blogy logo
login PRIHLÁS SA
BLOG dristal
ČLÁNKY
DISKUSIE
1
SLEDUJETE BLOG
Vitajte na mojom blogu
drístal



Bojím sa
pridal drístal 23.10. 2011 o 17:57

Ahojte , moje meno  je Patrik, nie nebojte sa, nie Patrik Rytmus ten čo repuje, Patrik Tkáč tiež nie, to sa zase ja nebojím, ale taký, niečo medzi týmito dvomi, čím chcem povedať že nie som žiadny komerčný hulvát a ani žiadny boháč, jednoducho  som taký,    Patrik bežný.

Dnes som sa rozhodol napísať svoj prvý blog v živote, pretože je tu jedna vec  ktorá ma už dlhší čas trápi. Nikdy som sa o politiku nijak zvlášť nezaujímal, vnímam ju asi ako bežný pracujúci človek, viem že je tu, viem že je špinavá, skorumpovaná, farizejská, lemovaná škandálmi a kauzami a viem  aj to, že zmeniť tento stav nie je  vôbec jednoduché, preto že špina je príliš zažratá. Momentálne u nás vnímam politiku ako jedno obrovské lietadlo na ktorého palube sa vezie milióny Slovákov, lietadlo ktoré by malo riadiť 150, z našich daní kráľovsky zaplatených odborníkov na lietanie, takže sa vlastne nie je čoho báť!?  Ale ja sa veru bojím! Bojím sa pretože pre náš let hlásia zhoršenie letových podmienok, hlásia silné búrky a mohutné turbulencie. Bojím sa a preto som si povedal že nazriem do kabíny pre pilotov a presvedčím sa, či je všetko v poriadku. Otvoril som dvere do miestnosti pre pilotov a od tej chvíle sa bojím úplne že najviac!  Namiesto 150tich zohraných a skúsených pilotov som mal možnosť uvidieť ani nie polovicu rozhádaných a ziskuchtivých, odborníkov na podvody či korupciu. Videl som  ako sa hádajú aj o to , že kto a akú súčiastku si z nášho lietadla uchmatne! Videl som aj ako niektorý z nich zmätočne skúšajú pilotovať naše lietadlo, ako tam stláča rôzne tlačítka a ťahá za páky ktoré pred tým v živote nevidel Keď som sa pozrel bližšie tak som pochopil. Naše lietadlo majú dovolené pilotovať  napr.“ odborníci“ akými sú hokejová legenda, futbalový rozhodca  či automobilový pretekár atď.     Neverím! 

 

 Zhnusený a vystrašený som tie dvere  radšej v tichosti zavrel a šiel si sadnúť na svoje miesto. Teraz tu sedím a modlím sa za to aby  to naše rozkradnuté lietadlo ktoré síce stráca výšku ale ešte stále letí, niekedy dostalo naozajstných odborníkov na lietanie, odborníkov ktorý nastúpia s cieľom opraviť lietadlo aby znova nabralo výšku a postarajú o náš dôstojný let!

Áno viem,  som naivný!  Som naivný asi ako každý slovenský volič!!



Prístupov 2192
Kvalita článku
(59%) hlasov 10

PRÍSPEVKY
SLEDUJETE
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Prihláste sa, alebo použite facebook login facebook login
ĎALŠIE ČLÁNKY V BLOGU
RÉBUS.
[ 1.6.2012] (príspevkov 9)
CHOROBA.
[ 15.2.2012] (príspevkov 9)
Bojím sa
[ 23.10.2011] (príspevkov 8)