blogy logo
login PRIHLÁS SA
BLOG doupe
ČLÁNKY
DISKUSIE
1
SLEDUJETE BLOG
Vitajte na mojom blogu
majo GBC



Old games anthology
pridal majo GBC 21.5. 2011 o 14:21



Tak tu sú. Moja staromódna zbierka PC hier. Mal som ich viac, ale nechal som si iba tie najlepšie ::-P: .

 

Nuber one je Resident Evil 4. Jedná sa o hororovú hru, v ktorej Leon S. Kennedy musí zachrániť prezidentovú dcéru zo zlovestnej osady v Strednej Európe, ktorú ovládajú zombi. Zažijete v nej veľa strachu a napätia. Niečo také ste ešte v živote nezažili. Odporúčam hrať v noci, keď je búrka.

 

Nuber two je PoP Warrior Within. V tejto hre hráte za Princa. Musíte uvezniť piesky času, ale aj oklamať osud! „Kto otvorí hodiny musí zomrieť!" Avšak Princ sa tomu vyvaruje. Bojujete proti Dhakovy. Ten nikdy nesklamal. Jeho cieľom je Princov život, ale Princ nikomu nič len tak nedaruje.Ten sa postavý vlastnému osudu. Raz mu jeden starec riekol: „Nemôžeš zmeniť svoj osud, nik to nedokáže“ a po chvíli dodal  „Tvoj osud je spečatený, zomrieš!“ Pomôže Princovy zachrániť seba samého?

 

Nuber three je svetoznáma hra GTA Vice City. Vitajte v 80. rokoch. Tommy Vercetti sa z lochu dostáva opäť do ulíc Vice City spolu so starý Bossom Sonnym Forellim. Ale cez ten čas čo sedel sa veci zmenili. Už nič nejde ako po masle. Tommy sa dá nachytať a príde o všetko. Sonny chce späť svoje peniaze, ale medzi ním a peniazmi stojí motorkársky gang, kubánci a skorumpovaní policajti. Všetci vo Vice City si žiadajú Tommyho smrť. Ten musí zobrať osud do vlastných rúk a prebrať kontrolu nad mestom.

 

Ostatné hry mám tiež rád ale tieto tri pre mňa znamenajú strašne veľa. Ešte dodám zopár hier z časopisov Level, Score a Doupě.  



Prístupov 2869
Kvalita článku
(55%) hlasov 2

PRÍSPEVKY
SLEDUJETE
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Prihláste sa, alebo použite facebook login facebook login
ĎALŠIE ČLÁNKY V BLOGU
Old games anthology
[ 21.5.2011] (príspevkov 10)