blogy logo
login PRIHLÁS SA
BLOG brucelee1991
ČLÁNKY
DISKUSIE
7
SLEDUJETE BLOG
Vitajte na mojom blogu
BruceLee1991



Zhrnutie blogu bohov 3.1. - 31.5.2014
pridal BruceLee1991 2.6. 2014 o 19:03



Zhrnutie blogu bohov 3.1. - 31.5.2014

 

Ako začať. Znovu je to dlhá predlhá doba, čo tu bolo posledné zhrnutie blogu bohov, no zistil som, že čím je tá doba dlhšia, tým je viac o čom písať. Uplynulo takmer 6 mesiacov. Za ten čas vyšlo hneď niekoľko skvelých článkov. Ich autorom som nebol len ja, ale aj mieroví spojenci s ktorými na Sectore nažívam už dlhé roky.

 

Chrrrr, chrrrr, chrrrr, guča krvi vyletela z mojich úst na kožuch škrečka Lee. Škodlivosť digitálnych fajek mieru sa začala prejavovať. Nevadí, zapálim si ešte jednu. Škrečok Lee, prevezmi prosím pero, budeš písať za mňa.

 

V minulom zhrnutí som vás hneď v úvode oboznámil s tým, ako naše mierové pôsobenie na Sectore začalo. Sector, bohom zabudnuté miesto, v ktorom len silní prežijú a slabí zahynú. Nám sa podarilo prežiť len vďaka vytrvalosti zotrvať aj na takom mieste, ako je prašivý Ban. Dostali sme sa tam niekoľko krát aj neprávom, vlastne o čom sa tu budeme baviť, vždy to bolo neprávom. Jednoducho neslávne známi Bohovia Sectoru pochopili hrozbu z našej strany, museli sa kryť s tým, že nás umlčia v bane. Márne sa snažili, ešte len príde ten deň, keď sa rozhodne, " či mier alebo vojna, ukončí tento konflikt medzi nami ."

 

Teraz si spomeňme najvýraznejšie udalosti z nášho osobného života, ktoré sa udiali na Olympe. Vlastníctvo konzoly PS4. Jej novými hrdými majiteľmi sú Kira a Paces. Pomaly a isto však do Sony základne zavíta i Danted. Trojica bohov má konečne túto mašinu už doma. Leštíme si ju indulónou, aby nestratila na lesku. Ja k tomu ako prachovku používam škrečka Lee, má perfektne savý kožuch na špinu.

 

Straty a nálezy :

 

 

Už keď som spomenul meno Paces , tak musím spomenúť aj jeho návrat na Olymp. Ako všetci vieme, bol dlhú dobu nezvestný. Meditoval vysoko v horách, zasnežený 100 metrovou vrstvou snehu v Himalájach. Jeho návrat bol ako vždy kontroverzný. Nedá sa s ním hádať, musí mať vždy pravdu, čo s ním narobíme, reklamovať ho už nemôžeme, stratili sme bloček. V podstate je to jeho charakteristická črta, ktorá ho robí tým našim obľúbeným Pacesom, za čo ho všetcia ľúbime, leštíme mu topánky, vynášame mu smeti a škrečok Lee mu rád indulónou leští záchodovú misu (všimli ste si, že indulóna je multifunkčná ?).

 

Čo sa aktivít týka, musím spomenúť predovšetkým Kiru.

Začal nás zanedbávať, už sme mali pocit, že nás vymenil za inú hračku. V posledných týždňoch však začal byť dosť aktívny začo sme mu veľmi vďační. I keď motív toho je veľmi sebecký.

Tým mierim aj na návrat žltosrstého tvora z ďalekej galaxie Ratcheta.

Je to náš dávny mierový spojenec, ale po istej hádke so mnou sa utýral bičom, čím sa nám na dva roky stratil z dohľadu. No vrátil sa. Musím povedať, že teraz patrí medzi najaktívnejších mierových spojencova akých tu máme, v tesnom závese za Denresom. Ale vráťme sa k veci. Stalo sa tu nechutné odhalenie, poprosím dajte si slipy na oči a ponožky do uší, lebo toto nechcete vidieť a ani počuť – Kira s Ratchetom sú milenci. Vyznávajú si lásku vždy keď sa to dá, dokonca sa im nebridí nám tu predhadzovať na oči podrobné popisy ich rituálov párenia. Zažívame s nimi aj milenecké hádky, ktoré nemajú konca. Keď sme už pri Ratchetovi, trochu si ho predstavíme. Je to malá, chlpatá, žltá vec, ktorá dlhé roky robila naše spoločné portréty. Vždy v nich zachytil drobné detaily, ktoré vystihovali našu osobnosť, udalosti, ktorými sme prechádzali a podobne. Jeho správanie je odmerané, bojí sa cudzích ľudí. Jeho byt monitoruje kamera s nočným videním, aby vždy vedel, kto mu klope na dvere. Má jednu zvláštnosť – vlastní kameň, ktorý necháva vyhrievať na slniečku na balkóne. Bude to asi zvláštny kameň, keďže potrebuje k prežitiu fotosyntézu. Niekoľko fotiek jeho hrátok s kameňom a jeho najnovší portrét, kde zachytáva všetkých mierových spojencov a troch bohov Kira, Bruce, Paces.

