blogy logo
login PRIHLÁS SA
BLOG kralsamanov
ČLÁNKY
VIDEÁ
DISKUSIE
SLEDOVAŤ BLOG
Vitajte na mojom blogu
naruto uzumaky 007



tsunade
pridal naruto uzumaky 007 28.2. 2009 o 14:52

Tsunade (Piaty Hokage)

Upozorňujem, že tento článok môže obsahovať informácie, či udalosti z deja.

Tsunade

Ako dieťa bola Tsunade a dvaja členovia jej tímu Orochimaru a Jiraiya žiakmi Tretieho Hokageho. Pre ich schopnosti boli odmenení titulom “Traja legendárni ninjovia”. Tsunade je vnučkou Prvého Hokageho, preto bolo k jej menu často pridávané slovo hime (princezná). Je známa pre svoje veľké prsia, navzdory tomu, že keď bola malá, Jiraiya ju často volal “Plochá Tsunade”. Na krku nosí prívesok, ktorý kedysi patril jej starému otcovi.

 

Keď mal jej brat Nawaki 12. narodeniny, dala mu ho v nádeji, že mu pomôže pri jeho sne stať sa Hokageom. Avšak, na druhý deň sa stal Nawaki obeťou nehody vtedy trvajúcich vojen a náhrdelník sa vrátil späť do vlastníctva Tsunade. Práve táto udalosť ju viedla k požiadavke, aby mal každý tím liečiteľského ninju.

Nejaký čas po Nawasakiho smrti sa Tsunade zamilovala do ninju menom Dan, ktorého snom bolo tiež stať sa Hokageom. Ako prejav jej náklonnosti a v nádeji, že mu pomôže, mu Tsunade darovala náhrdelník. Nanešťastie, Dan tiež zomrel v prebiehajúcich vojnách a náhrdelník sa znovu vrátil späť k Tsunade. So zlomeným srdcom a duchom Tsunade opustila Konohu spolu so Shizune, Danovou neterou.

Po mnohých rokoch vyhľadal Tsunade Jirayia spolu s Narutom. Naruto, v snahe stať sa ďalším Hokageom, na ňu zaútočil s nedokončeným Rasenganom. Samozrejme sa mu to neporadilo a Tsunade sa rozhodla, že s ním uzatvorí dohodu. Ak sa mu do týždňa podarí zvládnuť Rasengan, dostane náhrdelník, ktorý patril Prvému Hokagemu. Naruto sa teda pustil do tréningu a Tsunade ho pri tom pozorne sledovala. Stále viac a viac jej pripomínal jej zosnulého brata a priateľa.

Behom nadchádzajúceho boja s Orochimaruom, Naruto zachránil Tsunade s perfektne ovládnutým Rasenganom. Neskôr, keď bol Naruto zranený, mu Tsunade dala náhrdelník na krk. Potom, keď ho chcel Orochimaru zabiť, mu v tom Tsunade zabránila, robiac všetko pre to, aby sa splnil Narutov sen stať sa Hokageom. Po boji Tsunade súhlasila s tým, že sa stane ďaľším Hokage.

Tsunade má okrem liečiteľských schopností aj nadľudskú silu, ktorú po nej “zdedila” aj Sakura. Okrem toho dokáže Tsunade vyvolať Katsuyu, obrovského slimáka, ktorý okrem veľkej lojálnosti voči Tsunade dokáže veci, s ktorými by Tsunade mala problém, napríklad chrlí sliz alebo sa dokáže rozdvojiť (replikovať). Tsunade tiež vďaka technike transformácie dokáže ovlivniť svoj vek, takže môže vyzerať na 20, aj keď je oveľa staršia. Je tiež povestná svojou záľubou v alkohole a hazardných hrách.

Základné informácie:

  • Pozícia: Piaty Hokage (Godaime Hokage)
  • Vek: 51; 53 (Shippuuden)
  • Učiteľ: Tretí Hokage
  • Tím: Tím Sarutobi (Tretí Hokage, Orochimaru, Jiraiya, Tsunade)



Prístupov 1232
Kvalita článku
hlasov 0

PRÍSPEVKY
SLEDUJETE
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Prihláste sa, alebo použite facebook login facebook login
ĎALŠIE ČLÁNKY V BLOGU
naruto parody
[ 20.4.2009] (príspevkov 0)
kung fu panda
[ 3.3.2009] (príspevkov 0)
uzumaki naruto
[ 28.2.2009] (príspevkov 0)
sasuke
[ 28.2.2009] (príspevkov 0)
tsunade
[ 28.2.2009] (príspevkov 0)
jiraiya
[ 28.2.2009] (príspevkov 0)
kakashi
[ 28.2.2009] (príspevkov 0)
sakura
[ 28.2.2009] (príspevkov 0)
shikamaru
[ 28.2.2009] (príspevkov 0)
namikaze
[ 28.2.2009] (príspevkov 0)