blogy logo
login PRIHLÁS SA
BLOG matkagregova
ČLÁNKY
GALÉRIE
DISKUSIE
1
SLEDUJETE BLOG
Vitajte na mojom blogu
onlinetinushka



o nich
pridal onlinetinushka 20.8. 2008 o 15:47

Podľa Amelle Berrabah, členky britskej dance-popovej skupiny Sugababes, by Timbaland s nimi mohol v budúcnosti spolupracovať. Populárna dievčenská kapela a známy americký producent sa stretli minulý rok, v čase keď "Timbo" pracoval na Madonninom albume.

"Timbaland je z nás nadšený. Dokonca nám už aj navrhol, aby sme spolu niečo spravili. Napokon sme s ním a s Justinom minulý rok strávili dosť veľa času, pretože pracovali na Madonninom albume v tom istom štúdiu ako my. Medzi nahrávaniami sme spolu chodili na obedy a na večere." - prezradila pre britský denník Daily Star Amelle, ktorá sa s k Sugababes pridala na konci roka 2005.

"Ich spoločnosť bola skvelá - bola s nimi veľká zábava. Ale nepodarilo sa nám z nich vytiahnuť žiadne pikošky o Madonne. Boli ohľadne jej novej hudby veľmi tajnostkárski."

So samotnou Madonnou sa vraj Amelle, Keisha a Heidi nestretli, ale jej jedenásťročná dcéra Lourdes by bola podľa nich vítanou posilou Sugababes. "Bola som na obede s jej dcérou. Je naozaj zlatá. Musím sa jej nabudúce spýtať či by si s nami nezaspievala, keď sa opäť stretneme." - dodala 23-ročná speváčka.

Zdroj: Music-news.com
Foto: Sugababes.com

Už od vydania singla Denial sa objavovali informácie o novom albume Sugababes, ktorý mal vyjsť začiakom roka 2009. Jeho vydanie sa však posunulo na koniec tohto roka a tým pádom sa posunulo aj vydanie pilotného singla. Ten dostal názov Girls a svoju premiéru si včera odbil v britských rádiách, dnes je už aj na internete. Song nezapadá do predošlej tvorby Sugababes, dievčatá sa opäť snažia o niečo nové. Mnohé zahraničné média ich nový sound označili za "funkier than anytime before", takže funkovejší než kedykoľvek predtým. Niesom si istý, či je práve toto najštastnejšie označenie pre tento štýl hudby, stále je to čistokrvný POP, posúdiť môžete pod článkom.

Mutia:zo skupiny sugababes odisla kvoli tehotenstvu,s nov mala tato skupina najvetsi uspech v historii

Keisha:zakladatelka skupiny sugababes,modelka a najlepsia kamoska Haidy

Haidy:prisla po Siobah vdaka priatelstve s Keishou

Amelle:Clenkou skupiny sa stala roku 2007,vdaka nej vidali sugababes single ako DENIAL,ABOUT YOU NOW a CHANGE



Prístupov 1872
Kvalita článku
hlasov 0

PRÍSPEVKY
SLEDUJETE
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Prihláste sa, alebo použite facebook login facebook login
ĎALŠIE ČLÁNKY V BLOGU
o nich
[ 26.8.2008] (príspevkov 0)
prison break
[ 20.8.2008] (príspevkov 1)
o nej
[ 20.8.2008] (príspevkov 0)
o nich
[ 20.8.2008] (príspevkov 0)
texty piesničky
[ 19.6.2008] (príspevkov 1)
Zac,Wanessa,Ashley...
[ 16.6.2008] (príspevkov 5)
Bill má babu
[ 16.6.2008] (príspevkov 0)
topánky
[ 13.6.2008] (príspevkov 3)
Keisha
[ 13.6.2008] (príspevkov 0)
Avril Lavigne
[ 13.6.2008] (príspevkov 0)