blogy logo
login PRIHLÁS SA
BLOG vitoscaletta
ČLÁNKY
VIDEÁ
DISKUSIE
1
SLEDUJETE BLOG
MAFIA 3 - 2O16
Vito Scaletta



MAFIA III - Vito je späť.
pridal Vito Scaletta 6.8. 2015 o 21:20



Vito Scaletta sa vracia v najnovšom dieli série Mafia a stáva sa tak jedinou postavou, ktorá sa objavila zatiaľ vo všetkých troch dieloch.

 

Informácií nieje veľa, prvé sa objavili len včera (5.8.2015) ale Vita sme už mohli vidieť hneď v prvom traileri. Záber bol pravdepodobne zo začiatku hry a teda asi v roku 1968. Vito má teda v hre 43 rokov no evidentne mu pôsobenie v podsvetí pridalo pár vrások a pekne nám ošedivel.

Podľa prvých informácií nebude za neho možné hrať, no bude jednou z hlavných postáv. 

Na konci traileru povie Lincoln - "Teraz už viete, čo všetko pre svoju rodinu dokážem urobiť. Čo urobíte vy pre tú svoju?". Je tým jasné, že všetci štyria patria do inej rodiny, ale mali spoločného nepriateľa - Tommyho, ktorý skončil ako krmivo pre aligátory.

 

Ďalej tu máme oficiálne info od tvorcov hry:

Bude záležať nielen na tom čo robíte, ale tiež kde to robíte a pri akej príležitosti. Keď pôjdete so zbraňou v ruke v zločineckej štvrti, je menšia pravdepodobnosť že si vás budú ľudia všímať, ako keď vkročíte so zbraňou do baru. V takom prípade zavolá barman hneď políciu a máte smolu. NPC budú reagovať aj na také drobnosti, ako je nevhodné oblečenie pre určité miesto a čas. To na vás samozrejme nezavolajú policajtov, ale budú si vás viac všímať a vezmú si vás napríklad do parády miestni bitkári.

Hangar 13 ukázali infiltráciu do jedného zločineckého baru, ktorú môžete vykonať hneď tromi spôsobmi - vyložene akčným, kedy vbehnete do baru a začnete strieľať, stealth štýlom, kedy sa preplazíte k majiteľovi baru skrz odpadový systém a akýmsi kompromisným spôsobom, ktorý obsahuje ako stealth, tak akciu. Každú misiu bude možné plniť niekoľkými rôznymi postupmi.

 

S obsadzovaním najrôznejších barov, krčiem a obchodov súvisia vaši traja "kolegovia" - bossovia jednotlivých zločineckých organizácií v meste. Systém služieb a odmien, ktoré vám budú vaši traja parťáci poskytovať, bude značne variabilný. Každý podnik, ktorý obsadíte, môžete prenechať k správe jednému z tejto vydarenej trojice, pričom každý z nich vám prinesie inú výhodu, ktorú žiadnym iným spôsobom nezískate.

S parťákmi sa zoznámite už z kraja hry a sú aj neoddeliteľnou súčasťou príbehu. "Trebárs Vito, hrdina druhého dielu. Časom sa trochu zmenil, možno zmúdrel, ale každopádne je frustrovaný z toho, že talianska mafia nemá v meste taký vplyv ako predtým a snaží sa ho získať späť. A vy mu v tom môžete alebo nemusíte pomáhať. V špecifických príbehových misiách navyše budú parťáci chodiť s vami priamo do akcie.

 

Kto vie, či nakoniec nepôjdeme proti samotnému Vitovi, čo by bolo ťažké pre mnohých fanúšikov série.



Prístupov 7061
Kvalita článku
hlasov 0

PRÍSPEVKY
SLEDUJETE
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Prihláste sa, alebo použite facebook login facebook login
ĎALŠIE ČLÁNKY V BLOGU
MAFIA III - Vito je späť.
[ 6.8.2015] (príspevkov 0)
MAFIA 2 - NOVE GAMEPLAY !!!
[ 12.5.2010] (príspevkov 0)
MAFIA II - Oficiálna mapa !!!
[ 8.5.2010] (príspevkov 0)
Fan trailer 2010
[ 16.4.2010] (príspevkov 0)
Autá v Mafii 2
[ 15.4.2010] (príspevkov 1)
Niekoľko nových informácii
[ 15.4.2010] (príspevkov 0)
Hudba v Mafii 2
[ 15.4.2010] (príspevkov 2)