blogy logo
login PRIHLÁS SA
BLOG bge
ČLÁNKY
DISKUSIE
1
SLEDUJETE BLOG
Vitajte na mojom blogu
faust0222



Najlepšie Hry: Rok 2003
pridal faust0222 27.11. 2011 o 15:40



Prišiel rok 2003

 

A s ním spústa nových skvelých hier. Chcel by som sa ospravedlniť za menej aktualizácií na blogu ale proste v dnešnom svete je ťažké nájsť si čas. Predtým než ale zopár z nich rozpíšem, chcem len pripomenúť že som sa nevenoval datadiskom a pokračovaniam hier, o tom bude zasa niečo neskôr. Dnes som vybral hry Tom Clancy's Splinter Cell, Rise of Nations, Call of Duty a Grand Theft Auto Vice City (túto hru som vybral lebo je to moja obľúbená hra na PC).

 

Tom Clancy's Splinter Cell

 

 

-Vytvoril: Ubisoft Montreal, Ubisoft Shanghai, Gameloft (Mobliná verzia), Ubisoft

-Vydal: Ubisoft, Gameloft, Aspyr Media

 

V hre preberáte úlohu agenta CIA menom Sam Fisher, ktorý bol opäť povolaný do služby keďže vláda znova potrebovala niekoho jeho kvalít. Jednoduchšie povedané, vy te ten najlepší a vás chcú. Tentoraz ale pre novú tajnú agentúru menom Third Echcelon. Ako tajný agent ste umiestnený niekde vo svete, máte povolenie zabíjať ale musíte splniť jednu prioritu a to zničiť cieľ tak, aby vás nechitili. Ak vás chytia tak agentúra všetko poprie a vy idete za mreže. Na hre je zaujímavé práve to že to nieje na štýl "zabi všetko čo sa hýbe" o tom sa presvedčíte keď uvidíte počet nábojov na vašej zbrani.

Hra Tom Clancy's Splinter Cell je práve jedna s tých hier ktoré sa dočkali MNOHÝCH pokračovaní, poznáme ich 6 a očakávame už siedme. Meno hry pôvodne pochádza z rovnomennej novely. Hra získala hodnotenia pohybujúce sa okolo úrovne 9/10 čo stále naznačuje že je to prefektná hra. Na sectore to vytiahla až na 9.3/10.

 

Sector recenzia: http://www.sector.sk/recenzia/7319/splinter_cell.htm

 

Rise of Nations

 

 

-Vytvoril: Big Huge Games

-Vydal: Microsoft Game Studios

 

Stratégia z roku 2003, ktorá sa stala aj "PC GAME of the YEAR!" a stratégia roka. Na hre je obzvlášť zaujímava kampaň, ktorej dĺžka sa pohybuje okolo 50 hodín. Predsa len dobiť celý svet nieje jednoduché. Ako som už napovedal, ide v podstate len o to vybrať národ a ovládnuť svet. Žiaden prepracovaný príbeh nečakajte, jediné čo zaujme je jeho dĺžka. Za zmienku stojí skôr vývoj kampane. Začínajte ako národ ktorý sa bije drevenými palicami a o nedlho sa vybudujte na národ schopný zhadzovať atómové bomby. Čo k tomu povedať? Skvelá hra.

Rise of Nations je úžasná hra, ktorej sa niet prečo čudovať že dosiahla titul Game of The Year. Hra dosahovala perfektné hodnotenia od 9/10 až po 10/10 a určite si to zaslúži. U mňa najlepšia realistická stratégia aká je.

 

Sector Recenzia: http://www.sector.sk/recenzia/8542/rise_of_nations.htm

 

Call of Duty

 

 

-Vytvoril: Infinity Ward

-Vydal: Activison

 

Kto by už dnes nepoznal Call of Duty? Legendárna strieľačka ktorá na celom svete nemá obdoby, aj keď je nutné uznať že so sériu to v poslednej dobe ide trocha dole vodou, no stále je COD najpredávanejšou sériou aká tu kedy bola. Ale teraz späť k prvému COD ktoré toto všetko začalo. Hra sa odohráva počas druhej svetovej vojny a sledujete osudy 3 vojakov, ktorí pochádzajú z Anglicka, USA a Ruska. Vašou úlohou bude v "Deň D" vyčistiť cestu pre hlavný front. Pekným doplnkom k tomuto všetkému sú ešte vozidlá, na ktorých si výborne zajazdíte. Perfektná hra z obdobia 2. svetovej vojny.

Call of Duty je hra, ktorá začala legendárnu sériu ktorú pozná určite každý. Hra sa dočkala veľmi veľa ďalších pokračovaní, najnovšie Call of Duty Modern Warfare 3. Ohlásené je už aj ďalšie pokračovanie. Do kedy to tejto sérií vydrždý to som zvedavý. Každopádne COD dosiahlo hodnotenia 9-9,5/10 takže celkom slušné. Na sectore ho nájdete pod krásnym hodnotením 9.3.

 

Sector recenzia: http://www.sector.sk/recenzia/10433/call_of_duty.htm

 

Grand Theft Auto: Vice City

 

 

-Vytvoril: Rockstar North

-Vydal: Rockstar Games

 

Hneď na začiatku sa chcem ospravedlniť že som sem túto hru pridal, i keď som si sľúbil že sa budem snažiť nepridávať sem pokračovania hier, ale toto je moja "srdcovka". V hre hráte za postavu menom Tommy Vercetti, ktorý prišiel do Vice City vybaviť kšeft pre svojho šéfa. Čosi sa avšak pokazí a zrazu nemáte ani drogy, ani peniaze. Vašou úlohou je zistiť kto má peniaze, získať ich späť. Počas hry si budujete rešpekt a stávate sa bossom miestneho Vice City. Príbeh, dobrá grafika a hlavne všetky tie možnosti tejto hry ma donútili si ju zahrať aj dnes. 

Vice City je pre mňa najlepšie GTA aké kedy vyšlo a jedna z najlepšich hier vôbec. Recenzie tejto hry sa pohybovali okolo 9.5/10, u mňa rozhodne 10/10. Pre každého jedného hráča túto hru môžem len odporúčiť. Táto hra vám prinesie hodiny a hodiny skvelej zábavy.

 

Sector recenzia: http://www.sector.sk/recenzia/8427/gta_vice_city.htm

 

Pokračovania rôznych titulov a expanzie:

K tomuto roku ešte za zmienku stoja aj expanzie k niektorým hrám. Tu sú: Warcraft 3: Frozen Throne, Max Payne 2: Fall of Max Payne, SimCity 4, Devil May Cry 2, Battlefield 2: Secret Weapons of WWII a Deux Ex: Invisible War. 

 

Dúfam že sa vám článok páčil.

 



Prístupov 5666
Kvalita článku
(100%) hlasov 6

PRÍSPEVKY
SLEDUJETE
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Prihláste sa, alebo použite facebook login facebook login
ĎALŠIE ČLÁNKY V BLOGU
Najlepšie Hry: Rok 2004, časť 1
[ 3.12.2011] (príspevkov 10)
Najlepšie Hry: Rok 2003
[ 27.11.2011] (príspevkov 6)
Najlepšie Hry: Rok 2002
[ 24.11.2011] (príspevkov 8)
Najlepšie Hry: Rok 2001
[ 22.11.2011] (príspevkov 5)
Najlepšie Hry: Rok 2000
[ 20.11.2011] (príspevkov 6)
BGE blog spustený
[ 19.11.2011] (príspevkov 8)