blogy logo
login PRIHLÁS SA
BLOG sn0rkslair
ČLÁNKY
GALÉRIE
DISKUSIE
1
SLEDUJETE BLOG
Vitajte na mojom blogu
SN0RK



S.T.A.L.K.E.R. -ská poviedka V Bare 100RADov
pridal SN0RK 7.7. 2014 o 18:51



V Bare 100RADov

 

 

 

Kto skôr žmurkne kanec!

 

"Očúvaj ma synko," zareval Barman a odstrčil stalkera-vyhadzovača, ktorý blokoval chodbu za barový pult.
Sťažovali sme sa totiž na jedného ožratého stalkera ktorý vytrvalo odmietal akúkoľvek normálnu komunikáciu a stále si popod nos mrmlal niečo o rodinných rifliach... Toľko vzdychal a otravoval nás či mu ich nezoženieme alebo neprinesieme, že nám to časom poriadne začalo liezť na nervy. Koho môžu preboha zaujímať rifle po dedovi?

 


Tak sme ho nakoniec spoločnými silami spoločne s Barmanom a Pleasekomínom, ktorý postával za mrežami pri vchode vystrkali pred vchod. Stalkerovi sa to pochopiteľne nepáčilo, tak začal okolo seba šermovať nožíkom. Nanešťastie sa zakopol o Mareka, ležiaceho pri prázdnej bedničke od vodky, ktorý práve oslavoval skúšku dospelosti, takže sa náhodou trikrát napichol na svoj vlastný nôž. Nechali sme ho tam, vraj má prísť nejaký Feďka Nekrofil.
"Tak to by sme jako mali," prehodil Barman s úľavou a vrátil sa k obrovskému hrncu v ktorom varil hlavu kanca vo vlastnej šťave. Nič na tom, že ešte stále gúľal očami a sledoval čo sa deje. Počas všeobecnej zábavy, keď sme s ním hrali hru "kto skôr žmurkne" to barman postrehol a jednu mu zavalil rukou veľkou ako veko kontajnera v Pripjati a bolo po srande.

Spidr a Ilja Buzna"Kucíí," spýtal sa nás homosexuálny stalker Spidr98, ktorý bol u 100RADov vôbec po prvýkrát aj so svojím osobným ruským priateľom. "Je pravda co sa říká u táborovejch ohňů v Kordonu? Že prej ten Voznačenej má vytetovaný ještě jeden nápis na místě, no, dyť víte, že jo...?"
"Tý vole, fááákt?" spýtal sa Datastor, oči navrch hlavy. Hneď sme ho uvedomili pár vhodne umiestnenými pohlavkami, nech sa nezapája do blbostí.
"Hm, no jó, je to pravda," zapojil sa do debaty miestny štamgast-inventár Ilja Buzna. "Ale já vo tom jenom slyšel. Fááákt," snažil sa nás presvedčiť. "Von to jako má na tý ruce jenom skratku," dramaticky stíšil hlas, keď si všimol že ho po očku sledujeme a pokračoval: "Celej název má vykérovaný tam dolů. Je to sila pánové...Sám sem to vid...vlastně sem to vod někoho slyšel!"
Všetci sme mali zdvihnuté obočie a niektorým sa na tvári zračil neveriacky úškrn, pričom kanec tak gúľal očami, že skoro prevrhol hrniec a Barman ho znova musel presvedčiť, že len tam mu je najlepšie.

"Já se vám na tyhle řeči vyseru," zahulákal Robkill a vybehol von z baru. Ešte sme ho zhora počuli ako nadáva, pretože sa mu podarilo zakopnúť o Mareka, ktorý medzitým zmenil polohu bližšie pri vchod. Telo druhého stalkera zázračne zmizlo.
Hneď za ním vybehol Spidr so svojím priateľom, ktorý si nás, stalkerov celý čas pri bare obkukoval, takže sme si mohli konečne vydýchnuť a uvoľniť sa. Nasledovali Ilju, ktorý im sľúbil zariadiť stretnutie s Označeným, keď sa bude vracať z najbližšej misie z Divokého teritória. Utekali ho čakať pri hliadku Dutých.

 


Neskôr sme vonku v kúte našli kľačiaceho Robkilla so spustenými spoďármi ako tlačí dlhopisy, tvár celá červená a gúľal na nás očami presne ako ten barmanov kanec. Na palici vedľa mal zavesený svoj Exoskeleton a v rukách držal brokovnicu SPASinu, o ktorú sa sem-tam v napínavých okamžikoch opieral.
"Vy-pa-dně-te!" zakričal na nás nervózne. Tak sme mu ukradli toaleťák a radšej sa rozpŕchli po celej mape, nech si nás hľadá. Odvtedy sa traduje vtip, že stalkerovi v Zóne stačí na vykonanie potreby iba jedna palica, brokovnica a krabička nábojov.



Prístupov 4523
Kvalita článku
(100%) hlasov 2

PRÍSPEVKY
SLEDUJETE
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Prihláste sa, alebo použite facebook login facebook login
ĎALŠIE ČLÁNKY V BLOGU
S.T.A.L.K.E.R. 2
[ 23.7.2014] (príspevkov 0)
S.T.A.L.K.E.R. 2: jak mal vypadať
[ 20.7.2014] (príspevkov 4)
S.T.A.L.K.E.R. -ská poviedka V Bare 100R...
[ 8.7.2014] (príspevkov 1)
S.T.A.L.K.E.R. -ská poviedka v Kordone, ...
[ 7.7.2014] (príspevkov 1)
S.T.A.L.K.E.R. -ská poviedka V Bare 100R...
[ 7.7.2014] (príspevkov 0)
S.T.A.L.K.E.R. -ská poviedka V Bare 100R...
[ 7.7.2014] (príspevkov 1)
ZOPÁR OBRÁZKOV
[ 7.7.2014] (príspevkov 0)
SN0RK´s LAIR
[ 7.7.2014] (príspevkov 0)