blogy logo
login PRIHLÁS SA
BLOG abrahamlincolnsvk
ČLÁNKY
DISKUSIE
SLEDOVAŤ BLOG
Venovane PSPcku
AbrahamLincoln_SVK



Preco prave PSP
pridal AbrahamLincoln_SVK 23.4. 2011 o 18:15



Zacalo to ked som bol mensi, mal som asi 12 mozno 13 rokov a v tedy vedla nas byval jeden chalan ktory mal bohatych rodicov a mal vsetko mozne, PSOne, neskor PS2, same Gameboye, same nove hry do konzol. R/C auta, no proste vsetko. Ano presne tak v tom case som mu zavidel. Dnes mu vsak nezavidim, vsetko za neho zariadia rodicia a nikdy nespozna pravych kamaratov ktory by neboli s nim iba koli jeho peniazom. Ale to je iny pribeh. 

Tento chalan ma inspiroval a vybral som si nieco co by som rad vlastnil ano presne tak, PlayStation Porttable. 19.aprila 2011 som si zakupil PSP-3004 v Nayelektrodome v bratislavskom Auparku. Tuto kupu som hodnu chvilu zvazoval az napokon som jednoducho zobral PSP-3004 + hru GOD OF WAR: GHOST OF SPARTA. Vynikajuca hra, plna bojov, priser, vyhier a prehier. Hru som presiel na Easy obtiaznosti, teraz ju prechadzam na Normale. 

Zacnem konecne pisat konkretne dovody preco som kupil PSPcko. Nepoznam ziaden iny v tejto cenovej kategorii dostupny herny system ktory by mi ponukol to co PSPcko, premyslal som este nad iPodom ale uvedomil som si ze hry na iPod nenajdem len tak hocikde, ze by som musel pouzivat iTunes, a ine programy ktore su stavane skor pre Apple, a tak napokon zvitazilo PSPcko. Ide o to ze na PSPcku existuje tzv. UMD co je disk s hrou, okrem hry obsahuje aj update aby sa mohol software alebo v tomto pripade sa to nazyva firmware aktualizovat tak aby hra na UMD fungovala. Co ma zarazilo je to ze na PSPGo ktore sa vlastne uz prestalo vyrabat chyba UMD mechanika co znamena ze straca kompatibilitu so starsou hrou. 

PSPcko dokaze prehrat filmy vo formate mp4, prehra samozrejme aj mp3ojky ci skladby hodene do formatu AAC,

nevyhodou je ze PSPcko nema ziadnu internu pamet, zato vsak disponuje dokupitelnou Memory Stick Pro Duo do kapacity 32gb. Nedostatkom je kratka vydrz baterii, no da sa dokupit za zhruba 20€ bateria s väcsou kapacitou.

Ale musim obhajit, ja som spokojny mozno kupim tu baterku s vecsou kapacitou a dajake dalsie prislusenstvo a budem spokojny majitel PSPcka. 



Prístupov 2981
Kvalita článku
(72,9%) hlasov 7

PRÍSPEVKY
SLEDOVAŤ
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Prihláste sa, alebo použite facebook login facebook login
ĎALŠIE ČLÁNKY V BLOGU
Preco prave PSP
[ 23.4.2011] (príspevkov 9)