blogy logo
login PRIHLÁS SA
BLOG bossmartas
ČLÁNKY
DISKUSIE
1
SLEDOVAŤ BLOG
Vitajte na mojom blogu
Boss Marťas



Stretnutie so Sectorákom Kirom
pridal Boss Marťas 18.3. 2015 o 22:24



Keďže som si všimol, že blogy boli obdarené novým výzorom, tak som sa rozhodol toho využiť. Je pekné vidieť, kto dal hlas vášmu článku, ktorému autor venuje svoj čas, ak má však určité kvality, ale tie nemusia byť na 100%. Najviac ma teší, že vidím hodnotenie od ľudí, ktorý sa k tomu nevyjadrili.

Tak a ja teraz pár minút venujem pár veciam a to o stretnutí, ktoré rozhodne zmenilo môj život, podobne ako keď had lákal Adama a Evu, aby jedli zo zakázaného stromu.

Prispievať na sector a baviť sa ľuďmi, ktorých nepoznáte je, no ako to povedať „iné“, než sa baviť s človekom, ktorého poznáte, alebo ste s ním niečo zažili. Nikdy by ma nenapadlo ,že sa vôbec stretnem s niekým zo sectoru a že to bude práve Kira 260686 tak to by som nazval – tak toto je fakt silné kafé. Po pár rozhovoroch, kde som sa neubránil smiechu, čo je základ, sme si dohodli svoje úplne prvé stretnutie a to sa malo dokonca konať na „Deň narcisov 2011“ – 15.apríla. – inak je to fakt skvelá akcia, ktorej som sa už párkrát zúčastnil. Stretnutie nám vtedy nevyšlo, ma to dosť mrzelo, ale nestrácal som nádej a veril som, že to vyjde.

Stretnutie sa nakoniec uskutočnilo 20.apríla 2011, si pamätám ako som mal pripnutý narcis na bradavke. Samozrejme som bol z Kiru prekvapený, v dobrom zmysle slova. Som neváhal ani sekundu a šli sme do môjho príbytku na Honde. Som mal vtedy ešte Playstation 3 a tak sme drtili Killzone. Aby som nemotal piate cez deviate, tak to bolo fakt super spoznať niekoho z webu a človek získa na tú osobu úplne iný pohľad. Na webe sa totiž nájdu ľudia, ktorí si urobia na človeka obraz z nejakej veci, ktorú správne nepochopia a tak je u nich dementom, ale to je ich problém. Stretnutie to nebolo posledné a ďalšie nasledovalo 18.5.2011 a Kira mi vtedy priniesol aj Little Big Planet a si pamätám ako mi vravel, že jeho Playstation 3 dostala YLOD a išli sme pozrieť nejaké ženy. Potom sme sa už dlho nevideli, viem, že ešte v novembri 2011 sme spolu telefonovali a len sme kecali o tom, aké je to Uncharted 3 bohovská hra.

Potom nastala dlhšia odmlka, avšak sa mi páčilo aká sa na blogoch vytvorila komunita a prišli tam ľudia ako Ratchet, Program Alice, BruceLee1991, Roné, Dragonfly, DeNrEs Kitty666 a ďalší. Našlo sa veľa neprajníkov, ale komunita to prežila a žije dodnes.

Po troch rokoch, teda v roku 2014 som sa ja ozval Kirovi a som mu hovoril, čo som objavil na svojich cestách autom a na akej som akcií. Kira mi vraví, že nie je ďaleko odomňa a tak ma napadlo, že je čas na ďalšie stretnutie. Som práve sedel v bare a pofajčieval a tak som si vypýtal kávičku a začal som to riešiť. S Kirom som sa nakoniec stretol, ktorý bol očarený mojím nezvyčajným autom a o celom stretnutí sa môžete dočítať TU

Bolo super, že teraz som Kirovi jeho návštevu u mňa vrátil, keď som prišiel ja za ním. Samozrejme na sectore sú ľudia, s ktorými komunikujem a nebránil by som sa stretnutiu. Vôbec by som sa ani nechcel baviť o hrách, ale o rôznych zážitkoch zo života. By som sa rád napr. stretol s Patrixom85, Ricardom.88, mIREC666,  Rochedom, Red XIII, WampyR. Pre niekoho možno zvláštny výber, no hlavné, že u mňa by to bolo OK, veď prečo sa nestretnúť s niekým koho mám rád a poteší ma príspevkom. Ja som taký slovenský cestovateľ, kamoši mi vravia, že vymetám všetky možné bary a reštaurácie a majú pravdu. Spoznal som veľa skvelých ľudí, ktorý som ešte ani poriadne nepoznal a zažil som s nimi skvelé dni. Dalo by sa povedať, že to boli šialené veci, ktoré prekročili všetky možné hranice.

ČARO STRETNUTIA JE VTOM, ŽE VYCÍTITE S AKÝM STE ČLOVEKOM        



Prístupov 12011
Kvalita článku
(91,8%) hlasov 11

PRÍSPEVKY
SLEDOVAŤ
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Prihláste sa, alebo použite facebook login facebook login
ĎALŠIE ČLÁNKY V BLOGU
NITRA + HOKEJ
[ 16.10.2016] (príspevkov 7)
Michalský Jarmok
[ 1.10.2016] (príspevkov 7)
Boss Marťas a Kira 260686 - stretnutie p...
[ 12.9.2016] (príspevkov 41)
Stretnutie so Sectorákom Kirom
[ 18.3.2015] (príspevkov 19)
Kvety 2014/2015
[ 6.1.2015] (príspevkov 13)
Marťas a Kira260686
[ 28.5.2014] (príspevkov 49)
Čung-jüan-čchi-kung - skúsenosti
[ 18.9.2013] (príspevkov 2)
Posledný z nás (The Last of Us bez spoil...
[ 14.6.2013] (príspevkov 7)
Ján Slota - klasik
[ 29.4.2013] (príspevkov 2)
Výnimočne vysvetlenie konca Bioshock Inf...
[ 7.4.2013] (príspevkov 7)