blogy logo
login PRIHLÁS SA
BLOG si333k
ČLÁNKY
GALÉRIE
DISKUSIE
SLEDOVAŤ BLOG
Vitajte na mojom blogu
Si333k



Lineage 2
pridal Si333k 30.12. 2005 o 11:45

Každý kto niekedy navštívil stránku www.lineage2.com a uvidel aspoň zopár screenshotov tejto populárnej MMORPG zatúžil stať sa súčasťou tohto virtuálneho sveta. Ak práve nemáte chuť platiť mesačné poplatky alebo si len chcete vyskúšať čo všetko hra obnáša nie je nič jednoduchšie ako si ju zahrať na neplatenom tzv. free servery. Je až zarážajúce koľko free serverov práve tejto hry existuje, dokonca funguje aj rebríček top 100 free Lineage 2 serverov a na jeho špici tróni už niekoľko rokov práve server o ktorom som sa rozhodol Vám napísať a bližšie ho predstaviť. Je to L2 EXTREME server ( www.l2extreme.com ). Hráčom, ktorý na ňom chcú hrať odporúčam si najprv prezrieť fórum, zaregistrovať sa na ňom a potom sa zaregistrovať aj na samotnom hracom servery. Extreme ponúka hneď 4 hracie servery. Tým že stojí na vrchole rebríčku je veľmi navštevovaný a niekedy sa stáva, že bohužiaľ kapacitami nestačí vykryť všetkých hrania chtivých. Ponúka 2 high rate servery a dva low rate servery. Na rozdiel od oficiálneho serveru ale ponúka mnoho vylepšení a zjednodušení, te sa týkajú hlavne high rate serverov. Hráči nie su nútený robiť prestupové questy a ani dlhé týždne zbierať suroviny na výrobu kvalitnejších zbraní, ktoré sa bežne musia vyrobiť u majstrov kováčov. Tu ich nahradili umelo vytvorene NPC postavy, ktoré zbrane najvyšších tried predávajú, ale na ich kúpu je potrebné predsa len zobierať aj nejaký ten materiál. Mnoho free serverov trpí tým, že nepodporuje niektoré funkcie hry. Na rozdiel od nich L2EXTREME server beží skvele, šikovný GM sami niektoré funkcie dopísali a iné upravili, aby vyhovovali hráčskej komunite, ktorá je vskutku veľká.

Ak sa rozhodnete hrať na tomto špičkovom servery a budete potrebovať nejaké rady, stačí sa na mňa len obrátiť a rád Vám pomôžem. Hru samotnú som prešiel niekoľko krát za rôzne postavy a navyše vlastním doma vyše 400 stranový GUIDE príručku s popisom rás, levelov, kúziel, predmetov, questov,... Nepovažujem sa za experta ale veľa vecí viem a na ostatné Vás rád nasmerujem. Hra Lineage 2 si získala veľkú popularitu a mnoho fór a stránok sa venuje rôznym problémom a ich riešeniu.

Na záver sa teším na veľký update Chronicle 4 : Scions of Destiny, ktorý by mal priniesť nové lokácie, predmety, profesie,...

Veľa zdaru vo virtuálnom svete Elmory Vám želá Si333k.



Prístupov 6142
Kvalita článku
hlasov 0

PRÍSPEVKY
SLEDUJETE
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Prihláste sa, alebo použite facebook login facebook login
ĎALŠIE ČLÁNKY V BLOGU
WOW
[ 29.9.2008] (príspevkov 0)
2 MOONS
[ 14.1.2007] (príspevkov 0)
Lineage 2
[ 30.12.2005] (príspevkov 11)