blogy logo
login PRIHLÁS SA
BLOG mokuba
ČLÁNKY
DISKUSIE
2
SLEDUJETE BLOG
Vitajte na mojom blogu
Mokuba



Ako si správne vybrať postavu: Path of Exile
pridal Mokuba 31.10. 2013 o 19:20

Zdravím,

pri klávesnici Mokuba.

    Čo je najťažšou časťou každej online hry ? Tí, ktorí si myslia, že je to finálny boss, mať pravdu nebudú. Možno nafarmiť najlepšie veci. Tí sú celkom blízko. Avšak najťažšou časťou hry je vybrať si to pravé Badass meno a k tomu správny charakter. Čo sa týka mena, odporúčam osvedčenú techniku môjho kolegu:

Pokus č.1: Lulu – prekvapivo obsadené

Pokus č.2: Lulu1 – aj to je prekvapivo obsadené

Pokus č.3: Lulu11 – kto by to bol čakal, že aj toto bude obsadené !

Lulu111, Lulu1111, Lulu1111 .........................................[o 14 hodín neskôr] Lulu11111111111111 – konečne voľné ! Výsledok ? Okrem svojho vysnívaného mena získate zodpovednosť: NIKDY nezabudnúť koľko jednotiek je za tým menom, lebo sa už do Steamu neprihlásite.

     Ale späť k téme. Máme meno, aj login, ktorý si pamätáme aspoň 2 minúty. Teraz je čas vybrať si svoju postavu. Niekedy to bolo jednoduché. Išlo sa podľa pravidla: „Berem tú s najväčšími ceckami“ Žiaľ, neviem čo tie ženy jedia, alebo zlacneli letenky na Floridu, ale cecky narástli každej a dokonca aj chlapi majú nejaké tie cecky. Proste cecky sú všade ! Preto, ak aj vy ste stratení, vlastne ak aj ty si stratený, lebo tu tykám ľuďom, tento návod je pre teba.

    Path of Exile: Na úvod som sa rozhodol pre túto hru. Na výber je 7 postáv, z toho je 6 dostupných od začiatku. Ideme zľava doprava:

Templar: Postava ideálna pre kresťansky založených hráčov. Ak aj ty patríš medzi ľudí, ktorí si cestou v električke dajú jeden-dva desiatky ruženca, poprípade celý ruženec. Templar je pre teba to pravé orechové. Jeho hlášky ako: For the God ! alebo By God almighty musia hriať pri srdci každého pravého krížikára. Odporúčam aj pre ženy, ktoré často opakujú slovné spojenie: „O Bože“ veď vieme pri čom (pri varení, samozrejme)

 

Marauder: Schválne, skúste si vyhláskovať slovo SCHWARZENEGER odzadu. Ak to dokážete, jedine Marauder je správnou voľbou. Ikonický vzhľad alá Barbar Connan, ikonické svaly. Pozor na injekčnú striekačku, ktorá mu trčí z pravej polovice zadnice

 

Shadow: Zatiahnuté rolety, zvednuté kvety a poprdkávanie si do stoličky pri počítači ? 3x áno ? Tak potom jednoznačne Shadow. Jeho poison(v tejto hre chaos) aura a skrývanie sa v dyme ti musí byť sympatické. Pretože nie je náhoda, že v tej miestnosti okrem teba nikto iný nie je. Presne ako Shadow – one last standing.

 

Ranger: Inými slovami, krátkovlasá blondína s veľkými ceckami a priemerným výstrihom. Oblečená v bielej košeli a nohaviciach. Pripomína Anitu Dark [ja viem, debilné meno pre „herečku“ ktorá je bloncka]. Odporúčajú 2/5 internetových transvestitov.

 

Deulist: Ak je tvojim vzorom ten herec, čo hral Highlandera (netuším ako sa volá, vygoogli si) tak potom je práve táto postava pre teba. Na rozdiel od Maraudera nemá mastné vlasy, ale práve naopak, všetko umyté a uhladené. Dokonca aj košeľa je vyhladená. Odporúčajú 4/5 nositeľov tričiek Tommy Hilfiger so stoporeným golierom.

 

Witch: Inými slovami čiernovláska s priemernými ceckami, ale veľkým výstrihom. Oblečená v azúrových šatách, so zlatým lemom, na nohách, podľa vzoru slovenských žien, najčastejšie čižmy, aj keď je vonku 25. august. Módna polícia udeľuje 2 kvetinky z troch. A 4/5 Internetových transvestitou odporúčajú. Jej zamatový hlas sa nedá neopomenúť. ŽIaľ chýbajú rajcovné hlášky, alá „I want you!“ alebo „I am sparkling right now“. Forever alone by ocenili

 

Scion: Postava, ktorá sa odomkne po prvom dohratí na normal obtiažnosti. Ako sama vraví, je to „dancer“ a „actor“. Keď už sme pri tých herečkách, pripomína Lauru Lion. Veľké cecky a veľký výstrih. 5/5 internetových transvestitov môže len odporúčať. Dokonca v jej biu sa človek dočíta, že je na hráčovi, čo z nej bude, pretože si svoj pôvod nepamätá. To naznačuje nadmerné užitie rohypnolu, veď vy viete pri akej príležitosti.

 

Ďalšie vydanie niekedy inokedy. Dovtedy sa majte fajn a nerobte si hanbu.



Prístupov 136514
Kvalita článku
(84%) hlasov 5

PRÍSPEVKY
SLEDOVAŤ
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Prihláste sa, alebo použite facebook login facebook login
ĎALŠIE ČLÁNKY V BLOGU
Dobré vtipy a zlé básne
[ 24.9.2021] (príspevkov 0)
Odkvitnutý kvet
[ 24.9.2021] (príspevkov 0)
Odysseus a Argonauti
[ 2.8.2021] (príspevkov 0)
Bazén
[ 12.7.2021] (príspevkov 0)
Nadránom na pohovke
[ 14.6.2021] (príspevkov 0)
Obrazy
[ 14.1.2016] (príspevkov 0)
Osem poschodí v úzkom výťahu
[ 21.9.2015] (príspevkov 0)
Jedna Brejvíkovska
[ 12.2.2015] (príspevkov 4)
Motivačné posty na fejsbučiku nestoja za...
[ 30.11.2014] (príspevkov 2)
Nechoďte behávať, bolia z toho kolená
[ 10.10.2014] (príspevkov 3)