blogy logo
login PRIHLÁS SA
BLOG brucewayne
ČLÁNKY
VIDEÁ
GALÉRIE
DISKUSIE
1
SLEDUJETE BLOG
BLACK DYNAMITE aka BruceWayne
Black Dynamite



Love, Love Never Changes
pridal Black Dynamite 13.5. 2012 o 0:43



Love, Love never changes.

 
Na tomto preklatom kopci snáď nikdy neprestane pršať. 

Sedím v blate a počúvam ako kvapky dažďa dopadajú na  vodou a krvou premočenú zem.  Dážď neutícha a prúdy dažďovej vody stekajú dolu do údolia a obtekajú spuchnuté mŕtvoly ležiace všade naokolo ako  rozsypané cukrátka na muffinoch. Je len otázkou času kedy nás všetkých dostanú.

 

Nás, posledných bronies.

 

 

     Po zrušení 3 série vypuklo hrozné krvyprelievanie. Bronies boli natoľko frustrated, they could just scream. Masy vyšli do ulíc ale prevyšovali všetko čo sa im postavilo na odpor. Pri týchto bojoch padli mocnosti, vierovyznania, hranice, ekonomika, existovala len láska a čistý nefalšovaný hate. USA boli už len pustatina, pretože bronies ovládli kontinent a prezident Obama nariadil operáciu Zlomený Roh. Zlomený Roh je posledné východisko ako predísť šíreniu lásky a tolerancie cez celé spojené štáty aj za cenu najvyššej obete. Obama bol totiž hater a tesne pred nukleárnym masakrom vlastnej krajiny otrávil so ženou svoje deti a potom sa zastrelil a nechal sa spolu s manželkou spáliť na neznámom mieste vo Washingtone. Jeho generáli, fanúšikovia prvej generácie MLP  rozkaz splnili do bodky a spáchali na svojich občanoch nukleárny holokaust. Odparené sádlo z americkej obéznej verejnosti sa nahromadilo v rádioaktívnych oblakoch a dekontaminovalo oblasti celej južnej,centrálnej Ameriky a Kanady. Ľudia umierali na rakovinu a srdcovo cievne choroby alebo na všetko naraz.  Rodili sa obézne deti s obéznymi troma hlavami, rukami alebo len mastné elipsovité telá.

 

 

http://www.youtube.com/watch?v=2LeP8HomyyM

 

     Európa doplatila na love and tolerate moslimov  a tí po tom ako videli Ameriku v plameňoch, povstali a zničili Francúzsko, Veľkú Britániu, Belgicko, Holandsko, Írsko a ostatné krajiny v západnej Európe. Na odpor sa stihlo postaviť len južné Nemecko a Rakušáci. Centrálna Európa sa stala útočiskom utečencov zo západu. Pápež Benedikt XVI prehlásil že je stále nacista a že vyčistí čiernu Európu. Milióny veriacich dôchodcov páchajú samovraždy alebo sa pridávajú k poslednej krížovej výprave. Napätie medzi Izraelom  a Koalíciou štátov stredného východu prerástlo do atómovej vojny. Izrael zahájil ofenzívu na Irán a Teherán odpovedá. Jeruzalem ľahne popolom. Stovky tisíce dôchodcov zomierajú. Pakistan a časti Indie sú zničené nukleárnymi výbuchmi. Čína, Rusko, Austrália a Japonsko sú že „well fuck this shit“ a odmietajú za svoje hranice pustiť  utečencov a pripravujú sa na nukleárnu zimu.  Benedikt XVI je porazený so svojou armádou dôchodcov a mladých chlapcov pri Mníchove a končí ukameňovaný radikálmi z Hamasu pri hrade Neuschwanstein. V druhej polovicu roku 2013 v Európe je na žive necelých 5% dôchodcov. Islamská expanzia pohltila Bavorsko z juhu Grécko a postupne aj Chorvátsko a Bulharsko. Slovensko sa zapĺňa utečencami, ktorý vypĺňajú priestor po mŕtvych dôchodcoch.  Zima spomaľuje postup „sandniggers“ a tak stredoeurópania budujú opevnenia ako za čias veľkej Moravy. Nitra znova nadobúda svoju niekdajšiu dôležitosť. Medzitým sa  formuje útvar dôchodcov, ktorý lovia Bronies a presvedčujú verejnosť že práve oni sú vinný za súčasnú situáciu. Rodiny udávajú svoje deti, lynčovanie sa stalo znova bežnou vecou, formujú sa Bronie Bratstvá a bojujú proti neprávosti. Dôchodcovský útvar zomiera na starobu a Bronies dostávajú voľnosť, ktorú využili na zosilnenie svojich radov a očistenie svojho mena.

