blogy logo
login PRIHLÁS SA
BLOG hnisavec
ČLÁNKY
DISKUSIE
1
SLEDUJETE BLOG
Vitajte na mojom blogu
Hnisavec



????
pridal Hnisavec 20.11. 2012 o 19:51



Upozornenie: Tento článok je o fiktívnej postave, ktorá neexistuje (otáznik je interpunkčné znamienko vyjadrujúce nevedomosť, či fikciu niečoho). Akákoľvek podobnosť s užívateľmi Sectoru je čisto náhodná a preto sa nejedná o porušenie pravidiel ani dôvod na zmazanie článku.

 

Kedysi dávno v pradávnych časoch socializmu v odľahlej časti Východnej Európy sa v chatrči narodil malý indický chlapec.

 

Vyrastanie medzi rovesníkmi bolo plné strasti a útrap. Nikto mu nerozumel. Jeho spolužiaci zo ZDŠ kapitána Dabača celé dni hrávali takmer reálne hry s dokonalou grafikou na Sege, Nintende a nabúchaných PC mašinách.

 

Jeho jediným kamarátom bol iba staručký Commodor nájdený na smetisku. Počas chladných nocí sa túlil k jeho horúcemu šaši. Pred spaním vždy zrátal jeho 5 pixelov a spokojne upadol do snenia o nekonečnom pixelovom vesmíre.

 

Chatrč nebola dobre utesnená a všade sa povalovali krabičky od liekov na stíšenie bolesti. A vtedy sa mu vnukol geniálny nápad. Založiť hernú stránku s geniálnym názvom Flektor.sk. Stránku, kde bude 99% PCčkárov a konzolisti budú nemilosrdne prznení a zošmieňovaní za svoje názory. Kde bude môcť PC hráč urážať bez trestu banu kohokoľvek s konzolou.

 

Herná stránka rástla, pád socializmu a otvorenie trhu pomohlo presídliť maličkú firmu z garáže do kancelárii v centre mesta. S rozvojom, ale bolo treba prijať i nových ľudí. K Otáznikovi sa pripájajú redaktori Dui, Ukladač, Ace Ventura zvierací detektív a Sendi Bridge.

 

Otáznik sa ale cíti ohrozený a preto stále trávi na Flektore viac času ako všetci užívatelia i redaktori dokopy. Dokonca po fórach začali kolovať chýry, že to je v skutočnostu autobot naprogramovaný na vkladanie komentárov: PC je dobré, konzoly zlé, má to slabé rozlíšenie je to to shit, má to veľa pixelov je to super, atď.

 

Úspech stránky samozrejme neprišiel len tak. Otáznik je sám o sebe geniálny recenzent a jasnovidec. K recenzii mu vždy stačí iba youtube a pár obrázkov...a samozrejme má spešl tabuľku, kde mu podľa počtu pixelov vyjde vždy objektívne zhodnotenie hry. Takisto vždy s umom a rozvahou zhodnotí všetky konzolové hry v každej diskusii bez toho, aby akúkoľvek vlastnil. Je to extrémne talentovaný vodca, i šoférovať auto sa naučil hraním Need for Speed a vyhral preteky Dakar.

 

Ostatné informácie o ňom sú opradenými tajomstvom. Niekto tvrdí, že má vyše 200 rokov a preto jeho múdrosť nič neprekoná a je neomylný. Iný tvrdia, že to je nadpozemská bytosť, ktorá ma výsostné postavenie a nevzťahujú sa na neho pravidlá pre bežného človeka (čítaj užívateľa).

 

Každopádne jeho pozícia začína slabnúť, lebo nepochopiteľne začal obhajovať novú konzolu od Nintendu, čo je v rozpore s jeho samurajským pixel kódexom. Ak ho chcete skúmať a obdivovať bližšie, nájdete ho pichnuté ho v každej konzolovej diskusii alebo pri honení pixelov.



Prístupov 2693
Kvalita článku
(71%) hlasov 20

PRÍSPEVKY
SLEDUJETE
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Prihláste sa, alebo použite facebook login facebook login
ĎALŠIE ČLÁNKY V BLOGU
Prečo neveriť Digital Foundry?
[ 25.8.2013] (príspevkov 7)
Curiosity
[ 27.5.2013] (príspevkov 1)
Xbox HTC One Hovno
[ 22.5.2013] (príspevkov 1)
Prdel z lekvára
[ 2.5.2013] (príspevkov 4)
Cenzúra
[ 21.3.2013] (príspevkov 13)
10 dôvodov, prečo nehrať hry!
[ 14.3.2013] (príspevkov 18)
ASSASSins *1 (18+)
[ 2.1.2013] (príspevkov 1)
Nič
[ 2.1.2013] (príspevkov 4)
Best of 2012: 1* Top herné faily 2012
[ 30.12.2012] (príspevkov 19)
Dredd 3D (recenzia)
[ 28.12.2012] (príspevkov 1)