blogy logo
login PRIHLÁS SA
BLOG mokuba
ČLÁNKY
DISKUSIE
2
SLEDUJETE BLOG
Vitajte na mojom blogu
Mokuba



Nechoďte behávať, bolia z toho kolená
pridal Mokuba 10.10. 2014 o 17:34

Niekedy v roku 2000, medzi počúvaním Ego Wars a Original Pirate Material, som sa rozhodol, že je čas konať a začať zarábať svoj prvý milión. Spätne musím kriticky zhodnotiť, že síce som sa rozhodol, ale konanie sa nekonalo. Klasický skutek-utek situácia. S touto situáciou som sa stretol ešte niekoľkrát. Aj keď tým skutek-utek som už nebol, to skôr tie ženy, ale zbytočne odbieham, späť k miliónu...

 

Čas teda plynul a až prišiel rok 2008. Ako vraví klasik, alebo ten, čo sa niekedy posral – shit happends. Slovenská koruna sa zmenila na Euro a človek nemusí byť špiónom Jeho Veličenstva, aby prišiel na to, že milión korún je iné kafé, ako milión eur. Apropo Iné Kafé, niekedy vtedy začali ohlasovať comeback, vravím shit happens.

 

Medzitým je už rok 2014, teda prítomnosť, pre tých, čo im slabšie dopaľuje. Môj otec zvykol vravievať, že ak slabo dopaľuje, treba vymeniť sviečku. Ale nie tú vonnú, čo má človek pri vani, alebo na poličke, alebo v psej búde, lebo Rexo ju ukradol z okenice. Vôbec, majú ľudia vonné sviečky na okeniciach ?! Rečnícka otázka...

Takže, je tá prítomnosť a musím opäť kriticky priznať, že nemám ani ten milión korún. Nebudem prifarbovať, nenarodil som sa pod šťastnou hviezdou, alebo ako sa na Slovensku vraví – do rodiny podnikavého podnikateľa. Lebo dnes je podnikateľ každý. Teda, svojim spôsobom. Asi ako ten, čo má Nikon je automaticky fotograf. Ale opäť raz k tomu miliónu. Minule som to rátal, aspoň prešlo už milión minút v mojom živote. Tie nepodliehali zmene kurzu.

 

Ak by som to mal zosumarizovať, opäť kriticky, vychádza mi to, že ten pondelok, kedy som sa narodil, neboli vonku žiadne šťastné hviezdy. Možno ani elektrina nebola, súdiac podľa toho, že si z toho obdobia pamätám akurát tak tmu. Ďalej mi vychádza to, že na moje narodeniny, ktoré som mal prednedávnom, si spomenulo 7 ľudí. Priznávam, nemal som to zapnuté na facebooku, takže nebol dôvod gratulovať. Teda, aspoň čo som počul. Kto nemá narodky na facebooku, ten nemá nárok na gratulácie. Predsalen je priveľká obeta si to dať do ako pripomienku do telefónu. Nedajbože ešte si zapamätať, tých pár dátumov, tých pár ľudí, ktorí mi za niečo stoja. Nespomenula si na ne, ani jedna žena. Ani jedna z tých, ktorým som rozdával orgazmus a to ich pár bolo. Teraz tak uvažujem, že ak by som mal ten milión, tak asi by ich bolo viac. Suma-sumárum, vychádza mi to na moju chybu. Ale z matiky som mal ltt dvojku, na polroka trojku, takže počty treba brať z rezervou.

 

Na záver už iba jedna vec. Skôr rada. Nechoďte behávať, bolia z toho kolená. A potom po rozume chodia takého hlúposti, ako som práve napísal.



Prístupov 7046
Kvalita článku
(100%) hlasov 1

PRÍSPEVKY
SLEDOVAŤ
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Prihláste sa, alebo použite facebook login facebook login
ĎALŠIE ČLÁNKY V BLOGU
Dobré vtipy a zlé básne
[ 24.9.2021] (príspevkov 0)
Odkvitnutý kvet
[ 24.9.2021] (príspevkov 0)
Odysseus a Argonauti
[ 2.8.2021] (príspevkov 0)
Bazén
[ 12.7.2021] (príspevkov 0)
Nadránom na pohovke
[ 14.6.2021] (príspevkov 0)
Obrazy
[ 14.1.2016] (príspevkov 0)
Osem poschodí v úzkom výťahu
[ 21.9.2015] (príspevkov 0)
Jedna Brejvíkovska
[ 12.2.2015] (príspevkov 4)
Motivačné posty na fejsbučiku nestoja za...
[ 30.11.2014] (príspevkov 2)
Nechoďte behávať, bolia z toho kolená
[ 10.10.2014] (príspevkov 3)