blogy logo
login PRIHLÁS SA
BLOG bossmartas
ČLÁNKY
DISKUSIE
1
SLEDOVAŤ BLOG
Vitajte na mojom blogu
Boss Marťas



Čung-jüan-čchi-kung - skúsenosti
pridal Boss Marťas 18.9. 2013 o 23:24



V prvom RADE - ODPORÚČAM - WEB: http://www.zyq.sk/

 

Som klientom v tejto grupe od roku 2010 a dozvedel som sa o tejto stránke až teraz. Osobne som ani netušil, že je to tak rozšírené, ale nie je to lacná záležitosť tak sa tomu ani nečudujem.    

 

Nebudem tu teraz vypisovať o tom veľa vecí, rozhodne to môžem len odporučiť. Ja osobne som do toho váhal vraziť peniaze, ale neľutujem lebo nakoniec sa stali klientami - no celá moja família. Ja som bol vlastne prvý čo to priniesol do rodiny a mama to rozšírila ďalej.

 

Teraz už len vypíšem úspechy tohto umenia, ktorých som bol svedkom aj s cemai:

 

 

Autonehoda 4.novembra 2012 - chlapec skončil v kóme a doktori vraveli, že už ho odpoja lebo to nemá zmysel. Ja sa s tým chlapcom poznám lebo žije tam kde ja. Mama im rodičom vysvetlila o čo ide. Nevedeli či majú do toho ísť lebo cena bola 2000€, ale čo by rodič neurobil pre svoje dieťa však? Zaplatili a chalan sa na druhý deň zobudil - lekári nechápali.

 

Ďalšia nehoda - panička skončila na vozíku s tým, že ju doktori odpísali, že už nebude chodiť. Po troch mesiacoch absolvovania: "Čung-jüan-čchi-kung" začala hýbať s prstami na nohách a dokáže hýbať nohami, ale ešte nechodí - chce to ešte čas. Cena takisto 2000€.

 

Maminina sestranica - rakovina(neviem teraz presne, ktorá, ale niečo pri pohlavnom orgáne) - proste podľa doktorov nevyliečiteľná. Poskladala sa na to celá rodina, lebo hrozilo, že už zomrie. Dnes sa na ňu človek pozrie a by neveril, že mala rakovinu. Vyzerala predtým už ako totálna troska. A tak sa jej to zapáčilo, že vtom pokračuje ďalej. Cena takisto 2000€. Keď prišla prvý deň domov tak všetko sa dávalo ihneď do poriadku. Ona už mala problémy aj s vylučovaním a to bolo hneď prvé čo začalo fungovať a všetko sa postupne dalo do pohody. 

 

Moja mama - tá oficiálne začala dnes. Má 4 stavce posunuté a doktori jej odporučili nech hľadá iné spôsoby ako to poriešiť, lebo lekári sa sami obávali, že by sa pri operácií mohlo niečo iné poškodiť a mohla by aj zomrieť. Tu bola cena najrpv 1800€, ale mama našla dvoch klientov tak cena bola znížená na 800€. Tak pekne dúfame, že sa dá všetko do poriadku.

 

Môj dedo - tam to bola len zhodá náhod, ale takisto je považovaný za klienta. Čo vám poviem býval to alkáč. Ale v máji 2012 bol na tom tak zle, že sme sa mali pripravovať na najhoršie. Mama s plačom volala majstrom "Čung-jüan-čchi-kung" či by bolo možné ho zachrániť. Podľa ich slov hej - vtedy to ani nebolo také hrozne cenovo - cca. 550e(neviem to už presne). Žije. 

 

Môj tato - v rodine mali odjakživa problémy so žalúdkom, s črevom. Chodil s tým po doktoroch od roka 2005 a stále sa stav len zhoršoval a on je typ človeka, čo na "Čung-jüan-čchi-kung" neverí a takým podobným veciam. Nakoniec sa k tomu odhodlal a zaplatil 900€ a všetko je v poriadku.     

 

No a terz JÁÁÁ - Ja som klientom od roku 2010 a ešte stále makám, ale mal by som skončiť už tento rok, alebo ten budúci. Ja som mal byť klientom už od augusta 2010, kedy bola cena 500€, ale žiaľ som bol klientom až od novembra 2010 - kedy to už bolo 1000€. Plus k tomu ešte 550€ pre začiatok, lebo takisto by som to chcel robiť až dám do poriadku seba. Proste mám k tomu vzťah.

