blogy logo
login PRIHLÁS SA
BLOG r1gt
GALÉRIE
DISKUSIE
1
SLEDUJETE BLOG
Vitajte na mojom blogu
R1gT



Zaklínač 2: Vrahovia kráľov-obsah krabice
pridal R1gT 18.5. 2011 o 17:11



Prvý Zaklínač ma, poviem úprimne nenadchol, takže humbuk okolo dvojky ma nechával chladným, takmer do poslednej chvíle. Avšak vývoj hry, ako jednej z mála PC exkluzivít som sledoval. Taktiež som plánoval, že si hru najskôr stiahnem a po vyskúšaní sa rozhodnem či podporím vývojárov kúpou niektorej edície. Včerajšia správa o tom, že všetky DLC ku hre budú pre každého zadarmo, ma však úplne zlomila, takže dnes som si hneď po skúške utekal do nitrianskeho Brlohu urobiť radosť. Nebýva u mna zvykom, že hry kupujem takto impulzívne, a tobôž nie za 50ečok, ale dnes som spravil výnimku. 

 

Na prvý pohľad krabica klasickej edície zaujme značnou hrúbkou. Po rozbalení  som sa hodinu prehraboval v skutočne bohatom obsahu balenia, ktorý je dole na fotkách. Obsahuje samotnú hru na dvoch diskoch DVD v ďalšom oblale sa nachádzajú nosiče s bonusovým obsahom a soundtrackom,, výtlačok sprievodcu  hrou a kopa milých drobností (papierové postavičky, minca, mapa, info karta o nejakej príšere), ktoré môžte vidieť na obrázkoch. 

 

Prvé spustenie ma ešte iba čaká, ale už teraz som poriadne nažhavený. I keď sa ešte nemôžem podeliť o herné zážitky, už teraz môžem povedať, že Zaklínač 2 si ma už získal, minimálne protihodnotou vo forme pridaného obsahu za moje peniaze. Kiež by bolo čím viac podoboných vydavateľstiev CD PROJEKT. 

 

Jediné negatívum vidím v tom, že sa mi práve začalo skúškové, takže XP budem musieť zbierať okrem hry aj v skriptách...



Prístupov 9481
Kvalita článku
(100%) hlasov 5

PRÍSPEVKY
SLEDOVAŤ
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Prihláste sa, alebo použite facebook login facebook login
ĎALŠIE ČLÁNKY V BLOGU
NfS Shift 2: Unleashed shots
[ 6.5.2011] (príspevkov 6)