blogy logo
login PRIHLÁS SA
BLOG crysisclovek
ČLÁNKY
GALÉRIE
DISKUSIE
1
SLEDUJETE BLOG
Vitajte na mojom blogu
crysis-clovek



TOP 10 najlepších futbalistov planéty
pridal crysis-clovek 18.11. 2012 o 18:04



10. Nilangua

Volaju ho tiez "kryvajuci kokot". Je to legendarny obranca teamu TOGO, ktory podava pravidelne kvalitne vykony a je to pilier TOGO obrany. Nikdy nerobi pohyby navyse, ma skvely prehlad, perfektne centruje a ma velmi tvrdu strelu. Je nenahraditelny pre TOGO nationall football team a vdaka svojej vyske pravidelne ohrozuje nepriatelov pri rohovych kopoch. Hoci je uz stary, ako cele TOGO, jeho kvalita sa stale nemeni. V roku 1996 ziskal s TOGOm prvy a posledny krat titul majstrov sveta, pravidelne vyhravaju od roku 1992 Majstrovstva Afriky, a Pele o nom povedal, ze je to najlepsi obranca 90tych rokov. Jedina jeho slabina je rychlost. Kvoli mnozstvu zraneniam vynechal mnozstvo zapasov a poslednych 10 rokov ma neustale problemy s kryvanim

 

Statistiky: 1154 zapasov  66 golov 242 asistencii

 

 

 

9. ŠVÁB

Jeho skutocne meno je Jan Novotny. Je to 16 rocny chalan, ktory mal nehodu podobnu ako spiderman, ked ho pokusal radioaktivny svab do penisu. Tento bratislavsky chalanisko zrazu ziskal svabiu silu a schopnosti, ale vo velkosti cloveka. Tym padom sa stal velmi rychlym, silnym a bohuzial, aj hlupym. Stary Weiss si ho vzal pod svoju ochranu po tom, ako v nom odhalil obrovske nadanie na futbal, spolocne v roku 2011 vyhrali titul majstrov sveta, a teraz, v roku 2012 vyhrali dokonca aj Majstrovstva europy. Svab hrava kazdy priatelsky zapas a je to velka podpora do buducnosti pre Slovenske muzstvo, kedze Jan Popluhar uz starne, a nie je to, co byval volakedy, hoci inhybitory pre jeho bunky robia svoje, nebude tu vecne. Do tej doby vsak preberie Svab vsetky skusenosti k tomu, aby sa stal mozno aj lepsim.

 

Statistiky: 74 zapasov 4 goly 6 asistencii

 

 

 

8. Andrej Petro

Hadzanarska legenda z Hlohovca, velky milovnik piva znacky Zlaty Bazant, jeden z najcharizmatickejsich futbalistov vobec, to je charakteristika tohto skveleho obrancu, ktory uz dlhe roky perfektny reprezentuje Slovensko. Ma perfektny prehlad, najlepsie centre na svete, tvrdu a troska nepresnu strelu, presne a rychle prihravky, pohotove reakcie, velku silu a pod. Jedine, co mu chyba, je dobra technika. Petro sa skorej spolieha na svoju velku silu nez technicke schopnosti ako napr. Mucha, ale kedze hra na lavej strane, ktora nebyva tolko obsadena z taktickych dovodov, velmi to nevadi, a Petrova produktivita stale rastie. Hrava za Slovensko uz niekolko rokov, previdelne odohrava vsetky priatelske zapasy i nizsie turnaje. Je to taky Chris Pronger vo futbale.

 

Statistiky: 967 zapasov 257 golov 547 asistencii

 

 

 

7. ANAZIMEIL

Dalsia legenda teamu TOGO. Je to najlepsi africky strelec historie, najproduktivnejsi hrac TOGA vsetkych cias. Sica uz je horsi ako bol v 90tych rokoch, stale je to fenomen. Ma perfektnu strelu, dobru techniku, presne prihravky, nerobi pohyby navyse. Jedine, v com sa vyrazne zhorsil je schopnost uvolnit sa. V roku 1996 to bol najlepsi hrac sveta, kedze sa dokazal uvolnit tak, ze dal v turnaji FIFA World Cup 11 golov ciste len z breakovych situacii!!!! Je sice pravda, ze vyrazny podiel ma na tom aj Selina ci Kusaba Koro, avsak Anazimeil bol v tej dobe najvacsia hviezda, a jak vsetkych nechal v tieni, teraz v togu uz je v tieni Jaya Selinu. Je to podobny pripad ako v NHL Vincent Lecavalier, avsak, o niekolko urovni vyssie.

