blogy logo
login PRIHLÁS SA
BLOG lacike
ČLÁNKY
DISKUSIE
1
SLEDUJETE BLOG
Vitajte na mojom blogu
-Lacike-



getting up
pridal -Lacike- 16.8. 2009 o 21:38

Abstergo, Masayf

Po úspešnom splnení oboch posledných vrážd sa opäť preberáte v laboratóriu. Vidic odíde a vy si môžete pohovoriť s Lucy pri jej stole a potom pri Vidicovom stole. Vráťte sa do svojej izby a dvere sa zavrú. Otvorte si ich kódom, čo ste získali vo vašej skrini. Môžete si pozrieť maily v Lucynom počítači, kód k nemu máte z jej pera, čo nechala minule na stole. Môžete si tiež pozrieť maily vo Vidicovom počítači, pero s kódom k počítaču ste mu minule ukradli z vrecka. Takto získate dodatočné informácie. Potom si ľahnite spať do svojej postele. Keď sa preberiete, opäť sa uložte do stroja.
V Masayfe ste opäť povýšený a získavate naviac vrhacie nože a lepšie ovládanie meča.



Časť 6


Jeruzalem (Middle District)

7 Rozhľadní, 6 civilov v ohrození.

Pátranie
1. Zastrašovanie v centre. Zamerajte sa na chlapíka a keď odíde, tak ho sledujte a zbite. Povie vám, že Robert chce len mier, hoci na to ide silou. Chce to dokázať na pohrebe Addina.
2. Informátor na juhovýchode. Musíte sa v časovom limite dostať za druhým informátorom severnejšie. Dostanete mapu s rozmiestnením stráží a pozíciou Roberta.
3. Informátor v centre. V časovom limite zabite päť označených vojakov bez vyvolania poplachu. Zato vám poradí, aby ste sa nepokúšali bojovať so všetkými Robertovými vojakmi naraz, pretože sú veľmi skúsení. Dostanete mapku s vhodnými pozíciami.
4. Kradnutie na severovýchode. Zamerajte sa na križiaka a vojaka v komplexe. Potom vojaka okradnite a získate mapu s rozmiestnením stráží na pohrebe Majd Addina.
5. Informátor na západe. Zabite v časovom limite štyroch lučištníkov. Opäť sú vhod vrhacie nože. Za odmenu vám poradí využiť učencov na prešmyknutie sa na pohreb.
6. Špehovanie na severozápade. Len si vypočujte rozhovor troch mužov, no nezistíte nič viac, než že Robert sa chystá usporiadať pohreb.

Robert de Sable
Keď skončíte s prieskumom, vráťte sa do kancelárie bratstva po povolenie na vraždu. Zájdite potom k cintorínu. Nenápadne vylezte na budovy pri múre cintorína a dostaňte sa naň, vchody sú totiž strážené. Zájdite k davu a sledujte pohreb. Po scénke vás napadnú templári a vojaci. Tentokrát musíte bojovať. Samozrejme nemusíte hneď a naraz, môžete sa presunúť ďalej, pár ich zabiť a zase sa stiahnuť. Keď ich pobijete, zostáva vám stále hlavný templár v čiernej prilbe. Toho normálne nezabijete. Zhoďte ho na zem, či už pri boji, alebo ho chyťte a hoďte. Keď je na zemi, rýchlo si zmeňte zbraň za skrytú čepeľ a skočte na neho. Zistíte však, že to nie je Robert. Po rozhovore s podvodníčkou sa vráťte do kancelárie bratstva.
Musíte do Arsufu. Po rozhovore sa vydajte k bráne von z mesta. Za bránou si vezmite koňa a vyrazte do oblasti Kingdoom. V kráľovstve pokračujte do časti Arsuf. Je pri meste Acre. Keď vstúpite do tej oblasti, tak sa len prosto prebojujte celou cestou cez hromadu nepriateľov až na koniec, kde stretnete Roberta a kráľa Richarda. Richard vám umožní čestný súboj, teda vy sám a Robert a jeho muži. Porazte ich a napokon príde sám Robert. Toho porazte rovnako, ako falošného Roberta v meste, teda zhoďte ho na zem a bodnite skrytou čepeľou. Nejde to samozrejme tak ľahko, ako je to napísané, má pri sebe najsilnejších rytierov a musíte ich dostať všetkých naraz bez uloženia pozície. Keď vyhráte, pohovoríte si s kráľom Richardom a vraciate sa naspäť do laboratória.

 

Clanok bol skopitovany z abcgames.sk.



Prístupov 2500
Kvalita článku
(95%) hlasov 2

PRÍSPEVKY
SLEDUJETE
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Prihláste sa, alebo použite facebook login facebook login
ĎALŠIE ČLÁNKY V BLOGU
mafia
[ 10.9.2009] (príspevkov 0)
vietcong
[ 10.9.2009] (príspevkov 1)
vietcong 2
[ 10.9.2009] (príspevkov 0)
GTA 4
[ 16.8.2009] (príspevkov 0)
getting up
[ 16.8.2009] (príspevkov 0)
assasins creed
[ 16.8.2009] (príspevkov 0)
call of duty 4
[ 16.8.2009] (príspevkov 1)