 

                        

 

 

Medzi výrazné straty radím Dragonflyho, môj kedysi verný učeň zverený do rúk od Kiru. Ospravedlňujem sa, nedokázal som udržať emócie, krvavé slzy mi tečú po zdehydrovanej tvári. Dragonfly je pre nás ako brat, ktorého sme nikdy nemali. No už dlhšiu dobu nič o ňom nevieme. Jeho posledné slová zneli skľúčene, že mu to tu berie životnú energiu, psychicky sa zrútil do klbka. V tomto stave je už tak dlho, že zarastá machom a z uši mu vyrastajú muchotrávky. Týmto smerom chcem, aby ste nám dali vedieť, že ak nájdete také čosi ležať v lese v kríkoch, ohláste nám to na náš email ktorý znie. www.www.www . Vopred ďakujeme za jeho nájdenie.

 

Teraz niečo k našim otrokyniam – Kitty a Alica.

Kitty nás nadobro opustila za veľkú mláku o šírke 1,5 m. Nikto z nás na ňu nedovidí. Asi už mala toho dosť na Olympe, nevidela budúcnosť v praní nášho prádla, záclon, slipov, suspenzorov a krvavých gatiek Ratcheta po sexe s Kirom.

 

Otrokyňa Alica, stále verná a prisatá k nášmu Olympu ako pijavica. Nie a nie sa jej zbaviť. Teraz vykonáva prácu za Kitty, je veľmi užitočná. Dokáže vyprať zvlášť farebné a biele prádlo a za čo sme jej najviac vďační, vydáva blogy – Cesta do divočiny a Herné figúrky (malá zbierka)

 

Denres, stále cvičí a trénuje. Chce premeniť svoju smrteľnícku silu na silu bohov, až to prehnal a zlomil si ruku do tvaru S. Ani zadok si nevie utrieť, čo je smutná správa pre škrečka Lee a zároveň smutná správa pre Denresa, škrečkov Lee kožuch je drsný ako oceľová drôtenka. Veľa šťastia prajem obom.

 

Edward, nezabúda nás tupých bohov stále informovať o anime a manga svete. Za to sme mu veľmi vďační. Hlavne nezabúda vydávať blogy. Medzi tie najnovšie patrí Poviedka 3 a Top 15 Creepypasty.

Sir Drako si zatiaľ stále drží miesto najnovšieho spojenca. Pravidelne nás navštívi so svojimi originálnymi príspevkami, za ktoré ho najviac chváli Ratchet. Plus píše aj blogy. Medzi najnovšie patria .....

 

Boss Marťas nás občas navštívi so svojimi úchylným príspevkami, čo už patrí do nášho každodenného života. Vyznamenal sa jedným nadupaným blogom o našom tvorcovi mieru Kirovi.

Zhrnutie straty a nálezy.

 

Zhrnutie straty a nálezy

 

Nálezy:

 

Paces – našiel ho potulný mních bezdomovec, keď sa prehrabával košmi v Himalájach – veľká vďaka, ako odmenu dostal grilovanú horalku.

Ratchet– vrátil sa k milencovi Kirovi po rokoch.

 

Straty:

 

Kitty – odcestovala za 1,5 m širokú mláku.

Dragonfly – nevieme čo je s ním. Prestal ho baviť život na Olympe, bojí sa negatívnej energie.

Náročné čítanie máme za sebou, teraz sa môžeme vrhnúť na zhrnutie blogov, nech máme v tom prehľad.

