blogy logo
login PRIHLÁS SA
FEED
UŽÍVATEĽSKÉ ČLÁNKY
BLOG
správaSpráva
priatelPriateľ
SLEDUJETE

(pred -348689 dni)
rating:55

Roland SteelRaven
Roland Bednár (m) SK
PC
How many friends can you trust with your life? I distrust to nobody. Neexistuje nikto kto by sa na teba nevysral, keby mu to nepomohlo.

BLOG ČLÁNKY UŽÍVATEĽA

HLAVNÝ GENERÁL KRÁĽA ROLANDA- KASSANDER

6
Moja VeľKniha pridané 16. augusta  2006 do blogu rolandsteelraven

No, čo by som o tomto povedal. Pred rokom som začal písať knihu. Najprv som si myslel, že ma to prestane baviť, ale neskôr ma to nejak uchytilo. A teraz... Teraz to musím za každú cenu dopísať. !PROSTE TO MUSIM MAŤ DOPÍSANÉ!

STRONGHOLD LEGENDS

1
Games pridané 14. júna  2006 do blogu rolandsteelraven

Očakávaný Stronghold Legends Stronghold Legends bude pokračovanie titulu Stronghold. Všetci dobre vieme, že Stronghold 1 bol veľmi dobrý prepadák, po ktorom každý RTS-maniak túžil. Jeho pokračovaním bol samostatný datadisk Stronghold: Crusader. Roku 2005 vyšiel dlhoočakávaný Stronghold 2. Pred jeho vydaním sme sa nevedeli dočkať až budeme držať hru v rukách, no po jeho vydaní sme ostali zarazaní (asi okrem mňa). V Stronghold 2 bolo dosť chýb,(ako je napr: prelínanie,)... Hudba robí v hrách dosť veľa, ale v Stronghold 2 bola hudba otrasná. Pár skladieb bolo fantastických no celkovo to bolo z hudbou zle. Graficky bol Stronghold 2 veľmi dobre spracovaný a podľa môjho, a aj podľa vaších tvrdení bolo treba vlastniť na hru poriadny PC-HW. Jednotky boli detailne prepracované, aj budovy alebo skaly - hory a pod... Každý ako aj ja očakával od Strongholdu 2 viac. Osobne pre mňa Stronghold 2 je veľké dielo a ešte stále to hrávam, ale Stronghold 1 ma viac uchvátil. No vráťme sa ku Stronghold Legends. Zatiaľ nie je veľa informácii o tejto hre, no bol už oznámený dátum vydania(August/September 2006), kedy by mal Stronghold Legends obajviť na pultoch . Celkovo sa nato teším, no už nie tak ako na Stronghold 2. Je pravda, že Stronghold Legends priniesie veľa nových vecí, ako je fantasy-dej, nové jednotky/ budovy dokonca aj nové národy, no napravý pre ostatných hráčov Stronghold Legends, Stronghold 2 ? Som veľmi zvedavý ako to so Stronghold Legends dopadne. Dúfam, že dobre, lebo celkovo z radu RTS/strategy hier, Stronghold ma uchvátili naťoľko, že Stronghold 2, je z mojich stratégii najlepšia - pre mňa.