       


Som však rád, že sa s vami o svojich zážitkoch o hre The Last of Us môžem podeliť, pretože nejaký sabotér mi zablokoval prístup na fórum, ale tam by som popísal hru maximálne v piatich bodoch. Keď bude chuť napíšem aj recenziu.       



Prístupov 6768
Kvalita článku
(64%) hlasov 5

PRÍSPEVKY
SLEDUJETE
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Prihláste sa, alebo použite facebook login facebook login
ĎALŠIE ČLÁNKY V BLOGU
NITRA + HOKEJ
[ 16.10.2016] (príspevkov 7)
Michalský Jarmok
[ 1.10.2016] (príspevkov 7)
Boss Marťas a Kira 260686 - stretnutie p...
[ 12.9.2016] (príspevkov 41)
Stretnutie so Sectorákom Kirom
[ 18.3.2015] (príspevkov 19)
Kvety 2014/2015
[ 6.1.2015] (príspevkov 13)
Marťas a Kira260686
[ 28.5.2014] (príspevkov 49)
Čung-jüan-čchi-kung - skúsenosti
[ 18.9.2013] (príspevkov 2)
Posledný z nás (The Last of Us bez spoil...
[ 14.6.2013] (príspevkov 7)
Ján Slota - klasik
[ 29.4.2013] (príspevkov 2)
Výnimočne vysvetlenie konca Bioshock Inf...
[ 7.4.2013] (príspevkov 7)