blogy logo
login PRIHLÁS SA
FEED
UŽÍVATEĽSKÉ ČLÁNKY
BLOG
správaSpráva
priateľPridať k priateľom
ignorovaťIgnorovať
SLEDOVAŤ

(mimo 2280 d.)
rating:98

Vito Scaletta
Vito Scaletta (m) 98 New Orleans, USA
Vito Scaletta je postava zo série MAFIA a ako jediný sa objavil vo všetkých 3 dieloch.




MAFIA III
Bude záležať nielen na tom čo robíte, ale tiež kde to robíte a pri akej príležitosti. Keď pôjdete so zbraňou v ruke v zločineckej štvrti, je menšia pravdepodobnosť že si vás budú ľudia všímať, ako keď vkročíte so zbraňou do baru. V takom prípade zavolá barman hneď políciu a máte smolu. NPC budú reagovať aj na také drobnosti, ako je nevhodné oblečenie pre určité miesto a čas. To na vás samozrejme nezavolajú policajtov, ale budú si vás viac všímať a vezmú si vás napríklad do parády miestni bitkári.
S obsadzovaním najrôznejších barov, krčiem a obchodov súvisia vaši traja kolegovia - bossovia jednotlivých zločineckých organizácií v meste. Systém služieb a odmien, ktoré vám budú vaši traja parťáci poskytovať, bude značne variabilný. Každý podnik, ktorý obsadíte, môžete prenechať k správe jednému z tejto vydarenej trojice, pričom každý z nich vám prinesie inú výhodu, ktorú žiadnym iným spôsobom nezískate.
S parťákmi sa zoznámite už z kraja hry a sú aj neoddeliteľnou súčasťou príbehu. Trebárs Vito, hrdina druhého dielu. Časom sa trochu zmenil, možno zmúdrel, ale každopádne je frustrovaný z toho, že talianska mafia nemá v meste taký vplyv ako predtým a snaží sa ho získať späť. A vy mu v tom môžete alebo nemusíte pomáhať. V špecifických príbehových misiách navyše budú parťáci chodiť s vami priamo do akcie.





TOPlist

AKTIVITA UŽÍVATEĽA
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Prihláste sa, alebo použite facebook login facebook login