blogy logo
login PRIHLÁS SA
BLOG jedenmaco
ČLÁNKY
DISKUSIE
SLEDOVAŤ BLOG
Vitajte na mojom blogu
JEDEN.MACO



tomlinson111, rudo887788, tominko6666 a podobní...
pridal JEDEN.MACO 25.4. 2014 o 20:32



... A PODOBNÍ IDIOTI !!!

 

Už to konečne pochopte! Toto nie je o Ficovi, toto nie je o jeho komparzistickej opozícií a ani o tajných službách! Je to celé iba o tom, že vy všetci, čo takéto články píšete, ste absolútne nezorientovaní, neinformovaní a naivní idioti!!! Dokiaľ budú v mojej blízkosti naivní, nezorientovaní a neinformovaní idioti, dovtedy takéto veci budem uverejňovať!

 

V ČOM JE PROBLĚM A ČOMU DOTERAZ NIKTO Z VÁS NECHÁPE:

 

Problém je v tom, že všetci sa mýlne domnievate, že na Slovensku je od roku 1989 liberalizmus, sloboda slova, demokracia. Ale vy idioti asi nechápete, že vy síce môžete každé 4 roky slobodne prísť k hlasovacej urne a slobodne si zahlasovať za váš obľúbený futbalový tím (alebo ako vy radi hovoríte, voliť menšie zlo), ale to je asi tak všetko čo môžete urobiť. Je tiež pravda, že na Slovensku je veľa čestných ľudí s dobrými myšlienkami, ktorí majú právo kandidovať vo voľbách čo utvára veľmi presvedčivý dojem slobody slova a demokracie. Ale čo si ani jeden z vás, naivných idiotov neuvedomuje je fakt, že na to, aby boli tieto dobré myšlienky v prospech celého národa vypočuté, je potreba sa do povedomia celého národa dostať. A tu sa dostávame ku koreňu veci. Ako si teda môže obyčajný človek, ktorý je čestný, kompetentný a s ľudskou tvárou zaistiť to, aby sa o ňom väčšina národa vôbec dozvedela a vypočula si jeho myšlienky? Ako inak sa môže dostať do povedomia celého národa, než cez reklamu? Tak ako aj Fico, Dzurinda, Mečiar a všetci títo zločinci potrebovali pred každými volbami masívnu kampaň, aj tí noví, čestní ľudia s dobrými úmyslami, ak chcú uspieť, bezpodmienečne potrebujú tak isto silnú predvolebnú kampaň. A všetci asi tušíme, čo to celé obnáša. Oblepiť celé Slovensko plagátami, zaplniť reklamami známe internetové portále a sociálne siete, zaplniť televízne reklamy a podobne. A všetky tieto veci stoja v súčasnosti nekresťanské peniaze, priam milióny eur. A odkiaľ si asi tak majú títo čestní ľudia s dobrými myšlienkami a úmyslami tieto milióny eur zohnať? Majú si zobrať úver? Tak astronomickú sumu by obyčajnému človeku žiadna banka alebo nebankovka nepožičala. Má vyberať príspevky od členov jeho strany a dobrovoľné príspevky od ľudí? To by sa toho ani nedožili, než by takú astronomickú sumu vyzberali. Takže vy síce žijete v zdanlivo demokratickej krajine, môžete každé 4 roky slobodne zvoliť ktorúkoľvek stranu, aká sa vám ponúka, a keď sa vám nepáči, navyše môžete kedykoľvek vstúpuiť do politiky aj vy a kandidovať, presadzovať svoje myšlienky. ALE NEMÁTE MOŽNOSŤ, ABY BOLA VAŠA MYŠLIENKA VYPOČUTÁ A NÁSLEDNE BYŤ ZVOLENÍ, ABY STE JU PRESADILI, POKIAĽ NEMÁTE PENIAZE. A TOTO POTOM V ŽIADNOM PRÍPADE DEMOKRACIA NIE JE!!!

