blogy logo
login PRIHLÁS SA
BLOG elsi
ČLÁNKY
GALÉRIE
DISKUSIE
SLEDOVAŤ BLOG
Vitajte na mojom blogu
eLSi



EyeToy: Play
pridal eLSi 28.10. 2005 o 10:52

Nedávno som si od Tidusa požičal celkom zaujímavý kúsok z EyeToy hier. Priniesol som si teda domov kamerku, precízne ju umiestnil na televízor. Vložil som EyeToy: Play do mechaniky a čakal som čo sa stane.

Nuž hra sa spustila a objavil sa minitutorial, v ktorom bola sympatická babička a chlapský hlas názorne vysvetloval čo a ako. Aby sme si všetci boli schopný vytvoriť predstavu ako to asi vyzerá tak treba stáť zhruba 2 metre od obrazovky samozrejme môžme aj bližšie, ale to by bolo podvádzanie a to už predsa zábava nie je. V ďalšej sekvencií sa objaví čudné šedé stovrenie pripomínajúce kamerku EyeToy skríženú s opicou a odštartuje menu hry. Vskutku je v ňom bohatý výber. Nebudem zaťažovať somarinami ako je options a podobne. Pôjdem rovno na hracie módy. Je na výber Singleplayer, Multiplayer a Playroom.

Rozdiel medzi Single a Multiplayerom je len v počte hráčov inak sa hry nemenia. V Singleplayeri si zvolíme obtiažnosť (samozrejme všetko mávaním cez kameru, aby sme si vybrali dáke tlačítko) a hurá na 12 veselých minihier. Pri výbere každej minihry sa objaví postavička a dačo zadrie, aby to bolo aj nejako zaujímavé a máte na výber z troch tlačidiel: jedno odštartuje hru, druhé vysvetlí ako sa daná hra hrá a tretie vás vráti späť do výberu minihier.

Prvou minihrou je Beat Freak. Ako v každej minihre vidíte svoj tupý výraz na obrazovke snažiaci sa pochopiť čo treba robiť. v strede obrazovky sa tvoria CD-čka, ktoré lietajú do hudby to všetkých 4 rohov. V každom rohu je reprák a keď cez neho ide CD-čko treba naň ukázať. Znie to čudne, ale je to zábavné a aj ťažké. Na výber sú 4 pesníčky. V každej lietajú tie CD-čka trocha inak. Zo začiatku si budete pripadať ako riadny blbec, ale časom to naozaj začne byť zábavné:-)

Nasleduje Kung Foo. V maličkom svete na vás skáču postavičky zo všetkých strán a vy ich musíte vymlátiť skôr než vás udrú. Máte tri životy plus je hra rozdelená na kolá + také bonusové kde treba rýchlo rozlámať dosky, ktoré pred vás kladú.

Wishi Washi znie síce debilne, ale je to umývanie okien. Síce to znie asi rovnako debilne.:-)) Máte okná, časový limit(časový limit je pri každej minhre) a musíte čo najrýchlejšie umyť okno. Sem-tam priletí nejaký bonusový predmet, ktorý môže pomôcť alebo uškodiť. V pozadí hraje fajn muzička, taká veselá. No a akonáhle je jedno okno umyté ide sa na ďalšie a ďalšie.

Keep Ups je minihra, v ktorej musíte udržať loptu v vzduchu hlavičkami, ale môžete si pomôcť aj rukami či nohami. Po oboch stranách sú okná, z ktorých vykukujú taký čudný chlapíci, za ktorých dostávate body ak ich trafíte. Alebo vám podhodia ďalšiu loptu, alebo vám tú vašu zmenšia čiže bude lietať rýchlejšie a ťažšie sa chytať. No a pokaziť to môžete len trikrát.

Boxing Chump je pre všetkých naozajstných bojovníkov. Proti vám v ringu stojí robot, ktorý si doslova pýta dostať po hube. Krása! Treba ho knock-outovať, ale bacha bo aj on máva tvrdé údery.

UFO Juggler. Ide o to, že sa okolo vás tvoria UFO taniere a musíte ich vyslať do kozmu teda ich roztočiť, ale nie moc, aby vám nevybuchol. Lieta tade taký sabotér, ktorý sa vám snaží toto znemožniť. Kývaním cez neho ho dáte dole z oblohy. Máte len tri povolené zlyhania.

Slap Stream je hra, kde máte 4 oblaky. Spoza nich vykukujú myši a zajačiky. Zajačiky trafiť nesmiete (teda len trikát a potom hra končí) za myši dostávate body. Časom sa hra zrýchluje a je čoraz ťažšie trafiť myši bez zásahu zajacov.

Plate Spinner. Opice majú radi párty kde sa krútia taniere. Máte zo začiatku 1 tanier a neskôr 4. Musite ich točiť a ak ich točíte veľmi alebo málo tak vám odletí a dostávate nový. Musíte tie tanie točiť len toľko, aby z nich lietali hviezdy a vtedy za ne máte body. Zlé opice sa budú snažiť sabotovať váš pokus tak bacha na ne! Máte predsa len 3 pokusy!

Boogie Down je hra, kde máte tanečnicu. Tá vám ukáže dáky pohyb a treba ho zopakovať. Ten pohyb smeruje na svetlá a v daný okamih keď vás ona vyzve treba treba na dané svetlo ukázať. Na výber sú 4 pesníčky.

Pri Ghost Catcher musíte pochytať duchov kým újdu z cintorína. Znie to ľahko, ale nie je. Máte energiu a keď vám duch újde časť sa uberie. Vašu úlohu znepríjemňujú nepríjemné netopiere.

Mirrir Time vie byť dosť hnusný a klamlivý. Obraz sa všeliako prevracia a na časovy limit treba pochytať dobré guľočky. V každom rohu je jedna. Zlé môžete zobrať len 3-krát.

Rocket Rumble. Lietajú ohňostroje, ktoré musíte označiť a potom odpáliť. Čím viac rakiet jedného druhu odpálite keď letia naraz, tým viac bodov získate. Nedá sa označiť viac rakiet iného druhu.

No a spomínaný playroom nie je síce minihra, ale môžete len tak, blbnúť z grafikou.

Hodnotenie: 82%



Prístupov 6342
Kvalita článku
(55%) hlasov 2

PRÍSPEVKY
SLEDOVAŤ
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Prihláste sa, alebo použite facebook login facebook login
ĎALŠIE ČLÁNKY V BLOGU
EyeToy: Play
[ 28.10.2005] (príspevkov 5)
Info
[ 28.10.2005] (príspevkov 0)
Koncert v BA
[ 16.10.2005] (príspevkov 3)
Benzin
[ 14.10.2005] (príspevkov 8)
Úvod
[ 5.10.2005] (príspevkov 0)