blogy logo
login PRIHLÁS SA
BLOG rudo887788
ČLÁNKY
DISKUSIE
SLEDOVAŤ BLOG
Vitajte na mojom blogu
rudo887788



Su tam niekde dobri policajti?
pridal rudo887788 10.5. 2014 o 15:26

Na zleho policajta narazite vsade. Zaujimave je, ze to klise bad cop/good cop nikdy neplati pri dopravnych policajtoch. Skoro vzdy je to kombinacia bad cop/bad cop.

 

Vraciam sa po polo-prazdnej dialnici domov v noci z nakupov. Pre zenu som nakupil topanky, kabelky a šaty, pre seba nike tenisky. Tempomat nastaveny o malicko viacej ako max. povolena rychlost a jeden prst na volante, vsak som nejaky frajer nie? Ako predbieham kolonu piatich kamionov zrazu sa na mna nalepia svetla osobneho auta a drzia sa par centimetrov za mojim kufrom asi minutu. Kedze na useku je obmedzena rychlost tak kamiony idu rovnako rychlo ako ja. Krucinal fagot soferov ako tento nemam rad. Stlacim plnovy pedal na podlahu, motor slastne zapradie od rozkose, ze sa nemusi flakat a o par sekund je medzi mnou a mojim obdivovatelom niekolko desiatok metrov.

 

Zaradujem sa pred kamiony a uvolnujem rychly pruh, ked v spatnom zrkadle zbadam ze sa auto rozsvieti ako vianočné stromčeky a reklama coca coly zaroven a policajne auto bliziece sa ku mne mi dava na znamost ze som prekrocil rychlost.

 

Stojim na krajnici a cakam kym mi pride policajt posvietit do tvare a oznamit vysku pokuty. S usmevom sa ho opytam ci mi moze vypisat pokutovy listok, aj tak postel je uz len 20 minut jazdy predo mnou tak naco si kazit spanok. Uz som sa davno zmieril s tym, ze ako mlady dobre zarabajuci muz som dojnou kravou pre svoj stat a policajtov.

 

O tyzden na to som si spomenul na pokutovy listok a kedze som poctivy dane platiaci blbec, tak som sa rozhodol ho zaplatit. Ale kedze sa mi spravanie policajta nezdalo uplne s kostolnym poriadkom, tak som si dal namahu a napisal list popisujuci situaciu, ze som sa len snazil udrzat si odstup od za sebou iduceho auta a spravanie policajta povazujem za zamernu provokaciu. K listu som prilozil pokutovy blok a bankovku v hodnode pokuty, ktoru som dostal a zabudol som na celu situaciu.

 

O 3 tyzdne mi dosiel list od policie. Velmi uctivy list, kde sa mi ospravedlnuju za spravanie policajta, ubezpecuju ma, ze voci nemu bolo zacate disciplinarne konanie, kedze maju hlasene aj ine podobne pripady takehoto jeho spravania, a dufaju ze tento incident nevrhne zle svetlo na pracu celeho policajneho zboru. A ze si mi dovoluju vratit vratit peniaze co som im poslal a pokutu povazuju za neplatnu. K listu bol prilozeny sek, kedze peniaze sa nemaju posielat v obalke.

 

Clovek na policajta - blbca narazi vsade kde sa len pohne. Problem nastane az vtedy, ked jeho sefovia zacnu zakryvat jeho spravanie.

 

Toto ale nastastie nie je pripad Home Office Police ( policie spojeneho kralovstva ). Ako poznam fungovanie slovenskeho policajneho zboru mohli by sa nieco priucit.



Prístupov 3964
Kvalita článku
hlasov 0

PRÍSPEVKY
SLEDOVAŤ
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Prihláste sa, alebo použite facebook login facebook login
ĎALŠIE ČLÁNKY V BLOGU
Sport, ktory by sme mali podporovat
[ 2.7.2014] (príspevkov 2)
Zeny sa musia naucit branit same
[ 6.6.2014] (príspevkov 0)
Vyriesila to RTVS spravne?
[ 2.6.2014] (príspevkov 1)
Zvlastny prehravac
[ 31.5.2014] (príspevkov 0)
Deti nam to vratia
[ 28.5.2014] (príspevkov 0)
Chorobne zbieranie
[ 25.5.2014] (príspevkov 0)
O fakt dobrej knihe
[ 22.5.2014] (príspevkov 0)
Uz nikdy v zivote neprispejem
[ 17.5.2014] (príspevkov 0)
Su tam niekde dobri policajti?
[ 10.5.2014] (príspevkov 0)
Choroba dnesneho sportu
[ 4.5.2014] (príspevkov 0)