blogy logo
login PRIHLÁS SA
FEED
UŽÍVATEĽSKÉ ČLÁNKY
BLOG
správaSpráva
ignoreIgnorujeme
SLEDOVAŤ

(pred -323684 dni)
rating:10

Rezník
Gizelda Packová (ž) 15 Kokotovo :D, Sk
takze ako zacnem mam 16 rokov ale to uz viete milujem rezne :DDD to je moje :D no tak byvam v takom peknom mestecku nazov vam nedam sak viete preco... je tam napisany :D ale neviete kde to je :D takze sa budem smiat :DDDvolam sa Gizelda ako som pisala to je naj meno na svete :D no Gizelda Packová no musim sa este raz pochvalit za svoje meno je taaaak krasne... :D a este MILUJEM REZEŇ nemozem si pomoct je tak chutny ako moj byvaly frajer :) jemu to nevadi a tez ho rad zje :) no tak asi sa tu vykecavam ale to je koli ratingu no ved chcem mat velky :D tak ja vas vsetkych pekne pozdravujem som super clovek mi to kazdy stale hovori tak mozte pisat :) neolutujete :)

BLOG ČLÁNKY UŽÍVATEĽA

AKO PRIPRAVIŤ REZEŇ

Rezeň pridané 1. mája  2009 do blogu reznik

4 klasické vyprážané rezne (napríklad z predošlého dňa), 1 dl vody, 2 lyžice oleja, 2 lyžice kečupu, 1 lyžicu horčice, mleté čierne korenie, soľ, zeleninovú koreniacu zmes, sójovú alebo worcestrovú omáčku. Vyprážané rezne porozkladáme do zapekacej misky a zalejte ich nálevom, ktorý si urobíte z vody, oleja, podľa chuti kečupu, horčice, mletého čierneho korenia, soli, zeleninovej koreniacej zmesi, prípadne sójovej alebo worcestrovej omáčky. Zapekáme v rúre pokým nálev nevsiakne do rezňov (približne 20 minút). Podávame s ryžou, zemiakmi, alebo iba s chlebom a uhorkou.

PRIATELIA
NAJLEPŠIE HRY UŽÍVATEĽA
Užívateľ nehodnotil žiadne hry