 

ČO TEDA VŠETCI KANDIDÁTI ROBIA, ABY ICH MYŠLIENKY BOLI POČUTÉ A ABY MALI REÁLNU ŠANCU BYŤ ZVOLENÍ:

 

Jediná možnosť ako sa môže strana, ktorú založili normálni ľudia, dostať do povedomia celej verejnosti je prijať sponzoring od ľudí, ktorí majú tak obrovský nadbytok peňazí, že im nerobí problém zafinancovať masívnu predvolebnú kampaň nejakej strane. Z toho teda vyplýva, že vaše myšlienky sú vydané na milosť a nemilosť tým, čo majú takéto nadbytky peňazí. A takýto nadbytok peňazí (ktoré majú vlastne financovať politickú stranu) majú iba ľudia, ktorí sú chamtiví, bezcharakterní a brutálne a bezočivo vykorisťujú druhých pre svoj vlastný prospech. A čo títo bezcharakterní multimiliardári robia? Vyhľadajú si stranu, ktorá má pekné myšlienky, charizmatického vodcu, proste stranu, ktorá by mala veľké šance na úspech a povedia, že sa im myšlienka páči a radi by stranu zafinancovali. A od tohoto momentu je politická strana kúpená! A na oplátku za miliónový sponzoring, táto strana bude vo vláde presadzovať nie záujmy verejnosti, ale záujmy týchto bezcharakterných úžerníkov. Tí sa potom môžu úplne legálne zmocniť verejného majetku a okupovať tak celú krajinu. Tak sa vlády zmocní určitá elita a myšlienka demokracie je úplne opustená.

 

NIEČO Z HISTÓRIE, ALEBO PREČO JE CELÁ HRA NA DEMOKRACIU IBA DOBRE MASKOVANÝ FAŠIZMUS:

 

Adolf Hitler už vtedy vedel, ako to celé funguje. Pôvodná doktrína Gottfrieda Federa NSDAP bola v podstate absolútnym protipólom tomu, čo sa dialo vtedy, a žiaľ, deje sa aj dnes. Myšlienka Národného Socializmu bola zrušiť príjmy bez práce a trestať smrťou úžeru. Lenže bolo úplne jasné, že tieto bezcharakterné svine s obrovskými zásobami peňazí získanými bez práce nikdy takúto myšlienku podporovať nebudú! Tak bol 11. bod programu NSDAP vyškrtnutý, a práve ten zakazoval príjmy z úžery, teda príjmy bez práce. To bola podmienka Fritza Thyssena, fašistu, ktorý bol najväčším sponzorom NSDAP. Tak sa stal z Národného Socializmu obyčajný FAŠIZMUS skrývajúci sa za názov NACISTICKÉ NEMECKO. Kam to potom celé smerovalo, vieme.

 

"Fašizmu by mal byť zvaný korporatokracia, pretože je to prepojenie štátnej moci s korporáciami"

Benito Mussolini

 

Obdobne to bolo aj s Benitom Mussolinim. On sa nehlásil k žiadnemu fašizmu. On bol sociálny demokrat, presne ako dnes Róbert Fico. Mal pomerne vysokú charizmu, dobrú rétoriku, sľubovaľ pekné veci, tak prečo by sa talianskí chrematistici (ľudia zarábajúci bez práce) nerozhodli ho vo voľbách podporiť? A tak sa aj stalo. Keď sa však Benito dostal k moci, musel robiť presne to, čo mu títo úžerníci prikázali. Z jednej strany pumpoval z centrálnej banky peniaze do rúk talianským chrematistikom za NIČ, a tí následne púšťali tieto peniaze do ekonomiky v podobe pôžičiek a investícií. Tak odsali z ekonomiky ešte viac peňazí za NIČ. Potom, niekedy v polovici dvadsiatych rokov, prišla zákonite inflácia a Mussolini s pumpovaním peňazí do ekonomiky prestal, lebo ináč by krajina totálne ekonomicky skolabovala. Keď to chrematistici zistili, aj oni prestali svoje peniaze nadobudnuté za NIČ ďalej požičiavať a investovávať, a tým sa vlastne tieto peniaze nevracali nazad do ekonomiky. Krajina bola v obrovskej kríze, ľudia hladovali a boli donútení masovo opúšťať svoju rodnú zem.

 

A na týchto dvoch príkladoch je zrejmé, že to isté, čo sa dialo vtedy, sa deje aj teraz. Chrematistici si kúpia politické strany ktoré sa otvorene hlásia k sociálnej demokracií, ku kresťanom a podobne, potom im zabezpečia masívnu kampaň, oklamú celý národ a zvolená strana potom vo vláde robí všetko to, čo títo fašisti chcú.

