blogy logo
login PRIHLÁS SA
BLOG kamil2310
ČLÁNKY
GALÉRIE
DISKUSIE
SLEDOVAŤ BLOG
Vitajte na mojom blogu
Kamil2310 III



Stavba herného brnenia časť 2. Maska 2/3 prvá vrstva vlákien
pridal Kamil2310 III 26.4. 2012 o 18:28



Zdravím, v tejto časti budem rozoberať  prvú vrstvu vlákien ktorú dáte po tom ako uschne vôbec prvá vrstva niečoho čo ste dávali na masku.

Teraz môžete skúsiť ten rozdiel medzi papierom a tým čo máte teraz, na dotyk a aj na tlak je to oveľa pevnejšie. Prvá vrstva vlákien pôjde buď z vnútra alebo z vonku, no ja som uprednostnil z vnútra aby to nebol čistý papier, lebo zvyšok pôjde iba zvonka. Takže postup bude ako stále, vetraný priestor, respirátor..... lenže tentokrát namiesto čistého natretia aj priložíte tie vlákna ktoré boli k tomu laminátu. Máte ich cca 1m2, na moju masku to bolo dosť no neviem ako to bude na vašú vec. Rozriedite to rovnako ako minule teda 50 ku 1 a dôležite bude si myslene rozdeliť maskú na nejaké časti, pomerať ich a vystrihnúť ich z tej látky. JEDNA OPRAVA: TIE VLÁKNA PRI LAMINÁTE SÚ SKLENNÉ VLÁKNA, TAKŽE PRI PRÁCE STÁLE RESPIRÁTOR 

 

Prečo merať a strihať ? Je to dobrá rada. Robil som masku pol na pol teda polku som strihal a meral a pol som iba tak nacapaval hocijaké časti z látky. Jednoznačne sa tá časť ktorá bola strihaná na mieru lepila lepšie ako náhodné tvary. Takže zoberte si tú pol hoďku a robte to, najlepšie tým gumenným krajčírským metrom. 

 

Inak celý postup bude ako predošlý až na to že sa niečo lepí. Ale pozor maska bude čoraz menej tvárovateľná takže zase bude narovnanie ťažšie a rátajte s tým že maska sa bude kriviť pri tejto fáze takže nonstop odporúčam dávať pozor a vyrovnávať 

 

http://www.youtube.com/watch?v=LoIHBc7uxf0

 

Teraz rady do práce :

Majte zopár cca 5 párov rukavíc lebo tie vlákna sa vám budú lepiť na rukavice takže bude optimálne každých 10 minút meniť ich. 

Vlákna budú všade po izbe lebo sa strašne rozpadajú takže ideálne robiť na nejakéj podlahe a nie koberci aby sa to lepšie vysávalo. 

Štetec tiež bude od vlákien ale ten bude stačiť iba utrieť do nejakej servítky občas. 

Trpezlivosť nadovšetko, nacentrujte dobre každú časť látky 

Látka sa nedá znova pretrieť dobre štetcom lebo vlákna sa budú lepiť na štetec takže musíte dať 80 % na prvý krát a až keď to uschne tak drobné úpravy robiť. Ale zase nieje dôležite vnútro, to je iba kvôli stabilite. 

 

 

 

+ bonusové fotky mojích mini space marinov 

ak by ste chceli môžem aj o maľovaní malích na hranie w40k stolnej hry urobiť blog :P 



Prístupov 4935
Kvalita článku
(98,9%) hlasov 9

PRÍSPEVKY
SLEDUJETE
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Prihláste sa, alebo použite facebook login facebook login
ĎALŠIE ČLÁNKY V BLOGU
Brnenie Space Marine, obrázky mimo masky
[ 21.6.2012] (príspevkov 9)
Stavba herného brnenia časť 2. Maska 2/3...
[ 26.4.2012] (príspevkov 11)
Stavba herného brnenia časť 2. Maska 2...
[ 22.4.2012] (príspevkov 11)
Stavba herného brnenia časť 1. Maska 1...
[ 20.4.2012] (príspevkov 20)