 

Tuto dole tento link tak ten chlap čo je tam to je Rus. Aj sa to naučil v Rusku - teda tam začal. Potom odišiel do Číny, kde nabral ďalšie znalosti - bol u mníchov čo to robia. Ženu má Slovneku, ktorú spoznal tam v Číne, keď sa to tam išla naučiť a ja som jej klient. Občas sa stretnem aj s ním. Raz ma mal on. Vlastne robia presne to isté. Venujú sa tomu naplno - je to ich živobytie. Často chodia z Číny do Číny naberať ďalšie poznatky. Peniaze na to majú, keďže majú kopec klientov. Jeho žena čo ma má - tá sa všetky základy naučila za 3.mesiace, ale tie peniaze čo do toho vrazila - to bola neskutočná pálka. Neviem presnú cenu, ale bolo to minimálne pól melóna aj s ubytovaním.   

 

http://www.zyq.sk/komunita/udalosti/viewevent/118-kurz-istupa-svaety-jur  

 

Tie ceny za to sú hrozné. Osobne keby viem niekomu pomôcť tak to urobím zadarmo, alebo nie za tak veľa. Ale to je len môj osobný názor. Tie ceny sú tak rovnaké všade - po celom svete. Presnejšie som to nezisťoval lebo nemám na to žalúdok. Je veľa ľudí čo sa im stalo niečo vážne, lekári sú bez východiska, ale tí ľudia na to jednoducho nemajú. Aktuálne sa tiež v rodine stala jedna vec. Čo má mama tú sestranicu čo zaplatila 2000€ - tak čo má sestru tak jej syn sa vážne zranil na futbale a nejako hrozne spadol na tvár. Má ju vraj celú zničenú(ja osobne som ho nevidel). Pýtali si 1800€. Jednoducho na to nemajú a veľmi rada by chcela jeho mama mu pomôcť - veď je to jej syn. Dnes bol na operácií, ale celá rodina z každej strany sa začína na to skladať. Osobne neviem čo z toho bude.

 

Tak to je všetko čo som chcel. Že mne osobne prišla do života taká to vec  - tak to je to najlepšie čo mohlo prísť. Keby mi niekto o tomto povie, napr. pred 5 rokmi, ža toto existuje a že to pomáha tak sa mu vysmejem. Ale život ide postupne ďalej, ľudia sa menia a proste idú do niečoho, keď je na to správny čas a hlavne tie peniaze.   Treba si veriť a ísť do toho. Sú aj ľudia čo sa na to vykašlali. Už aj ja som chcel. Som nemal svoj deň, bol som vtedy aj riadne vulgárny. Som nadával, že čo to tak trvá, že všetci čo poznám už nemusia chodiť. Prečo to u mňa tak trvá...No viete ako. Tak mi bolo odpovedané. Že je to proste na mne, môžem odísť, ale keď už som prešiel kus cesty a blížim sa k cieľu, prečo to zahodiť?

 

No to je všetko čo som chcel.......ASI.........   



Prístupov 8549
Kvalita článku
(83,3%) hlasov 6

PRÍSPEVKY
SLEDOVAŤ
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Prihláste sa, alebo použite facebook login facebook login
ĎALŠIE ČLÁNKY V BLOGU
NITRA + HOKEJ
[ 16.10.2016] (príspevkov 7)
Michalský Jarmok
[ 1.10.2016] (príspevkov 7)
Boss Marťas a Kira 260686 - stretnutie p...
[ 12.9.2016] (príspevkov 41)
Stretnutie so Sectorákom Kirom
[ 18.3.2015] (príspevkov 19)
Kvety 2014/2015
[ 6.1.2015] (príspevkov 13)
Marťas a Kira260686
[ 28.5.2014] (príspevkov 49)
Čung-jüan-čchi-kung - skúsenosti
[ 18.9.2013] (príspevkov 2)
Posledný z nás (The Last of Us bez spoil...
[ 14.6.2013] (príspevkov 7)
Ján Slota - klasik
[ 29.4.2013] (príspevkov 2)
Výnimočne vysvetlenie konca Bioshock Inf...
[ 7.4.2013] (príspevkov 7)