 

ČO SI ALE NEUVEDOMUJÚ:

 

Fašisti, jak minulí tak aj súčasní, nechápu alebo ingorujú fakt, že keď dovolia, aby bolo možné získavať peniaze bez práce, teda získavať peniaze za NIČ, tak zákonite tak dovolia tieto peniaze znehodnocovať - dovolia infláciu. Ignorujú fakt, ako vzniká úrok a zisk. Úrok vzniká tak, že vraciame viac ako sme si požičali. Zisk vzniká tak, že platíme za niečo viac, ako to stojí. Podstata úroku a zisku je rovnaká - niekomu dávame peniaze za NIČ. Tým sa z ekonomiky odsaje určité množstvo obeživa (peňazí v obehu) a aby ekonomika neskrachovala, je potreba tento deficit nahradiť - a to jedine pôžičkou. A ak si ten niekto za tieto peniaze nadobudnuté za NIČ kupuje hodnotné a skutočné veci, do ekonomiky potom prúdia peniaze, ale s nimi neprichádzajú žiadne skutočné a hodnotné veci, teda tieto peniaze nie sú kryté žiadnym tovarom a zákonite sa znehodnotia - spôsobia infláciu. Tej sa čelí defláciou, čo ľudovo povedané znamená obrať ľudí o peniaze a celý národ potom kvôli tomu trpí. Nehovoriac o úrokoch, ktoré treba splácať, ktoré vznikli z pôžičky na vyrovnanie deficitu peňazí v ekonomike. Tak sa stane to, že štát zvýši dane, tým pádom všetci zvyšujú svoje ceny (úžera sa potom zabuduje do ceny každého výrobku) a ľudia naďalej chudobnejú. Tí, ktorí túto skutočnosť otvorene hlásajú, sa stanú častokrát terčom novodobej formy represie, či už ju vykonávajú bezpečnostné zložky, alebo samotné média, ktoré označia kohokoľvek nepohodlného za blázna.

 

ČÍM FAŠISTI DNES ARGUMENTUJÚ:

 

Fašisti dnes argumentujú tým, že každý má rovnakú možnosť stať sa ekonomicky nezávyslý, že každý má možnosť podnikať, že každý má možnosť praktizovať úžeru a že každý má možnosť kupovať si politickú moc. To je ale totálna idiotina, pretože nie každý vychádza z rovnakej pozície, ako oni. Rovnosť šancí existuje iba v rulete. Tam má každý rovnakú šancu vyhrať. Avšak v skutočnom svete, nie každý vychádza z rovnakej pozície, ako v prípade rulety. Keď niekto vychádza z výhodnej pozície, budú jeho kroky a rozhodnutia vždy výhodnejšie, ako rozhodnutia toho, kto vychádza zo zlej pozície. Vo finančnom systéme, ktorý je založený na praktizovaní úžery je matematicky vylúčené, aby sa mal každý dobre. Vždy tu bude prevažná väčšina živoriacej populácie, ktorá bude cez média systematicky oblbovaná a klamaná sľubami kandidátov kúpených politických strán v nádeji lepšej budúcnosti. Dokiaľ však bude existovať finančný systém založený na úžere, ktorý bude umožňovať neobmedzené zarábanie bez práce a za ktoré sa bude kupovať politická moc, dovtedy mať lepšiu budúcnosť nebudú.

 

ČO FAŠISTI SPRAVILI PO DRUHEJ SVETOVEJ VOJNE:

 

