blogy logo
login PRIHLÁS SA
FEED
UŽÍVATEĽSKÉ ČLÁNKY
BLOG
správaSpráva
ignoreIgnorujeme
SLEDOVAŤ

(pred -193487 dni)
rating:157

mcross
Michal Križanovič (m) 36 SK
PSP
PC
I used to play a lot. Now I can just contemplate. 2005: Commander Keen, Supaplex, GP Moto Mortal Kombat 2.GTA, Diablo, NFS 3 Hot Pursuit, NHL 98, Max Payne, Heroes III, Silver Doom3, FarCry Half Life SW: KoTOR, Baldurs Gate, POP séria, NFSU1! Naj je THPS2... stojí mimo akéhokoľvek rebríčka. Ak by boli všetky hry rovnako kvalitné ako tieto, tak si žijem v PC raji... :) + Chronicles of Riddick - ukázala cestu akčným hrám. Tieto hry sa mi oplatilo zahrať... a ešte LOTUS pre jeho nezameniteľný multiplayer!

BLOG ČLÁNKY UŽÍVATEĽA

HADAJ

Obrázky pridané 30. novembra  2006 do blogu mcross

hádajte...

BOSSES

Hry pridané 4. novembra  2006 do blogu mcross

Nooo, nie každý deň je nedeľa a úvodný článok tejto témy pôsobí trochu ako studená sprcha a dokazuje, že aj dlhodobý hráč môže pochybovať o svojom koníčku a prehodnocovať rebríček hodnôt. Tento prehľad HERNÝCH ŠÉFOV je však pohľadom z hráčovej strany a všetky spoločenskopsychologické okolnosti ovplyvňujúce hranie sú vynechané.

JE TO LEN STRATA ČASU?

6
Hry pridané 17. októbra  2006 do blogu mcross

If you do not see anything, please upgrade your computer... and this window is supported by Linux only!!! :) No, dosť bolo primitívnych srandičiek, namiesto toho sa radšej zamyslime nad nadpisom článku, ktorý sa možno väčšine osadenstva sectoru zdá asi nezmyselný a autor padnutý na hlavu.