blogy logo
login PRIHLÁS SA
BLOG deadawp
ČLÁNKY
DISKUSIE
2
SLEDOVAŤ BLOG
Programátor
deadawp



Steam hry zadarmo
pridal deadawp 30.9. 2014 o 23:28



Ahoj sectoráci. Určite už každý z vás mal víziu, alebo sa zaujímal o to, či sa dá legálne získať nejaká hra zadarmo. Verte, či neverte dnes to už je možné, ale má to isté špecifiká. Tých spôsobov je niekoľko, niektoré sú rýchlejšie, niektoré sú pomalšie. Začnem teda tými najpoužívanejšími a ak bude záujem, napíšem ďalší článok s inými spôsobmi, ktoré ale stoja o dosť viac času.

Takzvané odrábanie si hry tým, že hráte Flash hry na stránke a tým jej robíte reklamu, či návštevnosť. 
Ak máte radi flash hry a chceli by ste si nimi odrobiť určitú hru, tak navštívte Tremorgames (odkaz sa otvorí v novom okne).
Tremorgames ponúka zarábanie coinov plnením rôznych achievementov vo Flash hrách. Preto pozor! Ak sa rozhodnete na Tremorgames zaregistrovať, hrajte iba flash hry v sekcii Achievement, nakoľko pri ostatných nezaradených flash hrách za ich hranie nezískavate nič.

 

VYUŽÍVAJTE BONUSOVÉ BODY - využívajte bonusové body v sekcii GET COINS, spočíva to v tom, že si stiahnete istú hru z internetu, najčastejšie Google Play, či Windows Store, na mail vám príde QR kód, či link, presmerujete sa na stránku hru a stiahnete si ju a po dohraní napríklad do II. levelu dostanete toľko coinov, koľko je napísané na stránke! :) Je to výborná vec a coinová INJECKIA. Doporučujem, ak chcete zarobiť coiny na hry rýchlo a jednoducho!

 

 

 

Radovo si môžete za deň zarobiť na Tremorgames okolo 200 coinov. Coiny sa dajú využiť rôznymi spôsobmi. V prvom rade s nimi navštívite Tremor Rewards, je to obchod Tremor Games-u. Pre porovnanie, Mount & Blade Warband, ktorý stojí na Steame 20€ si môžete dovoliť v Tremor Rewards za 2000 coinov. Teda za 10 dní aktívneho hrania na Tremore si odrobíte Warband.

Samozrejme buďte na stránke aktívny aj ďalej, za prihlásenie každý deň obdržite odmenu. Tremor Rewards vo svojom obchode neponúka iba hry na Origin,  Steam či Desuru ale taktiež si tu môžte zakúpiť aj CS GO itemy. Na záver pred kúpou pozor, musíte si vo vašom profile pridať váš Steam účet. Po zakúpení hier, či itemov vám na váš e-mail príde potvrdenka, že ste si dané hry či itemy zakúpili. Následne navštívite steam a pridáte si do priateľov bota TremorGames Trader.

Ten chce obchodovať stále, takže ho iba pozvete k obchodu a zašle vám prostredníctvom Steam obchodu medzi vami všetko, čo ste si zakúpili. Taktiež môžte traderovi predať aj svoje karty a za ne získate Coiny. Na Tremor Games som si odrobil CS GO a WatchDogs.

Pre presné info, ako sa volá Trader na Steame a o spôsoboch obchodov a o tom, koľko coinov za akú kartu dostanete sa dočítate na fóre Tremorgames, či FAQ-u. Taktiež coiny môžete na úvod získať odoberaním reklamného newstelleru, či každý deň dostávate coiny za prihlásenie a ak ste aktívny, dočkáte sa aj prémie, čo vašu cestu za hrou výrazne skráti!

 

Súťaž o hry.
Na súťaž o hry využívam GalaGiveaways (odkaz sa otvorí v novom okne). Stránka funguje formou, že po registrácii Steam účtu váš účet ohodnotí (cenu hier) a dá vám určité body. U mňa to bolo asi 130 000, na účte mám 30 hier. 

 

 

 

Tieto body môžete využiť v Giveawayoch, funguje to tak, že si kliknete na hru, ktorú by ste chceli vyhrať a kliknete na číslo, koľko krát chcete o ňu súťažiť 1-10x. Odporúčam stále 10x, nakoľko ak o hru súťaží cca 300 ľudí tak s vaším 1x hlasom máte viac než mizivú šancu vyhrať.

Samozrejme každý X stojí niekoľko bodov, napríklad 500, teda pri 10x šanci na výhru vám Giveaways odráta 5000 bodov. Tieto body potom získa človek, ktorý giveaway organizuje. Teda ak na steame zakúpite hru a budete o ňu chcieť spraviť Giveaway môžete tak spraviť.

Body od každého hráča ktorý bude chcieť súťažiť sa vám pripočítajú.  Prostredníctvom GalaGiveaways som už vyhral Call of Duty World at War, COD Black OPS 2 a Burnout Paradise a to všetko na Steam.


Existujú aj súťaže na Facebooku či na rôznych fórach. Nakoniec, treba sa len poobzerať a zistíte, kde všade si môžete hru odrobiť či získať. Dokonca aj prácou u susedy, či brigádou a je to rýchlejšie, výnosnejšie ako akákoľvej možnosť vyššie.

Dúfam, že vám tento článok pomohol a že z toho nemáte akýsi mišung. Ak by ste mali akékoľvek otázky, môžete ma kontaktovať do správy.



Prístupov 6100
Kvalita článku
(100%) hlasov 3

PRÍSPEVKY
SLEDUJETE
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Prihláste sa, alebo použite facebook login facebook login
ĎALŠIE ČLÁNKY V BLOGU
Oplatí sa teplovodivá pasta z Aliexpress...
[ 4.4.2024] (príspevkov 0)
Recenzia 3D podznačky BEZ KOMPRESE
[ 4.4.2024] (príspevkov 0)
GTA IV fix spustenia na Windowse 10 N
[ 24.3.2024] (príspevkov 0)
RFID DOMINATOR licencia na predaj
[ 4.1.2024] (príspevkov 0)
ATtiny85 Digispark - programovanie, použ...
[ 28.12.2023] (príspevkov 0)
Prečo by som si už nekúpil ESPD-35 2.0 /...
[ 26.12.2023] (príspevkov 0)
ATtiny85 - programovanie Arduino as ISP
[ 19.12.2023] (príspevkov 0)
MasterTherm - webscraper ESP32
[ 25.11.2023] (príspevkov 0)
RFID DOMINATOR 2.0 - rozdiely s 1.0
[ 15.11.2023] (príspevkov 0)
Rozšírená realita (AR) - IoT dashboard
[ 29.10.2023] (príspevkov 0)