blogy logo
login PRIHLÁS SA
BLOG matkagregova
ČLÁNKY
GALÉRIE
DISKUSIE
1
SLEDUJETE BLOG
Vitajte na mojom blogu
onlinetinushka



Scene štýl
pridal onlinetinushka 7.6. 2008 o 18:07

ćo si obúva:tieto girls nosia balerínky,vansskejterky atenisky converse.Často majú rôznofarebné šnúrky(iná na každej topánke či viac na jednej topánke).Niekedy aj každú topánkuinej farby.Proste crazy :-) 
Aké nohavice:rovnaké ako u enáčov sú to úzke nohavicev tmavých farbách ako čierna,modrá,fialová.So svetlejších sú to ružová a zelená.Scene tiež nosia riflové či čierne minisukne.Čo pre scene ani neegzistuje súdlhé sukne.Jednoznačná trefa sú aj čierne legíny.
Čo nahoru:farebné tričká,najlepšie s obrazkami ako mraky,hello kitty,hviezdičky,pištole,prúžky,ro boti,dinosavri,motilíky,gloomy bear obľúbená skupinaalebo veselé popisy a texty.V zime nosia krátke vestičky a mikiny aby vinikli doplnky.
Aké doplnky:slnečné okuliare v "XXL,, velkostiach.Platí žečím vetšie tým lepšie.Ďalšia dôležitá vec sú náhrdelníky s veľkými korálami alebo zas extremne veľké.Prívesky ako srdce,kľúč a podobné... veľké tašky sú nezbitnov vecou.Vo vlasoch nasia sponky svzormi ako hello kitty a gloomy bear. Alebo jednoducho len mašličkzu :-)Nosia piercingy ako septum,monroe,spider bites a browbreakers
Ako sa maľovať:chce to nápad!Ale istotou sú tmavé linky vo farbách ako čierna.Kombinuj ich s pestrofarebnými očnými tienmi vo farbách:ružová,modrá,zelená,fialová a červená.Bláznivé kombinacie sa žiadajú.NEJDEN O FARBU ALE O NÁPAD!!!!ale zas platížečím viac čiernej tým viac scene.Scene girls nosia často aj umelé nechty v crazy farbách alebo naopak v čiernej.Scene nosiačasto aj umelé riasy.
Vlasy:vlasy sú takmer najhlavnejšoučasťov tohto štýlu.Scene majú čierne alebo naopak blond vlasy s farebnými melírmi.Majú ofinu tesne nad očami aby vinikol make-up.Farby melíra sú pestré ako ružová,zelená,modrá.
Čo počúvať:Hardcore,grincore,metal,punk,indie,old school emo amôžeš počúvať aj rap.Rozhodne by si mala vedieť niečo o historii kapeli či speváka.Hľadaj to na nete či v časopisoch.Chod na koncerty koľko len môžeš.Scene milujú koncerty od toho sú vlastne scene





Prístupov 15120
Kvalita článku
(93,3%) hlasov 3

PRÍSPEVKY
SLEDOVAŤ
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Prihláste sa, alebo použite facebook login facebook login
ĎALŠIE ČLÁNKY V BLOGU
o nich
[ 26.8.2008] (príspevkov 0)
prison break
[ 20.8.2008] (príspevkov 1)
o nej
[ 20.8.2008] (príspevkov 0)
o nich
[ 20.8.2008] (príspevkov 0)
texty piesničky
[ 19.6.2008] (príspevkov 1)
Zac,Wanessa,Ashley...
[ 16.6.2008] (príspevkov 5)
Bill má babu
[ 16.6.2008] (príspevkov 0)
topánky
[ 13.6.2008] (príspevkov 3)
Keisha
[ 13.6.2008] (príspevkov 0)
Avril Lavigne
[ 13.6.2008] (príspevkov 0)