  

    V roku 2014 je vytvorený Equestrický rád so sídlom v Nitre. Nitriansky hrad je znova osídlený po tom ako ho biskupi opustili  a odišli zhynúť na križiacku výpravu Benedikta XVI. Žije v ňom približne 300 stúpencov rádu z celého Slovenska. Tvrdo trénujú na nadchádzajúce flame wars proti sandniggers a haterom. Z opusteného Vatikánu sú vyhnaný  bezdomovci a vzniká Ponyizmus a je premenovaný na Canterlot. Počas polárnej noci sa ruskom Petrohrade sformoval rád Luny a v priebehu polroka vytlačil pravoslávnu cirkev. Hlavnú úlohu zohral prezident Putin po tom ako prehlásil že fanúšikom MLP je už 2 roky a jeho obľúbenou postavou je práve Luna. V krajine vypukla svätá vojna trvajúca rok, ktorá skončila víťazstvom Putina. I keď krajina bola zdevastovaná,  prisľúbil že poskytne pomoc Európe ihneď ako to bude možné. V Poľsku sa vytvoril Applejack rád pretože podľa poľskej mienky Applejack  is the best pony.

 

 

 

MEANWHILE IN NITRA

 

    Equestrický rád skladá Pinkie promise pomáhať a chrániť ľudí  v meste a na jeho okolí. Hrozba islamskej invázie visí na vlásku a tak sa budujú  obranné pozície. Výzbroj obrancov pozostáva z vlastne ukovaného brnenia, sečných a strelných zbraní. Z Canterlotu prichádzajú správy, že extremistický sandniggers si zničili územie a chystajú sa do srdca Európy. Bratov z Rakúska zradili vlastný, lebo netušili aké kapacity majú ich pivnice. Tam sa schovávali a plánovali útoky vietnamský hateri, ktorý podplatili domácich maloletými deťmi a na oko kvalitnými odevmi. Dva dni po páde Viedne padla aj Bratislava. Sídlisko Petržalka bolo však dobité až po týždni. Na území podunajskej nížiny sa začali formovať početné partizánske skupiny olašských cigáňov, ktoré si za ciele vyberali zásobovacie konvoje Equestrického rádu. Na prelomoch rokov 2014 a 2015 sa usadili v dedine Drážovce len pár kilometrov od Nitry s odhadovaným počtom okolo 5000 “ľudí“.

 

Apríl 2015

  

    Islamistická masa sa dala do pohybu s podporou Vietnamcov, olašských cigánov, haterov a pedofilov. V tomto čase mala obrana Nitry okolo 500 vojakov z bývalej slovenskej armády s obmedzeným množstvom streliva, okolo 1000 členov domobrany, väčšina  členovia klubu záhradkárov a neonacisti z Klokočiny a 300 odhodlaných Bronies položiť život za Celestiu, Cantrelot a friendship.

 Prečíslený v pomere 2000:1 sa postavili na odpor horde haterskej toho dna 20.4. 2015 a toto je ich príbeh.

 

 


Part 2

 

Y/N?              



Prístupov 5698
Kvalita článku
(87,5%) hlasov 8

PRÍSPEVKY
SLEDUJETE
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Prihláste sa, alebo použite facebook login facebook login
ĎALŠIE ČLÁNKY V BLOGU
Love, Love Never Changes 2
[ 24.8.2012] (príspevkov 12)
MILITARY č.15 Afganistan 2/2
[ 11.6.2012] (príspevkov 12)
MILITARY č.14 Afganistan 1/2
[ 3.6.2012] (príspevkov 12)
Love, Love Never Changes
[ 13.5.2012] (príspevkov 12)
My little apocalypse
[ 5.5.2012] (príspevkov 10)
Zombie Handjob: Exodus
[ 12.3.2012] (príspevkov 10)
Zombie Handjob 4
[ 2.11.2011] (príspevkov 28)
Zombie Handjob 3
[ 18.10.2011] (príspevkov 15)
MILITARY č.13(Stalingrad)
[ 10.10.2011] (príspevkov 17)