blogy logo
login PRIHLÁS SA
BLOG dragonslayer
ČLÁNKY
DISKUSIE
SLEDOVAŤ BLOG
Vitajte na mojom blogu
DragonSlayer



Naruto Shippuden Ultimate ninja Heroes 3
pridal DragonSlayer 3.1. 2011 o 14:09



Platforma: PSP
Dátum Vydania: 11.5.2010
Žáner: Bojovka

Kto by nepoznal blonďavého ninju Naruta, veďje to stará známa firma.
Ale teraz k veci

Naruto Shippuden Ultimate Ninja Heroes 3 vás prevedie prvými 120 dielamy druhej série Naruta (s podtitulom Shippuden). Na výber máte mody Master Road (Hlavný Príbeh), Free Battle (vs. mode ved to je jasné), Practice (tréning), Wireless Batle (multiplayer).
V Master Roade máte 7 arcou ktoré su rozdelené do 2 až 4 častí. V príbehu máte dve tipy misii.

Boj a Beh. K Boju sa dostaneme pri Free Battle, a v Behu máte za úlohu sa dostat 2d priestranstve v časovom limite z jedného bodu do druhého, alebo porazit čo najviac protivníkou.
Popri príbehu možete prechádzať aj cez vdleajšie misie pomocou ktorích odomíkate Collectables (Obrázky, Videa a Hudbu) ktoré si následne možete prezrit v Naruto House, alebo Tactics ktoré sa využívaju pri boji (možu byť Offensivne, Defensivne alebo vám možu zvýšiť rýchlosť), Collctables aj Tactics kupujete za NP (Ninja Point).
To by bolo k Master Roadu všetko, o Príbehu nebudem hovoriť nechcem Spoilovať.
Vo Free Battle máte na výber zo 48 postáv.
Boj može byť Klasický 1 na1 ale može byť aj 1 na 2, 1 na 3 atď , proste v jednom boji možu byť až 4 postavy.
Pri boji možete používať normálne útoky, Ninjustu (špeciálne útoky), a Ultimátne Techniky, keď ich aktivujete a udriete protivníka tak sa vám zobrazia tlačítka ktoré máte stlačiť tzv. Button Mashing, keď tak urobíte nabehne krátka Video Sekvencia v ktorej vaša postava použie svoju Ultimátnu Techniku na daného Protivníka (ale veď to je jasné). Ďalej pri boji možete použiť aj Awakening, dása povedať že je to Rage Mode, po viacerých combách sa vám pri ukazateli života objaví ikona tlačítka L, keď ho stlačíte tak sa postava prepne automaticky do Awaken Modu (v tomto mode sa nedajú používať Ultimátne Techniky).
Ozaj ešte k tým Ninjutsu, keď hrajete 2 na 2 možete použiť tzv. Linked Ninjustu, znamená to že keď je váš spolubojovník blízko vás a spájaju vás modré blesky tak možte použiť Linked Ninjustu, je to to isté jak pri obyčajnom Ninjutsu, proste stlačte Trojuholnik a Kolečko a tým zautočite na protívnika s Linked Ninjustu.
Takže Free Battle by sme mali.
Practice- Obyčajný tréning nič iné
No čo by som ešte napísal, v Options si možete nastaviť Jazyk na Anglický alebo Japonský (ja preferujem Japonský, Originál je Originál), v Hlánom Menu máte ešte možnosť Tree of Mettle, tam sa vam možu za našetrené NP odomknúť Wallpaperi pre vaše PSP, Grafika je Dobrá, Soundtrack je Skvelý a Ovladanie takisto.

+ Pekná Grafika
+ Skvelý Soundtrack
+ Ovládanie
+ Možnosť Japonského Dubingu

- Behacie Misie niekdy Nudia

Dávam téjto Hre 95%
Vopred sa ospravedlňujem za chyby, je to moja prvá recenzia.



Prístupov 5286
Kvalita článku
(70%) hlasov 2

PRÍSPEVKY
SLEDOVAŤ
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Prihláste sa, alebo použite facebook login facebook login
ĎALŠIE ČLÁNKY V BLOGU
Zomrel Pavol Demitra
[ 7.9.2011] (príspevkov 22)
Naruto Shippuden Ultimate ninja Heroes 3
[ 3.1.2011] (príspevkov 1)