blogy logo
login PRIHLÁS SA
BLOG devil207
ČLÁNKY
GALÉRIE
DISKUSIE
SLEDOVAŤ BLOG
Vitajte na mojom blogu
Devil207



Tak je to správne!
pridal Devil207 17.1. 2012 o 19:49

Dnes bez zdĺhavého predslovu.
Nie je to tak dávno, čo som s dvoma známymi rozvíjal istú debatu ohľadom Windowsu a Macu. V živote som nevlastnil nič, čo by na sebe malo nahryznuté jablko. (Neviem ako vy, no osobne uprednostňujem, ak jedlo začnem jesť sám.) Tvrdil som, že nič tak skoro Windows úplne nevytlačí, lebo je tu obrovská hráčska základňa a hry nie sú jedinými aplikáciami, ktoré využívajú rozhranie DirectX. Z druhej strany sa začali hrnúť komentáre nesúce sa v duchu "Mac je pre ľudí, ktorí chcú niečo dosiahnuť, nikto kto má Windows nie je úspešný a hry hrajú len deti, a dostanú sa s nimi len na očné. (Ak to číta niekto z tej debaty, tak vás týmto oboch pozdravujem, a piatkovými opíjačkami vo veku 14 rokov a krabičkou cigariet denne to určite dotiahnete ďalej.) Ale stačilo už o mojej debate so zarytými odporcami Windowsu. Posledným klincom do rakvy bol ďalší známy. Nebudem ho menovať, neviem, či by s tým súhlasil. Väčšinou nemá zlé názory, a v mnohom sa zhodneme. Jeden z tých, ktorí nechcú patriť (podobne ako ja) do davu oviec, ktoré počúvajú popovú hudbu, veria každej blbosti čo povie bulvár a čumia každý večer na Panelák. Aspoň tak ho vidím ja. Dnes ma ale jeho názor prekvapil. Bol presným opakom vyššie uvedeného. Bol to presne názor človeka, ktorý si niečo prečítal, privlastnil a teraz to považuje za písmo sväté. Dosť ma to prekvapilo, obzvlášť v jeho prípade. Ale tak, každý máme svoj názor. Alebo nie?

Dostávame sa k jadru tejto "problematiky." Dnešní ľudia sú veľmi ovplyvňovaní médiami. Rôznymi formami médií. Každý si môže vytvoriť na všetko vlastný názor. Ja som jeden z ľudí, ktorí radi špekulujú. Mám rád konšpiračné teórie, hlavne keď sú podložené normálnymi dôkazmi. Napríklad. Po tom, čo som videl istý dokument ma už nikto nepresvedčí, že dvojičky zbúrali teroristi. Vážne nikto. Neviem presne, čo to bol za dokument, ale bol fakt dobrý. (Z čoho logicky plynie, že až budú v TV dávať dokument, ktorému Devil nevie prísť na meno, tak neprepínajte.) 
Keď už sme boli u tej mojej debaty ohľadom Windowsu, tak tu máme ďalší podobný prípad. Človek, ktorý so mnou túto diskusiu viedol tvrdí, že podľa istej recenzie (alebo čoho) je iPhone najlepší mobil na svete. Dotyčný to zožral aj s podnosom. Lebo iPhone otáča display podľa toho, ako je otočený prístroj, lebo na to je veľa aplikácií, lebo reaguje za neviem aký malý zlomok sekundy, lebo točí HD video bla bla bla. Keď ja raz ten telefón nepotrebujem, a nepáči sa mi, tak si ho nekúpim, a recenzenta môže od zlosti aj rozorvať. Najlepší na svete pre mňa jednoducho nikdy nebude predražný škaredý prístroj s funkciami, ktoré bežný smrteľník ako ja alebo vy nevyužije (priaznivci Apple, teším sa na hejt, ale takto ja bohužiaľ iPhone, iPad a neviem ešte aký iShit vnímam).

Takže čo sa tým snažím povedať? Nežerte všetko čo vidíte. A keď už hej, tak to aspoň nenazývajte "vlastný názor" a neprezentujte ako farar Bibliu.

Váš Devil.



Prístupov 3158
Kvalita článku
(78,6%) hlasov 7

PRÍSPEVKY
SLEDOVAŤ
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Prihláste sa, alebo použite facebook login facebook login
ĎALŠIE ČLÁNKY V BLOGU
Tuning zraz Svidník 8.8.2015
[ 16.8.2015] (príspevkov 0)
"Na horskom bicykli dole kopcom..." - ča...
[ 27.6.2015] (príspevkov 0)
"Na horskom bicykli dole kopcom..." - ča...
[ 10.11.2014] (príspevkov 0)
Pomsta je sladká...
[ 30.11.2012] (príspevkov 10)
"Nemám strach povedať čo treba povedať.....
[ 20.11.2012] (príspevkov 3)
Idete von? Zostaňte v spojení
[ 15.11.2012] (príspevkov 2)
"Prestaň toľko rozmýšľať"
[ 4.11.2012] (príspevkov 4)
"Na horskom bicykli dole kopcom..." - ča...
[ 11.10.2012] (príspevkov 2)
Taký bežný deň
[ 4.10.2012] (príspevkov 6)
Nákupné centrum
[ 4.10.2012] (príspevkov 5)