 

Zhrnutie blogov 

 

 Vydané blogy v období 3.1.-31.5.2014

 

Názov blogu Prístupov Kvalita článku Príspevkov Autor
Krok k dokonalosti č.10 4556 (100%)hlasov 7 670 BruceLee1991
Animeshow/GameExpo 2014 5137 (98,6%)hlasov 7 567 BruceLee1991
Cesta do divočiny 3387 (100%)hlasov6 673 ProgramAlice
Herné figúrky 5564 (100%)hlasov 10 1455 ProgramAlice
2.-Prísaha Glori Cherubin 11069 (100%)hlasov 5 2050 Sir Drako
3.-Zbohom bud clovecenstvo 6101 (98,3%)hlasov6 456 Sir Drako
Poviedka 3 4036 (100%)hlasov4 11 HaganenoEdward
Top 15 Creepypasty 233 (100%)hlasov3 13 HaganenoEdward
Marťas a Kira260686 479 (100%)hlasov7 38 Boss Marťas

 

 

 

Zhodnotenie článkov celkovo:  

             

Najčítanejší - 2.-Prísaha Glori Cherubin

Najkvalitnejší - Krok k dokonalost i č.10

                          - Cesta do divočiny

                          - Herné figúrky (malá zbierka)

                          - Prísaha Glori Cherubin

                          - Poviedky 3

                          - Top 15 Creepypasty

                          - Marťas a Kira260686

 

Zhodnotenie blogov celkovo:

 

Počet prístupov - 40562

Počet príspevkov - 59333

Počet hlasov - 55

                         

Top článok vyhráva

 

 

Názov blogu Prístupov Kvalita článku Príspevkov Autor
2.- Prísaha Glori Cherubin               11069 (100%)hlasov 5 2050 Sir Drako

 

 

 

Naše blogy boli za tento rok v niekoľkých žánroch:

- dojmy z akcií

- poviedky

- osobné

- Krok k dokonalosti - príbeh, ktorý má vyrozprávať príbeh nášho putovania za mierom

 

Najviac aktívni boli:

- Denres

- Ratchet

- BruceLee1991

- ProgramAlice

- Kira260686

- HaganenoEdward

- Sir Drako

- Paces

- Kitty666

- Danted

- teraz veľká smutná medzera....

- Dragonfly

 

Na záver článku si predstavíme jednu tajuplnú mýtickú bytosť, ktorú tu nikto nepozná. Je to môj veľký pokrvný brat Kakashi284.

Jeho najvýraznejším znakom je, že kreslí ako boh, a preto si zaslúži byť tu na tomto blogu Bohov. Má dobrý vkus ohľadnom hier, vlastni aj xbox a aj playstation. Znamená to iba jedno, nič čo stoji za zahratie mu neunikne, však je to môj od malička sparing partner čo sa týka hrania. Obľubujem s ním hrávať Dota 2, kde spolu tvoríme super tím. Pred vydaním článku som sa s ním zhováral, či môžem ukázať jeho posledné diela kreslenia. Stálo ma to až tri grilované horalky, no zlomil som ho. Teda prikladám ukážku jeho tvorby aj s hudbou pre atmosféru. Poriadne si to vychutnajte, tie detaily sú namakané.

 

https://www.youtube.com/watch?v=vWBSigKWazU

 

Ďalej si ukážeme najnovšie upgradnutú hernú izbu Kira260686, nafotenú od jeho najväčšieho fanúšika Boss Marťasa.

 

 

Osobné okienko škrečka Lee

 

 

Oznámenie dňa podľa škrečka Lee, poprosím šúchať nohami pred jeho výberom !

 

https://www.youtube.com/watch?v=EHX14ibgWSw

 

TV seriál škrečok Lee

https://www.youtube.com/watch?v=7DcrFGzuSkI

 

Štafetu ocenenie "DUCH ROKA" tentoraz preberá

 



Prístupov 27239
Kvalita článku
(75,5%) hlasov 11

PRÍSPEVKY
SLEDUJETE
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Prihláste sa, alebo použite facebook login facebook login
ĎALŠIE ČLÁNKY V BLOGU
4ELG - Sekiro Shadows die twice unboxing
[ 5.4.2019] (príspevkov 10)
4ELG God of War soška - unboxing - Secto...
[ 4.1.2019] (príspevkov 35)
4ELG
[ 4.11.2018] (príspevkov 3)
4ELG festival Rotenstein 2018
[ 19.7.2018] (príspevkov 0)
Zázraky sa dejú aj na Sectore
[ 9.5.2018] (príspevkov 158)
God of war unboxing kolektorskej edície ...
[ 23.4.2018] (príspevkov 2)
4everLoserGamers SK
[ 14.1.2018] (príspevkov 0)
4everLoserGamers - Resident Evil Real Ac...
[ 16.10.2017] (príspevkov 0)
4everLoserGamers
[ 14.9.2017] (príspevkov 0)
4everLoserGamers sk
[ 1.9.2017] (príspevkov 0)