blogy logo
login PRIHLÁS SA
BLOG kralsamanov
ČLÁNKY
VIDEÁ
DISKUSIE
SLEDOVAŤ BLOG
Vitajte na mojom blogu
naruto uzumaky 007



kakashi
pridal naruto uzumaky 007 28.2. 2009 o 14:50

Hatake Kakashi

Upozorňujem, že tento článok môže obsahovať informácie či udalosti z deja.

Tak ako jeho otec, aj Kakashi bol odmalička úžasný ninja. Vo svojich 5. rokoch úspešne vyštudoval ninjovskú akadémiu a v 6. rokoch už dosiahol hodnosť Chunnina. O pár rokov bol však jeho otec zatratený vlastnou dedinou, pretože zachránil svojich priateľov miesto toho, aby splnil misiu. Zavrhovaný všetkými, dokonca aj tými, ktorých zachránil, spáchal Kakashiho otec seppuku (rituálnu samovraždu). Po tejto udalosti sa Kakashi stal hotovým príkladom ninju.

 

Pravidlo, že zaručenie pozitívneho výsledku misie je dôležitejšie ako byť dobrým členom tímu z neho spravilo arogantného, postrádajúceho humor a nudného človeka. Kakashi bol členom tímu Minato spolu s liečiteľkou Rin, Uchiha Obitom (členom Uchiha klanu) a učiteľom Namikaze Minatom, ktorý sa neskôr stal 4. Hokagem. V 13. rokoch dosiahol Kakashi hodnosť Jonina. Ako odmenu za tento úspech bol poverený viesť sabotážnu misiu, pri ktorej mali vyhodiť do povetria most, aby tak zabránili nepriateľom zaútočiť na Konohu. Krátko po začiatku misie bola však Kakashiho členka tímu Rin zajatá nepriateľmi. Obito sa začal sústreďovať na jej záchranu, ale Kakashi povedal, že musia v prvom rade dokončiť misiu a neurobiť tú istú chybu ako jeho otec. No po Obitových slovách sa rozhodol, že mu predsa len pomôže a pôjde zachrániť Rin. Počas toho, ako ju zachraňovali, prišiel Kakashi o oko, keď sa postaral o jedného z Obitových protivníkov. Z vďačnosti za Kakashiho záchranu, Obito prebudil svoj Sharingan a zabil ďalšieho protivníka.
Chvíľu na to, ako sa im podarilo zachrániť Rin, bola na Kakashiho spustená technika pádu kameňov. No Obito ho odhodil stranou a kamene zavalili jeho. Chvíľku pred tým než zomrel, povedal Rin nech mu vyoperuje oko so Sharinganom a implantuje ho Kakashimu ako darček. Ako odplatu za Obitovu smrť zabil Kakashi nepriateľského ninju pomocou sharinganu a teraz už perfektnej techniky - Raikiri.

Roky po tejto udalosti sa Kakashi stal členom ANBU a vodcom squadu. V priebehu jeho práce v ANBU pod Kakashim pracovalo niekoľko ľudí, medzi ktorými bol aj Tenzo. Ten sa osvedčil ako jeho najlepší kouhai (podriadený). Nie je známe, prečo alebo kvôli čomu Kakashi opustil ANBU, ale stále nosí svoje rukavice, charakteristické pre uniformy členov ANBU.

Kakashi sa stal veliteľom Tímu 7, v ktorom boli Uzumaki Naruto, Haruno Sakura a Uchiha Sasuke. Po rozpade tímu 7 sa stal členom nového tímu, ktorý dostal jeho meno - Tím Kakashi. Vďaka svojmu Sharinganu ovláda veľmi veľa techník a tiež dokáže okopírovať každú, ktorú videl. Okrem ninjutsu je tiež výborný v taijustu. Je povestný tým, že v každej situácii číta knihy neprístupné deťom, ktorých autorom je Jiraya.

Základné informácie:

  • Pozícia: Jonin
  • Vek: 26 - 27; Shippuuden - 29
  • Učiteľ: Namikaze Minato
  • Tím: Tím Minato (Hatake Kakashi, Rin, Uchiha Obito, Namikaze Minato); Tím 7 (Hatake Kakashi, Uzumaki Naruto, Haruno Sakura, Uchiha Sasuke); Tím Kakashi (Hatake Kakashi, Uzumaki Naruto, Haruno Sakura, Sai); 8-man squad (Hatake Kakashi, Yamato, Uzumaki Naruto, Haruno Sakura, Sai, Aburame Shino, Hyuuga Hinata, Inuzuka Kiba.)



Prístupov 1184
Kvalita článku
hlasov 0

PRÍSPEVKY
SLEDOVAŤ
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Prihláste sa, alebo použite facebook login facebook login
ĎALŠIE ČLÁNKY V BLOGU
naruto parody
[ 20.4.2009] (príspevkov 0)
kung fu panda
[ 3.3.2009] (príspevkov 0)
uzumaki naruto
[ 28.2.2009] (príspevkov 0)
sasuke
[ 28.2.2009] (príspevkov 0)
tsunade
[ 28.2.2009] (príspevkov 0)
jiraiya
[ 28.2.2009] (príspevkov 0)
kakashi
[ 28.2.2009] (príspevkov 0)
sakura
[ 28.2.2009] (príspevkov 0)
shikamaru
[ 28.2.2009] (príspevkov 0)
namikaze
[ 28.2.2009] (príspevkov 0)