blogy logo
login PRIHLÁS SA
BLOG brucelee1991
ČLÁNKY
DISKUSIE
7
SLEDUJETE BLOG
Vitajte na mojom blogu
BruceLee1991



IstroCON/Comics Salón 2015 - Sector intergalaktické stretnutie
pridal BruceLee1991 23.9. 2015 o 18:59



IstroCON/Comics Salón 2015 - Sector intergalaktické stretnutie

Nazdar zmrdi, katolícke larvy, púštne potkany, mastodonti a ohyzdi. Je tu zas chvíľa po dlhej dobe,aby som napísal blog o tom akí sme úžasní, krásni, ušľachtilí ako Pegas so zlatou hrivou. Pegas môže fajčiť handry pri pohľade na nás a to si nevymýšľam.

Takže ako už je tradíciou, zúčastnili sme sa akcie IstroCon/ComicSalón. Tentoraz bola veľkolepá, keďže sme sa tam stretli aj s našimi polobožskými kamarátmi zo Sectoru. A nemyslím tým ani Blackened Halo, ??? a dokonca ani Matus_Ace. Povedzme si úprimne, kto ich tu vlastne „pozná“ ? B/ Ale to už moc predbieham, musíme začať našou prípravou kostýmov.

Takže pripravíme si ako vždy sústruh, frézu, všetko CNC, laserovú tlačiareň, 3D tlačiareň, valček na cesto a varešku, kaprie šupiny s kúskom majonézy na povrchu. Tajná prísada - škrečok Lee.

BruceLee1991 - Škorpión (Mortal Kombat X)                                                                                             Začnem najprv so sebou . Mal som to ľahké, keďže som pokračoval v starom kostýme Mortal Kombat X - Škorpión. Ten som si upravil trošku na vlastný štýl. Kunaje na reťazách som zamenil za katanu.   Postup výroby: Zohnať si starú repliku katany, obaliť ju v trojobale, potom strčiť do 3D tlačiarne a vyvalkať škrečkom Lee. Keď nemáte škrečka Lee, tak sa do toho ani nepúšťajte, bez neho to nemá význam. Hotovo. Zložitejší popis by vás smrteľníkov iba miatol.

Sir Drako - Hanzo Salamander (Naruto)
Taktiež mal kostým už druhý raz. Zopakujeme postup výroby: Kúpte si hormonálne tabletky, ktoré používajú kone pre hustejšiu hrivu. Okradnite smrtku o kosu a aby jej nebolo ľúto, tak ju ešte dobre šmyknite. Kuklu si požičajte od Metapoda, domáceho maznáčika Sir Draka. Hustú hrivu nezabudnite prečesať hrebeňom vyrobeným z Magikarpovej kosti – presná časť členok.

ProgramAlice – Fang (Final Fantasy XIII)
Keďže toto je najnadopovanejšia členka nášho týmu, tak si spravila úplne nový kostým. Myslí si, že je lepšia ako my, ale nie je. Vymyslela si čiernovlasú obludu omotanú v modrej záclone. FF postava. Postup výroby: Kýbel gitu, parochňa (aby zakryla lysiny), hrebeň na fúzy, záclona od babičky, oči vylúpnite bábike z dectva. Dedkovi zoberte barlu ako bojovú palicu.

 

Prvý deň akcie – piatok -18.9.2015

Prvé čo sme po ubytovaní zistili bolo, že nám chýbajú časti kostýmov – šnúrky z chvostu banového potkana do môjho korzetu a Sir Drakov rolák, ktorý zabudol škrečok Lee uštrikovať.
Tento deň sme započali v civile. Po dorazení na akciu sme zistili, že ľudí bolo pomenej, lebo bol piatok a nemali teplé rožky. Studené nikomu nechutili. Stretli sme známe tváre, pokecali sme o živote, o tom kto je dokonalejší bezdomovec a podobne. Boli tam retro hracie automaty, psko, pc..... So Sir Drakom sme si všimli, že tam nefungoval jeden automat. Sami sme ho zapojili do zástrčky, bola to hra Alien vs. Predator, ale po chvílke hrania to začalo skratovať, blikať a až po epileptickom záchvate sme zistili, že bol asi naozaj pokazený a nemal sa púšťať.