Hoci na celej vojne zarobili neuveriteľné peniaze, uvedomili si, že ích moc nevznikla z existencie fašistického štátu, ale z existencie úrokov, ziskov a ostatných úžernických ničotností. Uvedomili si, že v najvýhodnejšej pozícií nebudú vtedy, keď bude existovať fašistický štát, z ktorého budú neobmedzene vysávať výsledky práce celého národa v podobe peňazí a materiálnych statkov za NIČ. Zistili, že v najvýhodnejšej pozícií budú vtedy, keď vznikne celý svet s jednotnou ekonomikou, v ktorom budú žmýkať cez úžeru celú populáciu. To je ten internacionalistický nový svetový poriadok a jeho imperializmus, ktorý stojí proti pracujúciej triede a čestným ľuďom. Preto fašisti kooptovali liberalizmus a úplne ho prekrútili. Nepotrebujú, aby presadzoval nejaké fašistické doktríny. Potrebujú, aby presadzoval neobmedzený príjem bez práce! A hoci socialistické štáty stáli v opozícií tomuto novému svetovému poriadku, už v tej dobe sa počítalo s tým, že jedného dňa sa vplyvom viacerých faktorov východný blok rozpadne. A tu máme druhú odpoveď na to, prečo je v krajinách ako je Slovensko tak zlá životná úroveň, pričom krajina disponuje dostatočnými zdrojmi. Pretože s tým sa celým počítalo. Jednalo sa tu o kolonizáciu Východnej Európy a jej následnú ekonomickú a v podstate aj vojenskú okupáciu (vstup do NATO). V princípe presne to isté čo chcel spraviť Hitler, akurát bez jediného výstrelu. Cez dosadené lútky v parlamente si schválili zákony aké potrebovali aby sa zmocnili všetkého verejného a pripojili sa do nového impéria. Impéria, ktoré podporuje globalizáciu, abnormálnu sociálnu nerovnosť a ktorého zmyslom je kradnúť výsledky práce národov a zánik jednotlivých štátov a kultúr ako takých (multikulturalizácia).

 

AKO KRADNÚŤ A PREČO TO KRÁDEŽ JE:

 

Zisk môže vzniknúť buď tak, že pýtame za niečo viac ako to stojí, alebo niekomu nedáme to, čo mu za odvedenú prácu patrí. Alebo sa to môže aj kombinovať.

 

Kedy zisk nie je krádežou?

Vtedy, ak je niečoho na trhu málo, ľudia to chcú a sú ochotní za to zaplatiť viac, ako to stojí. Ak niečo vyrobíme za 1 euro a predávame to za 20 euro, vytvoríme 2000% zisk. Ak si tento zisk nezoberieme do vrecka ale reinvestujeme ho v podobe zvýšenia výroby tak, že vytvoríme nové pracovné pozície, pristavíme nové výrobné haly, kúpime nové strojné zariadenia, vtedy vytvoríme dostatok tohto tovaru na trhu a cena sa vráti späť na 1 euro. Tak zákazníkom zaručíme, že už nikdy viac nezaplatia za 1 eurový výrobok 20 eur a vrátime ím späť to, že sme od nich za 1 eurový výrobok brali 20 euro.

 

Kedy zisk krádežou je?

Buď ak tento zisk nereinvestujeme ale dáme si ho do vrecka pre svoj vlastný prospech, alebo keď nezaplatíme zamestnancom v podobe nízkych mzied to, čo im právom náleží. Alebo ak tieto dva zločiny prepojíme. V tomto prípade keď hovoríme o zisku, vždy hovoríme o krádeži. A pokiaľ bude toto politika kohokoľvek presadzovať, vieme, že jeho úmysly sú zlé a je zcela poddaný fašistom.

 

 

ZÁVER:

 

 

Po prečítaní tohoto článku si snáď každý idiot musel uvedomiť, že od biedy tento národ nezachráni ani Kiska, ani Matovič, ani Sulík, ani podobní fašistickí prisluhovači. Dokým si toto ľudia neuvedomia, dovtedy s nami bude zle. Dokiaľ bude neobmedzené zarábanie peňazí bez práce existovať, dovtedy bude fašizmus tiež existovať.



Prístupov 5890
Kvalita článku
(62,9%) hlasov 7

PRÍSPEVKY
SLEDOVAŤ
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Prihláste sa, alebo použite facebook login facebook login
ĎALŠIE ČLÁNKY V BLOGU
Koniec ľudstva
[ 6.7.2014] (príspevkov 0)
tomlinson111, rudo887788, tominko6666 a ...
[ 25.4.2014] (príspevkov 1)
Vymývačka mozgov
[ 26.3.2014] (príspevkov 5)
Kto vyhrá hokej na SOCHI 2014?
[ 12.2.2014] (príspevkov 17)
Tretí seriózny článok
[ 3.2.2014] (príspevkov 0)
Najväčší zločin v histórií ľudstva
[ 10.1.2014] (príspevkov 15)
Druhý seriózny článok
[ 3.12.2013] (príspevkov 9)
Prvý seriózny článok
[ 24.11.2013] (príspevkov 6)
Putin
[ 1.10.2013] (príspevkov 0)
TOP 10 Guns N´ Roses
[ 23.9.2013] (príspevkov 4)