 

Statistiky: 1378 zapasov 1016 golov 625 asistencii

 

 

 

6. Ján Mucha

Byvaly slovensky brankar, teraz pravy obranca. Je to najlepsi krajny obranca sucasnosti a taktiez najuniverzalnejsi hrac sucasnosti. Vie hrat prakticky kazdy post v rovnakej kvalite, no rola krajneho obrancu mu sadla najlepsie. Je to najlepsi hrac na strelu z prvej, ma perfektnu techniku, je rychly, je to pravdepodobne najlepsi prihravac na dialku vobec. Nema prakticky ziadnu slabinu, no je o cosi menej produktivny ako Patro, pretoze hra pravu stranu, ktora je preplnena hviezdami a je na nu vyvyjany obrovsky tlak supera. Tak ci tak, Mucha je postrach kazdeho brankara pri rohovom kope, taktiez je to najzakernejsie faulujuci hrac na svete. Ma na konte najvacsi pocet cervenych kariet. O karieru pripravil desiatky hracov, hlavne ceskych, kedze prirodzena rivalita je vysoka.  Ak je Petro Pronger, Mucha je Niedermayer. V sukromnom zivote je to velky metrosexual a narcis. Mysli si, ze je najvacsi fesak na svete, a preferuje znacku Versace. Dokonca sa vonavkuje zenskymi vonavkami. Jeho obrubeny interpret je Justin Bieber a kapela Dead or Alive. Frontman kapely, Pete Burns, je Muchov najlepsi kamarat a kazdy tyzden chodia spolu nakupovat do Milana. 

 

Statistiky: 1263 zapasov 172 golov 568 asistencii

 

 

5. Jay Selina

Dalsi hrac TOGO. Najtechnickejsi TOGO hrac historie, ma najvyssi pocet asistencii, je to perfektny dribler a milovnik citrusovych plodov. Nepochybne najlepsi kridelnik historie a aj sucasnosti. Sam Stary Weiss ma pred nim obrovsky respekt. Hoci Jay dosahuje vysku len nieco cez 1.4 metra, dokaze perfektne vyskocit a hlavickovat, dokaze sa prefektne predrat cez obranu a ma taktiez neuveritelne silnu strelu. Togo by dnes bez neho prakticky neexistovalo. V 90tych rokoch bol najvacsia hviezda Anazimeil, avsak Selina bol v skutocnosti lepsi, len vdaka svojmu nesobeckemu stylu hry ho tak mnohi ludia nevnimali. Tiez je fakt, ze ma obcas krc pri zakoncovani, ale na co sa tyka teamovej hry, neda sa mu nic vytknut. Je to mimochodom najbohatsi African a cele TOGO zije len z jeho majetku. Pele o nom povedal ze je to najlepsi hrac historie, avsak v tej dobe sa este nevedelo, ze nastupia na scenu Slovaci.

 

Statistiky: 708 zapasov 249 golov 636 asistencii

 

 

4. Ján popluhar

Najlepsi obranca historie futbalu, najrychlejsi clovek planety, najstarsi aktivny hrac, najproduktivnejsi obranca historie futbalu, najofenzivnejsi sweaper, druhy najtechnickejsi hrac atd. Toto vsetko a mnoho dalsich titulov ma tato slovenska legenda, ktora zacala hravat uz v 60tych rokoch, no neskor svoju aktivnu karieru prerusil, v roku 1994 mal nehodu s lietadlom a neskor mu amputovali obe nohy a nahradili ich elektorinickymi. Po tejto transplantacii sa stal Popluhar este lepsim a nebezpecnejsim ako v 60tych rokoch. Je to hrac, ktory zaklada kazdy utok na rohovom kope, vypracoval Petrovi aj Muchovi mnozstvo prilezitosti ktore boli premenene na gol. Je to nenahraditelny obranca, a hoci je Svab talentovany a ma vsetky predpoklady k tomu, aby ho nahradil, nenahradi ho. Je to nieco ako Bobby Orr.