Sobota – 19.9.2015

Tá úž bola veľkolepejšia. Cosplayeri boli na každom rohu, bolo sa na čo pozerať. Hneď pri príchode nás prepadli odzadu Sector postavy RonéRatchet. Boli vysmiati od ucha k uchu, až to vypadalo, že si niečo šlahli. Boli presne takí, ako aj na Sectore – priateľskí, hraví, dokonalí, krásni. V podstate sme sa stretli osobne prvý raz po piatich rokoch písania na Sectore. Stretnutie dopadlo hladko a pridal sa k nemu aj mangaprofík Edward. Už nám chýbal iba Denres, Dragonfly, Kira a mohol to byť hromadný grupáč.
Roné drela ako otrokyňa a celý deň nás fotila - doslova išla aj na WC, či tam boli párky a či žemle, jednoducho hlava nehlava fotila.
Ratchet nemal žiadnu funkciu, keďže nepriniesol svoj kameň, čím nás všetkých sklamal, poprosím minút aj päť sekúnd ticha pre jeho kameň. Ratchet sa držal po celú dobu Ewarda, ktorý ho viedol po prednáškach, keďže Edward patrí asi do najvyššej sekty anime / manga fanatikov. Ratchet bol v pasci, musel ísť s ním fetovať prednášku za prednáškou, ale užívali si to zatiaľ čo kameň plakal doma. Inak Edward je pre ženy rytierom na bielom koni. Nezáleží mu na tom ako žena vypadá, viď. jeho ošetrujúca sestrička. Ich deti budú určite do tváre nádherné po mame.
Sir Drako ako vodič Family Frostu a zároveň vykupujúci starého nábytku hľadal majitela príborového nožíka, ktorý našiel náhodne vo vrecku majiteľa poníka z dúhovou hrivou, čo kaká čokoventilky. A že náhody neexistujú. Pripájame aj video.  

https://www.youtube.com/watch?v=qI8l3EXI8oQ


Boli sme sa napásť na spoločnom obede, kde bol čašník druhu Meliško. Takmer všetci sme jedli pizzu Havai. Zbytky sme hádzali pod stôl Alici. Roné a Sir Drako zatiaľ stihli vyriešiť svetovo závažný problém - čo bolo skôr vajce alebo sliepka. Výsledok: prvý sa z vajca vyliahol Sird Drako.
Chcel by som tu spomenúť aj slovník Roné, no nedokážem to tu všetko popísať. Róóóbertova Carmen by mohla oproti nej fajčiť handry, a preto Roné pasujeme za Guči pani, ktorá má svoj fejsbučííík a čááávina.
Alica pózovala, všade kde sa dalo, či to bol kanál alebo starý strom. Stretnúť ju v lese pred jej „krásou“ zahryznem od strachu do stromu a hrám, že som suchý konár.
Podvečer sme sa s otrokyňou Roné museli rozlúčiť. Pridal sa k nej aj Ratchet, lebo sa bál ísť sám domov. Bál sa, že by ho mohol niekto uloviť, keďže je to žltosrstý chránený tvor.

 

Nedeľa – 20.9.2015

Nedeľu sme zavŕšili v civile. Tento deň pokračoval v rovnakej zostave okrem Roné, ktorá musela ísť makať do bane a strihať potkanom kožuchy. Ratcheta sme našli ležať pri stene zahádzaného toaletným papierom, v ruke držal kus kartónu a na ňom napísané – nemám figúrku Joffreyho. Pár ráz sme do neho kopli a donútili ho predať obličku, aby si Joffreyho kúpil a nerumádzgal tu. Pozreli sme si cosplay divadlo, ktoré bolo ako vždy vydarené, so Sir Drakom a Alicou som si zahral Street Fighter, totálne som ich rozbil, absolútne nemali šancu. Z toľkej porážky sa budú ešte minimálne tri noci pocikávať a zo spánku vykrikovať, že Bruce je najlepší, prečo nie som ako on !? Zahrali sme si aj spoločenskú hru v ktorej to nikomu nešlo. Nemali tam hry do troch rokov, preto sme to nevedeli. Ako hviezdy z jasného neba sme sa zúčastnili aj natáčania videa bez cosplay. Čo vám poviem, sme takí dokonalí, že už ich ani nepotrebujeme. Pripájam ukážku.

https://www.youtube.com/watch?v=sUYcZlYUadI&feature=share


Nakoniec sme sa rozlúčili so všetkými a musím povedať, že to bol úspešný maratón za nami. Na záver pár fotiek, ktoré sme dokázali zohnať.

PS: Ďakujeme za skvelé dni týmto dokonalým zmrdom, svet s vami je zas o niečo farebnejší. V blízkej budúcnosti určite zbúchame nejakú skvelú akciu pod dohľadom škrečka Lee.



Prístupov 15389
Kvalita článku
(100%) hlasov 10

PRÍSPEVKY
SLEDUJETE
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Prihláste sa, alebo použite facebook login facebook login
ĎALŠIE ČLÁNKY V BLOGU
4ELG - Sekiro Shadows die twice unboxing
[ 5.4.2019] (príspevkov 10)
4ELG God of War soška - unboxing - Secto...
[ 4.1.2019] (príspevkov 35)
4ELG
[ 4.11.2018] (príspevkov 3)
4ELG festival Rotenstein 2018
[ 19.7.2018] (príspevkov 0)
Zázraky sa dejú aj na Sectore
[ 9.5.2018] (príspevkov 158)
God of war unboxing kolektorskej edície ...
[ 23.4.2018] (príspevkov 2)
4everLoserGamers SK
[ 14.1.2018] (príspevkov 0)
4everLoserGamers - Resident Evil Real Ac...
[ 16.10.2017] (príspevkov 0)
4everLoserGamers
[ 14.9.2017] (príspevkov 0)
4everLoserGamers sk
[ 1.9.2017] (príspevkov 0)