blogy logo
login PRIHLÁS SA
BLOG r1gt
GALÉRIE
DISKUSIE
1
SLEDUJETE BLOG
Vitajte na mojom blogu
R1gT



NfS Shift 2: Unleashed shots
pridal R1gT 6.5. 2011 o 18:26



Shift 2. Jedna z najkontroverznejších hier súčastnosti. Časť hráčov ju doslova nenávidí, iný zase na ňu nedajú dopustiť. Osobne patrím do druhej menovanej skupiny. Áno, hra má svoje nedostatky, ako napríklad celý drifting (ktorý na mňa pôsobí dojmom, že výojári ho tam vôbec nehceli ale EA si ho vydupala, aby hra pôsobila viac "cool", alebo čo ja viem...) ďalej, značný lag pri riadení skrz volant, alebo niekedy až príliž low-res textúry a tiež by hra zniesla aj viacnásobný antialiasing, ako bežne ponúka. Vačšina menovaného sa môže pripísať na vrub prechodu na nový engine a multiplatformový vývoj. Medzi hlavné klady patrí určite jazdný model, ktorý je pre mňa abolutne ideálny (hrám na Xbox 360 Controllery), doslova maniakálne spracované autá a ich interiéry a grafika ako celok pôsobí vo vysokých rozlíšeniach kvalitného PC veľmi dobre, blur efekt sa mi zdá v normále a prispieva k vynikajúcemu zážitku za monitorom, k tomu sa pridáva aj mimoriadne stabilný framerate, ktorému neprekáža, či som na trati sám alebo s patnástimi súpermi. Za seba môžem prehlásiť, že hra vo mne zanecháva veľmi dobrý celkový dojem a ohodnotil by som ju známkou 9/10.

 

Aby som sa dostal k podstate tohoto blogu. Kedže vačšinou hrám v móde quick race, s ľubovoľným autom na ľubovoľnej trati a sám, len si vylepšujem časy, alebo sa snažím "ovládnuť" jednotlivé trate, či jednoducho, jazdím pre radosť s vysnívaným tátošom, len tak pre radosť. Takmer vždy si potom pozriem záznam jazdy, ktorý možno ľubovoľne zrýchlovať či spomaľovať (moja obľúbená funkcia) a ak sa mi nejaký moment zpáči, zvečním si ho cez Fraps a niektoré obrázky, si myslím stoja naozaj za to. Veď posúdte sami:

 

P.S. Kedže mám len free verziu Fraps, všetky obrázky sú originál vo formáte .bmp, čo pri 1080 rozlíšení robí asi 6MB na obrázok  a T-Comácky upload nieje ktoviečo, rozhodol som sa všetky obrázky narýchlo skomprimovať na 768p. Myslím, že svoj účel to splní, ale ak by náhodou bol záujem, povenujem sa tomu viac a rozlíšenie pôjde vyššie. 



Prístupov 7402
Kvalita článku
hlasov 0

PRÍSPEVKY
SLEDUJETE
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Prihláste sa, alebo použite facebook login facebook login
ĎALŠIE ČLÁNKY V BLOGU
NfS Shift 2: Unleashed shots
[ 6.5.2011] (príspevkov 6)