blogy logo
login PRIHLÁS SA
BLOG lucija1122
ČLÁNKY
DISKUSIE
1
SLEDUJETE BLOG
Vitajte na mojom blogu
lucija1122



Dievca na schodisku
pridal lucija1122 26.6. 2014 o 23:04

Sedela v tieni starého kamenného domu na masívnom vonkajšom schodisku a na nohach obute ošarpane damske tenisky kopkala vo vzduchu. Oblečene ľahke sexi saty a pod tym push up plavky, s veľkou modrinou na kolene. Pozorovala motýľa, ktorý lietal popri stene susedného domu a ako otáčala svoju malú detskú hlávku zapletené copy s veľkými mašľami na konci jej lietali kade-tade. Ráno ešte pekné a úhľadné, teraz z nich trčali vlasy ako pružiny. Vzduch voňal tak, ako može voňat len vzduch letného večera na dedine. Na dvore bolo ticho, čas akoby zastal.

 

Dievčatku na tvári zahral šibalský úsmev. Zoskočila zo schodov, na sebe damske cizmy a poobzerala sa okolo seba. Pre istotu vzbehla po schodoch a nakukla aj cez vstupné dvere. Nikde nikoho, iba lacne hracky na zemi. Zakrádala sa z nohy na nohu a so zatajeným dychom sa prešmykla pod nízku murovanú zárubňu, ukrytú pod schodami. Neodvážila sa zažať svetlo a tak, aj keď vonku ešte krásne svietilo slnko prešľapovala v tme miestnosti, kde bol strop čosi vyšší od nej a jediné drobné záblesky svetla si drali cestu cez zaprášené okienko. Bolo tam chladno a noštek jej šteklila vôňa nakvaseného ovocia.

 

Pri starom zelenom príborníku si kľakla a poodtiahla dvierka ledva vysiace na pátnoch. Poodkryla vyšívané kuchynské utierky a panske mikiny a z hlboka sa nadýchla. Drobnými prštekmi zalovila vo veľkom kovovom hrnci a napchala si plné ústa voňavej dobroty. Vtom cez zaprášené okienko zaregistrovala nohy v papučiach. Vyskočila na nohy, zabuchla dvierka a rozbehla sa. Vytrielila z pivnice ako blesk, prebehla kamennou cestičkou a hodila sa babke do náručia.

 

S ešte umastenou tvárou zapierala svoj maškrtnícky výlet do pivnice tak, ako to vedia len deti. Teraz ležala unavená v pracovnom kostýme na lehátku v kozmetickom salóne a počúvala.

 

-A tak som otcovi povedala, dedko nie že zješ všetky tie oškvarky naraz. A on sa len usmieval.- dokončila kozmetička.

 

Žena na lehátku sa usmievala tiež. V ústach cítila chuť oškvarok.



Prístupov 21348
Kvalita článku
hlasov 0

PRÍSPEVKY
SLEDUJETE
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Prihláste sa, alebo použite facebook login facebook login
ĎALŠIE ČLÁNKY V BLOGU
Ak existujes, ozvi sa
[ 8.9.2014] (príspevkov 1)
Cestovanie za vinom
[ 26.8.2014] (príspevkov 0)
Dalsia poviedka
[ 11.8.2014] (príspevkov 0)
Hnus na socialnych sietiach
[ 2.8.2014] (príspevkov 0)
Clen nasej rodiny
[ 25.7.2014] (príspevkov 1)
Deti a nove technologie
[ 15.7.2014] (príspevkov 2)
Prva stk kontrola
[ 10.7.2014] (príspevkov 0)
Co je vlastne dokonalost?
[ 5.7.2014] (príspevkov 4)
Laska k divadlu
[ 30.6.2014] (príspevkov 0)
Dievca na schodisku
[ 26.6.2014] (príspevkov 0)