blogy logo
login PRIHLÁS SA
BLOG icefox
ČLÁNKY
DISKUSIE
SLEDOVAŤ BLOG
Vitajte na mojom blogu
IceFox



Youtuberi len pre deti?!
pridal IceFox 10.8. 2014 o 20:30



Na sectore som raz čítal že s populárnym Minecraftom prišla aj éra YouTuberov pre deti ako napr. GoGo, pewdiepie... Veľakrát hovoria že pre deti to stačí a majú z toho peniaze. Lenže zabúdajú na to otvoriť si niekedy ten YouTube a pozrieť sa čo ty daný Youtuberi dosiahli. Napríklad PewDiePie. Má 29,5 milióna odoberateľov .  A myslíte si že to dosiahol nejakým trápnym Minecraftom?! Nie nedosiahli!

 

GoGova popularita nebola známa len kvôli Minecraftu. Jeho popularita stúpla až z jeho jedným vlogom. Dnes má už kopu odoberateľov a začínal tak ako všetci ostatní. On urobil to že sa zodvihol a šiel pre to niečo urobiť zatiaľ čo vy ste neurobili ani 3 sekundy videa a idete ho hodnotiť. V horšom prípade to prerastie v hate.

 

NIE  všetci majú ROVNAKÚ šancu sa presadiť na YouTube. Nemajú na to napr. čas, talent, hlas. Takýchto ľudí je málo a keď sú tak by chceli veľmi natáčať. A keď náhodou natáčajú hneď ich označia za kopírky alebo za kidov. Tak nemôžu nič robiť len sa pozerať na takých ľudí ktorý slávu na YouTube dosiahli.

 

Niektorých ľudí štve že títo ľudia čo sa snažia majú s toho peniaze. A prečo nie?! Tvrdo dreli aby zlepšovali kvalitu, aby ľudí ich videa bavili a aby mali čo najviac pozretí. Niektorý namietajú : „Všetky peniaze idú s tých „kidov“ čo na tie videá klikaju!“ Ale ako môže samotný YouTuber kontrolovať ľudí ktorý to pozerajú keď obsah videa je vhodný pre všekých.

 

Tento článok píšem zo strany ľudí čo majú na YouTube toho odpozeraného veľa a sami by chceli natáčať ale nemáju na to talent.



Prístupov 8768
Kvalita článku
(77,5%) hlasov 4

PRÍSPEVKY
SLEDUJETE
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Prihláste sa, alebo použite facebook login facebook login
ĎALŠIE ČLÁNKY V BLOGU
Dojmy z The Sims 4
[ 7.9.2014] (príspevkov 8)
Youtuberi len pre deti?!
[ 10.8.2014] (príspevkov 10)