blogy logo
login PRIHLÁS SA
BLOG had-89
ČLÁNKY
GALÉRIE
DISKUSIE
4
SLEDUJETE BLOG
Welcome !!!
naked-snake89



Laura
pridal naked-snake89 29.9. 2012 o 13:30



   Opretý o hrdzavé zábradlie polonahý mladý muž fajčí svoju poslednú cigaretu uprostred rušnej noci veľkomesta, vždy je posledná.

Upreno hľadí do okien hotelovej izby oproti domu v ktorom býva.

Otvorený tmavomodrý kufor na veľkej posteli, skláňa sa k nemu žena v najlepších rokoch, brunetka, vlasy po plecia...Poznajú sa z videnia, posledných pár dní sa stretávali pri trafike ,neďaleko hotela, kde si kupovali cigarety a pozdravili sa nenápadným úsmevom.

 

 

Unavený, po ťažkom dni v práci si vychutnávam moju poslednú cigaretu uprostred noci. Je mi chladno ale nezaťažujem sa tým, užívam si nádherný výhľad do hotelovej izby naproti môjmu domu. Vidím ju ako si balí veci, krásna žena v stredných rokoch, jej krásne hnedé vlasy sa opierali o ramená. Ladným pohybom kráčala ku skrini z ktorej si vyťahovala šaty.

Pár dní sme sa ráno stretávali pri trafike kde som si kupovával cigarety, vždy sme sa na seba usmiali ...

 

 

Ráno som mala odísť z Paríža, uprostred noci som si balila šaty do kufra pretože som mala za sebou rušný deň v práci, náročný týždeň prebehol celkom rýchlo, každé ráno som stretla jedného mladíka s krásnym úsmevom na tváry, podľa predavača v trafike som si zistila že sa volá James, tak ho aspoň oslovoval.

Ukladajúc si šaty do kufra som si náhodne všimla polonahého mladíka na balkóne v dome naproti, fajčil cigaretu.

 

Naše pohľady sa stretli a na pár minút pre mňa prestal existovať celý svet. Usmial sa na mňa, ja som mu úsmev opätovala...

Neviem čo ma to napadlo...

 

 

 

Všimol som si že sa začala rýchlo obliekať.

"Do kelu!" povzdychol som si, "Vyzerám ako nejaký úchil."

Treskla za sebou hotelové dvere.

O pár minút na to mi niekto klopal na dvere. Pomaly som ich otvoril a tam stála ona.

"Naozaj sa ospravedlňujem, nechcem aby to vyzeralo že Vás sledujem..."koktal som.

"Buď ticho James!" dodala jemným hlasom a jej pery som mal na svojich ústach.

 

Vášnivo som ju bozkával vo dverách, jej hebké pery boli neskutočné, držal som ju za jej pevný nádherný zadok a neprestával som. Súrila ma dnu a zavrela za sebou dvere, zhodila zo seba dlhý hnedý kabát pod ktorým mala len čierne čipkované prádlo.

Pristúpil som k nej a začal ju znova bozkávať, jej pery, krk až som pristúpil k jej obrovským pevným prsiam ktoré som chytil do rúk, ani nestihla zareagovať a jej podprsenka už bola pohodená na zemi. Tvrdé bradavky som jemne lízal a bozkával. Podľa jej vzdychania som vedel že sa jej to páči. Pomali som sa dostával k nohavičkám ktoré som jej vyzliekol a položil som si ju na gauč. Roztiahol som jej nohy a na mňa zažiarila jej krásna vyholená jaskyňka. Bozkával som jej stehná, celé nohy až som sa dostal jazykom k jej vlhkej dieročke ktorá pocítila môj dlhý jazyk.

Obaja sme si to užívali, neskutočne stonala, stehnami mi pritláčala hlavu a ja som neprestával, stonala ešte hlasnejšie až celá zadýchaná prestala.

Chytila ma za hlavu a naznačila aby som vyšiel na ňu, popritom mi vyzliekala tepláky.

V rukách držala môj tvrdý nástroj s ktorým sa jemne hrala a pripravovala si ho aby som ho zasunul do jej krásnej rozrobenej dieročky.

Dlho to netrvalo a môj tvrdý kolík bol celý zasunutý v jej kundičke, pomaličky som prirážal, sledoval ako sa jej to páči. Dnu a von, dnu a von, pridával som na tempe, pekne zo zadu, potom z predu.

Sedel som na gauči, ona na mne jazdila a popritom som jej lízal jej prsia, neskutočne sme si to užívali, krásne stonala, stále hlasnejšie a na mňa to už prichádzalo, ale chcel som aby sa ešte urobila.

Silne ma objala a cítil som ako sa krásne triasla od vzrušenia, nespomalila na tempe a jazdila na mne ešte zopár sekúnd pokiaľ som jej jaskyňku nenaplnil mojou šťavou, kričal som od vzrušenia, pevne ju držal v náručí.

Sedeli sme tak ešte zo pár minút, až mi môj už mäkký kolík z nej vykĺzol. Vášnivo ma bozkala, obliekla sa a vo dverách sa ku mne otočila: "Volám sa Laura, tešilo ma James." usmiala sa a odišla nie len z môjho bytu, ale aj z môjho života.

 

Nikdy som ju od vtedy nevidel.



Prístupov 4060
Kvalita článku
(87,1%) hlasov 14

PRÍSPEVKY
SLEDOVAŤ
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Prihláste sa, alebo použite facebook login facebook login
ĎALŠIE ČLÁNKY V BLOGU
Mojou cestou
[ 29.12.2019] (príspevkov 0)
Hore v svetle
[ 29.12.2019] (príspevkov 0)
Cesta blázna
[ 26.2.2018] (príspevkov 0)
Spolu cestou
[ 31.12.2017] (príspevkov 0)
Čierna vojna
[ 12.10.2017] (príspevkov 0)
Dávam ti zbohom
[ 20.5.2017] (príspevkov 0)
Nezničiteľný
[ 7.2.2017] (príspevkov 0)
Zase si tu
[ 5.9.2016] (príspevkov 0)
Brána k tebe
[ 10.1.2016] (príspevkov 0)
Možeš?
[ 20.12.2015] (príspevkov 0)