blogy logo
login PRIHLÁS SA
FEED
UŽÍVATEĽSKÉ ČLÁNKY
BLOG
nevytvorený
správaSpráva
ignoreIgnorujeme
SLEDOVAŤ

(pred -95492 dni)
rating:158
smurf
ghost

YeTi908
Neo (m) 46 Extra Cube 3.0, Dark Moon
PC
PS1
PS2
PS3
PS4
PSP
PS Vita
Xbox
Xbox360
Xbox One
iPhone
iPad
Windows Phone
Android
GBA
NDS
3DS
GC
Wii
WiiU
Hololens
Mobil
VR
DS
Switch
HTC Vive
Oculus Rift
PS VR
PS4 Pro
Kinect
Xbox Scorpio
Pozeram sa na svet cez ruzove okuliare :)

BLOG ČLÁNKY UŽÍVATEĽA

NHL10

1
PS3 pridané 4. februára  2010 do blogu

Inovovaný a fyzicky vylepšený hokej, s bitkami v pohľadu z vlastných očí, s viac než 200 úpravami herného systému, ktorého cieľom je ešte dokonalejšie stvárniť krásu a finesy hokejového umenia a zaistiť dosiaľ najautentickejšie spracovanie hokeja vo videohre.

SUPERSTARS V8 RACING

1
PS3 pridané 31. januára  2010 do blogu

Vráťte sa na 4 kolesá a vyskúšajte svoje zručnosti s motormi V8 v tejto závodnej výzve! Superstars V8 Racing je založený na licencovanom automobilového pretekania talianskeho majstrovstiev.

BLOOD BOWL

1
PC pridané 31. januára  2010 do blogu

Blood Bowl to je americký futbal zasadený do slávneho sveta Warhammer Fantasy. Jedná sa o spojenie klasickej stratégie a športu do podoby neskutočne brutálnej hry, v ktorej vediete svoj tím ligami až k vytúženému finále v prestížnom Blood Bowl Cupe!

BRUTAL LEGEND

1
PS3 pridané 31. januára  2010 do blogu

Hlavným hrdinom tejto rockovej akcie je rocker Eddie Riggs, ktorého predlohou je herec Jack Black, ktorý zaisťuje prevádzku a servis aparatúr pre veľké metalové skupiny.

COLIN MCRAE DIRT 2

1
NDS pridané 31. januára  2010 do blogu

Ďalší diel populárnej rally série je umiestnený do nebezpečného prostredia, akým je napríklad nepriestupná džungľa v Malajzii alebo kaňon v Utahu, ale i mestský štadión v Londýně.

ARMA 2

1
XBOX360 pridané 31. januára  2010 do blogu

Plnohodnotné pokračovanie vojenskej simulácie ArmA: Armed Assault, ktorá sa odohráva v súčasnosti, vo fiktívnej postsovietskej republike Černarus. Tam ste vyslaní ako členovia jednotiek United States Marine Corps Force Recon, aby ste sa postarali o stabilizáciu situácie a zabránili ďalším stratám na životoch civilistov.

NEED FOR SPEED: CARBON

1
PS3 pridané 23. januára  2010 do blogu

Mix Need for Speed Most Wanted a Need for Speed Underground, ktorý priaznivcom série ponúka adrenalínové pretekanie v mestách i v exteriéroch, konkrétne v dlhých a smrteľné nebezpečných kaňonoch. Hráč nebojuje so súpermi sám.

TEKKEN 6

1
PS3 pridané 23. januára  2010 do blogu

Piaty King of Iron Fist Tournament skončil tak, že jeho usporiadateľ a vyzývateľ Heihachi Mishima zmizol a víťazom sa tak stal jeho vnuk, Jin Kazama.

HALO WARS

1
XBOX360 pridané 23. januára  2010 do blogu

Sci-fi real-time stratégia zo sveta Halo od tvorcov Age of Empires, ktorý vás zavedú do doby predošlých dvadsiatich rokov popísaných v prvom diele FPS Halo, kde budete ovládať ľudskú armádu UNSC, ktorá bojuje proti invázií mimozemských síl z rasy Covenantov.

THE TOMORROW WAR

1
PC pridané 23. januára  2010 do blogu

V 27. storočí sa vžijete do roly kadeta vesmírnej akadémie, ktorý sa spolu so svojimi kamarátmi chystá stať leteckým esom.

PROTOTYPE

1
PS3 pridané 23. januára  2010 do blogu

V hre Prototype ovládate Alexa Mercera – genetického mutanta, ktorý dokáže meniť podobu. Ten o svojej minulosti nevie vôbec nič, a tak sa tvrdohlavo snaží odhaliť tajomstvá svojej existencie.

MARVEL ULTIMATE ALLIANCE 2

1
PS3 pridané 23. januára  2010 do blogu

Najväčšie akčné RPG všetkých čias so superhrdinami je späť s tou najväčšou armádou hrdinov a zloduchov v hre Marvel: Ultimate Alliance 2, túžobne očakávanom pokračovaní úspešnej hry Marvel: Ultimate Alliance.

WIPEOUT HD FURY

1
PS3 pridané 23. januára  2010 do blogu

Šialená rýchlosť, dychberúca grafika, online pretekanie a nadupaný hudobný soundtrack - to všetko v sebe kĺbi jedna z najúspešnejších PSN hier - WipEout HD.

HALO 3: ODST

1
XBOX360 pridané 23. januára  2010 do blogu

Hra Halo 3: ODST vyvinutá exkluzívne pre konzolu Xbox 360 uznávaným vývojárskym štúdiom Bungie je novou hrou v ságe hier Halo, ktorá umožňuje zažiť udalosti, ktoré vyústili do impozantného príbehu vyrozprávaného v hre Halo 3.

BATMAN: ARKHAM ASYLUM

1
PS3 pridané 23. januára  2010 do blogu

Hra Batman: Arkham Asylum ponúka hráčovi jedinečné temné dobrodružstvo, ktorému nechýba pravá atmosféra a ktoré ho zavedie do vnútra arkhamského útulku – gothamskej psychiatrickej kliniky pre šialených zločincov.

PRIATELIA
NAJLEPŠIE HRY UŽÍVATEĽA