blogy logo
login PRIHLÁS SA
BLOG supec
ČLÁNKY
DISKUSIE
SLEDOVAŤ BLOG
Dve základné veci o mne: Milujem ženy v brnení. Nenávidím hlúpych ľudí .
supec



Začiatok
pridal supec 13.2. 2012 o 19:43

     Dnešok pokladajte za veľký deň. Rozhodol som sa začať z písaním vlastného blogu. Prečo ? Ani sám neviem. Asi mám istú potrebu vyjadriť svoje názory čo sa týka hier alebo umenia. Tak začneme z mojím predstavením. 
  Som supec (číta sa šupec). Som vášnivý hráč , muzikant a celkovo tvorca  Veľmi rád tvorím. Ale venujem sa veľa iným veciam , ktoré sú nepodstatné a nebudem ich tu spomínať. 
  Pre dnešok by som Vám rád pripomenul istú hru , ktorá je veľkou sučasťou môjho života. Leag of Legends (dalej už len LoL) je hra na štýl Doty , no má veľa odlišností. Veľa ľudí mi vraví že je to casual, hra pre malé deti a že Heroes of Newerth je lepšie. Ja sa im len smejem do tváre. Dám vám to na príklade uhorky a melónu. Je to ten istý typ rastliny , ale majú rozličné chute , rozličné tvary , rozlične sa pestujú a dokonca sa rozlične aj jedia. Osobne mám radšej uhorku takže v tomto súboji to bude LoL a melón bude HoN .
  Aj Vy milujete ten pocit , keď si za horúceho letného dňa dáte uhorkový šalat , rýchlo Vás osvieži a Vy chcete viac a viac . Presne tak to je aj z LoL-kom. Zahráte si jednu , dve hry a neviete prestať . No keď si dáte melón , tak ste ho hneď prejedený a do nabudúceho leta ho ani nechcete videť.

 

 

 

 

 

                                                                                                                                               Supec



Prístupov 2603
Kvalita článku
(10%) hlasov 1

PRÍSPEVKY
SLEDUJETE
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Prihláste sa, alebo použite facebook login facebook login
ĎALŠIE ČLÁNKY V BLOGU
Začiatok
[ 13.2.2012] (príspevkov 3)