 

Statistiky: 1651 zapasov 285 golov 763 asistencii

 

 

3. Dušan Olejár

Najlepsi brankar historie futbalu, najlepsi brankar sucasnosti. Je to byvaly hadzanar za Hlohovec, podobne ako Andrej Petro, je to najvacsi zujuci clovek na svete (ma vysku 245 cm), ma najmensi pocet inkasovanych golov na zapas, je to najproduktivnejsi brankar historie atd. Taktiez je velmi platny pri priamych kopoch, ktore premiena s uspesnostou 35%, co je najviac v dejinach. Prakticky mohol byt tento hrac aj prvy, kedze lepsieho brankara uz niet, ale nasleduju dvaja hraci, ktori keby neboli na prvych dvoch miestach, nebol by tento rebricek ferovy a objektivny. Kazdopadne, klobuk dolu Dušan.

 

Statistiky: 1029 zapasov 97% uspesnost zakrokov

 

 

2. Starý Weiss

Tento fenomenalny zaloznik a trener SVk repre vobec je produktivnejsi, ako hociktory historicky utocnik (az na jednoho), ma najlepsiu techniku vobec, je to perfektny strelec, ma skvely prehlad, nenechava nic na nahodu, je to perfektny strateg a provokater. Jeho specialita su slepe prihravky. Taktiez je to najbohatsi clovek na svete, kedze drzi vladu USA a ine mocnosti v sachu kvoli atomovym bombam a velkemu kapitalu, ktorym disponuje. Ma 50 rokov, no hra ako mladik. Je to hoci psychicky naruseny jedinec, jeho futbalove umenie je uzasne, a lepsieho zaloznika tato planeta uz neuvidi (a to aj z dovodu toho, ze ked umrie, atomove bomby vybuchnu a vymrie cela populacia). Weiss o sebe povedal, ze je najlpepsim hracom Slovenska, nech si kazdy mysli, co chce, ale on to vie lepsie ako ostatni, lebo je boh.

 

Statistiky: 915 zapasov  790 golov 1033 asistencii

 

 

 

1. Robert VITTEK

Najproduktivnejsi hrac historie futbalu, najlepsi strelec historie futbalu, najvacsi pocet individualnych trofeji, najvacsi pocet presnych prihravok, najvacsi pocet presnych striel na branu, najsilnejsia namerana strela v historii futbalu.... Je zapisany v Guinessovej knihe rekordov ako hrac s najvacsim poctom rekordov. Je to futbalovy Wayne Gretzky, i ked ovela lepsi, taktiez nosi cislo 99, volakedy zvykol nosit cislo 11. Vdaka tomuto hracovi je slovensko tam, kde je. Kazdy turnaj, ktoreho sa SVK zucastni, je Vittek vzdy najlepsim strelcom. Jeden jediny krat ho Weiss prekonal v produktivite, cize Weiss je jediny hrac, ktory dokaze z jeho tiena vystupit. Vittek vdaci svojej genialite najma Weissovi, ktory sa onho postaral a venoval sa mu, ked ho objavil v mladzenickej reprezentacii, ale hlavne vdaka svojej nadludskej sile a vyske (230 cm). Kto pochybuje o tom, ze tu Vittek je na prvom mieste opravnene, NEROZUMIE FUTBALU.

 

Statistiky: 1187 zapasov 1963 golov 894 asistencii

 

 

 

 



Prístupov 10860
Kvalita článku
(50%) hlasov 9

PRÍSPEVKY
SLEDOVAŤ
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Prihláste sa, alebo použite facebook login facebook login
ĎALŠIE ČLÁNKY V BLOGU
Hnisavec
[ 21.11.2012] (príspevkov 1)
Historia najkontroverznejších ľudí na se...
[ 20.11.2012] (príspevkov 53)
Sviečka v riťke
[ 20.11.2012] (príspevkov 0)
Najhnusnejší človek, akého som kedy vide...
[ 18.11.2012] (príspevkov 34)
TOP 10 najlepších futbalistov planéty
[ 18.11.2012] (príspevkov 7)
The Stone Roses
[ 20.10.2012] (príspevkov 5)
Moji najobľúbenejší hudobní interpreti
[ 25.8.2012] (príspevkov 44)
5 mojich najoblubenejsich postav v Mass ...
[ 13.7.2012] (príspevkov 3)
TOP 10 mojich najlepších akčných hier na...
[ 10.7.2012] (príspevkov 41)